Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Diena: Saeimas vēlēšanās varētu startēt arī Lembergs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ieva
i
starteet jau protams vareetu ... ar taadaam sunna aciim arii Kosmosaa!
KLM
K
Cienītais, šī tēma ir bezgalīga - ja runājam par apkunojumu! Pirmkārt, tas ir spļāviens sejā tiem, kuri patiesi cīnijās par šo valsti un krita, dzīvi palikušajiem,Sibīrijas sniegiem cauri gājušajiem, čekas pagrabos mocītajiem, tūkstošiem, kuru likteņi izpostīti, iespējams, viņu likteņiem savu roku pieliekot arī bijušajiem poļitrukiem, nu ''kvēlajiem'' valsts patriotiem, kuriem tik nepieciešami būt Saeimā - lai pieņemtu likumus sevis glābšanai! Manuprāt, tas ir kaut kāds murgs,un, iespējams, nav zināms, kad tas beigsies....
ES>KLM
E
ne jau deputātu skaits, bet tāds fakts pats par sevi- šitādu apkaunojumu Latvijai!!!! Deputāts tiesājamā persona!!! Man liekas, ka puspasaule par mums smiesies! Vispār, ja šķetina atpakaļ, tad ZZS no laika gala izcēlusies ar gudrām idejām-Breša mutantiem, Rozes grozījumiem kriminālprocesā, kas ( ja pareizi sapratu) negāja cauri pirms mēneša- viņš kaut ko centās iefiltrēt likumā par cilvēktiesību pārkāpumiem , ka jāsoda bez tiesas un sprieduma izmeklētāji. Tas taču skaidrs, ko ZZS centās panākt- atkal lai Lembergam brīvākas rokas un viņš varētu visu laiku skandēt, cik ļoti pārkāptas viņa cilvēktiesības! Par to, ka gadiem laika gar Ventspils un valsts kasi naudu uz sev tīkamām vietām, ka tas kaut kā varētu būt ietekmējis mūsu tiesīobas, par to viņš klusē kā partizāniņš!!!
borcinsh
b
...divains Valsts ! ...bus jasezh 2 kreslaas - Saemaa un cietumaa ( no pedejaa - vaadis.., kopa ar to "Guantanamo-deputatu"...)
ivs
i
Aivars grib deputaata imunitaati ,nav jau nekaadas zzs partijas kas vinu virza.Vins visu biida ar $.
KLM
K
Cik saprotu, tad tā lieta nemaz tik drīz nebeigsies un vai mums būs jāiztiek ar 99 deputātiem! ............................................... ............................................................ ............ Neuzdrošinos apvainot visus deputātus, tomēr, manuprāt, lielum lielākā daļa no viņiem ir piederīgi kādam klanam (algotņi), kuri balsos par jebko, ja būs bosa pavēle, atceraties - kādā vienbalsībā tika balsots par grozījumiem drošības dienestu likumos, radot pat apdraudējumu valsts drošībai, toties balsojuma mērķis bija cēls - paglābt savējos, tostarp arī Lembergu... Tā kā apstāklis, vai būs 99 deputāi, vai visi 100 - tas nespēlē nekādu lomu..Noteicēji ir klana barveži (Lembergu ieskaitot)...
who cares
w
"Man nav skaidrs arī tas, ka, ja gadījumā vēlētāji izslēgs smadzenes un nobalsos par ZZS un Ventspils papu- kā viņš domā pildīt Saeimas deputāta pienākumus, sēžot Abrenes ielā?" === Viņš sēdēs Saeimā, un sarunās, ka šo neizdod tiesāšanai. Gabaliņu ietekmīgāks par Krisbergu tomēr ir.
who cares
w
"Un šis te vārds - "zemnieki", nu, tātad, pārstāv zemniekus taču!" === Protams, kā zināms zemniecība LPSR bija visvairāk pārstāvēta kompartijā :)
who cares
w
Džekam būs iemesls atlikt tiesu līdz brīdim, kamēr beidzas deputāta imunitāte, jo gan jau šo neizdos tiesāšanai.
Es>KLM
E
pilnīgi piekrītu! Man nav skaidrs arī tas, ka, ja gadījumā vēlētāji izslēgs smadzenes un nobalsos par ZZS un Ventspils papu- kā viņš domā pildīt Saeimas deputāta pienākumus, sēžot Abrenes ielā? Cik saprotu, tad tā lieta nemaz tik drīz nebeigsies un vai mums būs jāiztiek ar 99 deputātiem! Vēlreiz varu teikt- FUI ZZS vispār par šādu priekšlikumu! Vai tiešām nav mugurkaula pateikt sponsoram NĒ!
bimbam
b
Ja pēc vēlēšanām izrādīsies, ka nekas nav mainījies, tad arī vairs nebūs svarīgi, vai pie šprices būs viens žuļiks vairāk vai mazāk!
Lelle
L
No cietuma varēs premjerēt...nekur pasaulē tāču tāds eksperments vēl nav veikts! Tad Latvija varēs pretendēt uz GInesa rekordu...
KLM
K
Nav ne mazāko tiesību pārmest tiem, kuri mūsu (bērnu) dēļ nereti bija spiesti iet pret savu sirdsapziņu, apliecinot piederību vienīgajai partijai.Runa iet par dedzīgiem okupantu atbalstītājiem, kuri, čekas pārbaudīti līdz sīkumiem, izanalizējot gan uzstāšanās no tribīnēm, slavinot murgainās komunisma idejas, gan, iespējams, ''stučijot'' čekai, un, lūk, šie bijušie tautas kangari šoden pretendē uz Saeimu valstī, kuras tiesiskumu, būdami poļitruki, viņi noliedza...Pietam viens ar 140 apsūdzības sējumiem padusē...Manuprāt, tālāk vairs nav kur iet.....
otto
o
Vēl obelgāti K&K,Lavents,Janita,V.Štrams un pārējie kas pieprot valsts slaukšanas lietas!
Napoleons
N
huute , lv balelinjsh - napoleoninjsh № 2!vai hute nav gana sagrabies?sed uz savas lemberhgijas salas un baudi dziivi un vecumdienas! tak nee, gribas tuvak pie cuuku siles lai vel pastrebt paris simtinju limoninju un taa jau nodroshinaataam vecumdienaam sev un beerniem .... ka tik delj lielummanijas nesanaak kaa ar Napoleonu Bonapartu, atdeva galus tala Sveetaas Heleenas okeanijas salaa visiem aijzmirsts!Napoleons vismaz pakljava visu eiropu zem sava zabaka,paklupa tik iebrukot krievija 1812 gadaa,lielo salu delj pakasa savu armiju,bet ko hute ir sasniedzis,pakljavis zem tupeles,stipendiatus no saimas,un tas ari ir vis!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas