Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Diena jautā, deputātu kandidāti atbild: par valsts un baznīcas attiecībām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
Lai gan man nav taisnība. Piemēram, ļoti daudziem pedofiliem Dievs acīm redzot ir palīdzējis (jo neiebilda taču) saņemt algu un vēl izmantot bērnus, vēstures gaitā Dievs acīm redzot ir palīdzējis (jo neiebilda) slepkavot, mocīt, laupīt....Nē, pilnvērtīgu sabiedrības locekli var brīnišķīgi izaudzināt bez jebkādas reliģijas. Un kad izaugs, tad, ja grib, lai lasa Bībeli, kļūst par kristieti....STARP CITU, JĀ, KĀPĒC "TRADICIONĀLIE" VIRZIENI, izņemot Baptismu, krista bērnus? Lai laikā sāktu smadzeņu skalošanu?
Ieva
I
Parādi kaut vienu cilvēku, kam Kristiešu Dievs ir palīdzējis! Tā reāli. Jo, piemēram, slimības ārstē ārsti, kas nepieprasa pielūgsmi, nomāktību palīdz kliedēt psihologi, ģimene, draugi....
Ieva
I
Lai vai kā, es uzskatu, ka kristiešu apgalvojums, ka viņi tikai tāpēc, ka ir kristieši, ir labāki un cēlāki par pārējiem, liecina tikai par augstprātību, kas ir viens no septiņiem nāves grēkiem.
Ieva
I
Man, piemēram, ļoti cildens liekas Ignāca Zemmelvaisa veikums cīnoties ar ārstiem, kas bija ieraduši rokas nemazgājot doties pieņemt dzemdības. Nezinu, kāda bija viņa ticība, lai gan, ja nesēdēja un negaidīja, kamēr Dievs atrisinās, viņš bija vairāk vai mazāk materiālists. Un šis cilvēks beidza dzīvi psihenē, jo neizturēja pretestību no tiem, kas uzskatīja, ka visu jau ir nolēmis Dievs un cilvēkam tur nav ko jaukties.
Ieva
I
Un tas, ka kristiešus it kā mēģināja iebiedēt (nu nevajag pārspīlēt), vēl nav iemesls, ka visiem, lai arī kam viņi ticētu, būtu jālien uz vēdera kristīgo Baznīcu priekšā!
Ieva
I
Cik zinu, tad jezuītu vadītās koledžas un universitātes vēl arvien skaitās ļoti prestižas, tikai, redz, problēma tāda, ka tur nevis borē: kristieši ir super, kristiešiem pat sūdi nesmird, bet ļoti pamatīgi māca gan to ko angliski runājošie sauc par "Arts", gan arī to, ko viņi sauc par "Sciences", turklāt nevienam neuzbāžas un par priesteri kļūt nespiež.
Dollija
D
piekrītu totenham viedoklim. Kāpēc komunisti bija pret Dievu? Rūpējās par mūsu prātu, garu un dvēseli? Nē, viņi baidījās no Dieva un Bībeles. Es varu salīdzināt savas dzīves divus posmus: bez un ar Dievu. Un apliecinu - kad sirdī ienāk Jēzus, neviena cita ideoloģija vairs nav vajadzīga. Tās pastāv, tu par tām zini, bet sirdi piepilda mīlestība uz Dievu. Protams, katrs var izdarīt savu izvēli, bet, lūdzu, neesiet tik kategoriski, kaut ko noliedzot, neiepazinušies ar noliegto.
Dollija
D
Ieviņ, man Tevis žēl. Atceries savus vārdus, kad grūtā brīdī lūgsies: "Dievs, palīdzi!" Lūgsies klusu, ar sāpēm sirdī. Un tāds brīdis agri vai vēlu pienāk katra!!! cilvēka dzīvē. Un tad, kad Viņš Tev būs palīdzējis, neaizmirsti atcerēties, kam Tu lūdzi palīdzību. Nav runa par rožu audzētāju vai ļoti augsti vērtējamo invalīdu biedrību, runa ir par Tavām personiskajām attiecībām ar Radītāju. Neesi tik kategoriska.
...
.
skaidrs, par PLL nebalsošu kau vai šī vien apunkta dēļ!
Grieta
G
Šmita mūlis izskatās ļoti reliģiozs.
Terorists
T
Viņiem jau nekas neatliks kā teikt kad valsts un baznīca ir vienota.Savādāk antikristu birka pie ancuka un divi inkvizītori no muguras. Un kas ir šie inkvizītori to paps Pujats jau izreklamēja.
dihlafos
d
Mani kalpi spriedīs,vai maniem bērniem jāmācās bībele.Vispirms uzprasiet mums un tad šļupstiet ,vai es to gribu un vai man vajag?
sole
s
Jānis Šmits, Par labu Latviju!. Apgūt Bībeli "atbalstīsim ideju dot iespēju" un "obligāta Bībeles mācība". Kaut kas neiet kopā - "dot iespēju" un "obligāts". Man ir jābūt izvēles iespējām. Mani bērni neapmeklēs šo "obligāto" pasākumu!
Arturs M
A
Kāda jēga,ko atbild šie "politiķi",Pujats visu nomurmulēja Aglonas uzrunā.Viss ir skaidrs.Murgs.
Vilnis
V
Lasot Bībeli, it īpaši Veco derību, ir tāda sajūta, ka to rakstījuši nenormāli radījumi! Viena tuvradniecība, incests, naids pret tiem, kuri nav ēbreji un kaut kāda, no pirksta izzīsta ēbreju izredzētība! Arhaiski nacistu murgi! Un kaut ko tādu, kaut kādi apsēsti ar pirmsvēlēšanu demagoģiju reliģiozi plānprātiņi, vēlas borēt mūsu bērniem skolās! Šizofrēniski murgi! Nekādu reliģiju skolās nemācīs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas