Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Dienas aptauja: Zatlera ievēlēšanu atbalsta jau 55 deputāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Barons
B
Smieklīgi ir skatīties, kā laipo visas pozīcijas partijas. Visiem taču bail paust savas konkrētās domas, jo prezidents ir tas, kas nominē ievēlēšanai premjeru. Un nostājoties nepareizajā pusē var zaudēt premjera krēslu, ja ne uz reiz, tad pēc vēlēšanām. Tādēļ nevar pateikt konkrētu jā vai nē arī Zatlera lietā. Bet Zatlers ir pierādijis, ka ir absolūta nulle prezidenta amatā. Ir nedaudz iemācījies runāt, bet nekādus konkrētus darbus neviens nav sagaidījis. Tāda tukša gaisa maisīšana, nekas reāls. Bet deputātus jau tieši tāds arī apmierina. Tādēļ arvien vairāk izskatās, ka Zatlers saglabās savu silto vietiņu. Kā Jūrmalgeitas sakarā teica Šķēle : "Vēlēsim lielāko muļķi, lai vieglāk varētu ar viņu manipulēt." Tieši tas arī notiks.
tāpat vien
t
bet cik atbalstīs?
Radikālis
R
Es Zatleru neatbalstu, Viņš savas prezidentūras laikā tā arī neko nopietnu nav panācis un izdarījis.
taua
t
Dāmas un kungi! Mums ir savs pr. kandidāts un tas ir G.D.!
Lelle
L
Būs tāpat kā ar Maizīti...
Pieredze
P
Nu nebūs Zatlers, nebūs prezidents. Žēl, protams, bet pieredze liecina, ka viņu var uzmest kā savulaik Pētersoni Karinu vai Maizīti. Solīs līdz pēdējam brīdim Zatleru atbalstīt, bet SC vai ZZS frakcijas telpās tikmēr uznācienu gaidīs īstais kandidāts.
cola
c
vienigais labums no Zatlera parvelesanas - dzivokla un visa pecprezidenturas eskorta ieekonomesana vel uz 4 gadiem. Tas viss labums.
Kurrata
K
Nabaga Zatlers - vilka līdz pēdējam, tad pateica - "labi, teiksu ka gribu", bet pateisībā pats nevēlas vairs tikt ievēlēts. Jo kad viņam jautāja par dzīvokli kas pienāktos, viņš atbildēja, ka tas jālemj un jāizvēlas valdībai. Nu domā jau viņš par to dzīvokli, kādēļ Jūs viņu gribat vēlreiz mocīt?
pamela
p
Mīļie tautieši,LABĀK ZĪLE ROKĀ,NEKĀ MEDNIS KOKĀ! Tikai jūs vēl nenojaušat KAS !! ir padomā SC un arī ZZS viltusinvalīdam no Ventspils ! Ielāgojiet!Visiem "brīvais"balsojums pēc "sirdsapziņas".BET sirdsapziņas NAV !!!- iR savs konts bankā un PARTIJU intereses + AMBĪCIJAS + supernelietība un ņirgāšanās par valsti lai tikai tiktu pie varas un VALSTS / arī pensionāru !/ siles . Urbanovičam VAJAG !!! Prezidentu,kurš VIŅU nominēs par Premjeru,JO 20 gadus gaida latgaļu komsomoļecss,bet gadi iet un veselība vairs nav tā,arī formas,aizdusa pārlūkojot savu pili Taudejāņu mežiņā,ne Puzē.Un tik daudz naida sakrājies pret tiem latviešu nacionāļiem. Mēs / SC / viņiem кузкину мать!Tās aprietās ES miljonus jāsavāc !Kapēc tikai TP,TB,ZZS utt.Vajag arī SC "zemniekiem"vācu traktorus! Tautieši,jūs pat nenojaušat KO gatavo SC Latvijai!To var salīdzināt ar ārprātu Japānā.Viņiem līdz PAT ! koalīcijas mankurti!Es Eiropas vietā Latvijai nedotu ne santīmu,asiņu būtu mazāk ,bet Latvija būtu Zimbabves līmenī.Tas ES noliedzējiem. Cīņa vēl tikai ir sākusies un ne tikai ap Rīgas Pili !
t
Prezidents būs G.D.! Miniet kurš tas ir?
Bērzes Anna
B
Oi, nē! Tad jau labāk Dūklava meita lai iet par prezidenti! Vismaz minikleitu var atļauties uzvilkt un angliski saprot! Berluskoni būs kur aci piesiet. Smuka meitene galu galā. A ko tad Dūklavs var? Viņš taču ne ar Merkeli, ne Obamu nevarēs parunāties aci pret aci. Pat ar Gribauskaiti ne, jo tā leitiete nerunā krieviski. Dūklavs varēs kā Hruščovs tikai novilkt kurpi un vicināt ANO, neko vairāk.
el Paso
e
nu ne jau uz vēl 4 gadiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ĀAAAARRRRRRRPRRRRAAAC
xmm
x
У г.Затлерса будет поддержка, потому что он удобный кандидат. Он уже имеет опыт быть президентом, его знают как в латвийском обществе, так и за границей.
Tauta
T
3 mēnešus tagad zīlēs kafijas biezumos, kas notiek Latvijā un klausīsies liekuļos politiķos, bet saprāts tautai teiks, ka politiķu teiktais ir meli, meli, meli. Tāda ir mūsu realitāte.
no Varakļānīm
n
Bēdīgi, ka jūs, 100 "gudrie", nevarat (nevēlaties) atrast gudru, attiecīgi izglītotu cilvēku ar tīru pagātni gan pašam prezidentam, gan ģimenei. Ko var gribēt, ja jūs, tikuši pie varas, ķerat benzīnu, dzīvokļu īres, prezentācijas izdevumus, visu maximālā apjomā. Jūs esat nožēlojami, bagātības sabojātie nabagi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas