Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Dienas replika: Arī Žagars

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
XXX5.
X
Vai nāk atpakaļ komunisma laiki, kad vēlēšanas bija tikai formāla lieta un amatos ielika savus kadrus???
F...
F
TP laiks pie galda ir beidzies, tāpēc viņu sulaiņi var iet....
njam
n
nu,ja atlaižam tos VU vadītājus, kuru uzņēmumam ir parāds vai kas strādā bez peļņas,tad atlaižam visus vai citiem teātriem parādu nav?
AP
A
kas tas par konkursu,ja viens pretendents? Tā ir uzvarēšana????? Un, ja visus pēdējos gadus no operas nāk nepatīkami izšķērdības pārpilni signāli, visatļautība ir neglītā LNO seja, un tiek aizmirsts,ka pirmkārt tas nav privāts bizness, bet valstij piederoša kultūras iestāde, tad ir normāli, ka beidzot tiek vēdīti palagi. Es ticu, ja izrādīsies,ka viss ir čikeniekos un tā tam jābūt, tad Žagars savu vietu saglabās, bet,ja tur ir balsto diegu izšuvumi un slēpta uzdzīvošana, tad galva ripos... Ko Jūs tur raudat? Opera stāvēja un stāvēs. Biļetes būs dārgas un pirmizrādes piepildtas.
iVecis
i
Cik gan stulbam ir jābūt žurnālistam, lai apgalvotu, ka 8% no budžeta ir maz???! Atbilde ir vienkārša - ir jābūt parastam LV žurnālistam!
Zagt nedrīkst. Arī Žagars.
Z
Finansēs jābūt kārtībai-visiem. nevar katru gadu zagt līdz miljonam uz tautas rēķina. kas tad iet uz operu? Tā ir elites māksla. Ja nav kārtības finansēs-nost un malacis Žanete.Par 500 000 ir jāieyt cietumā, nevis jāceļo pa pasauli.
Es
E
"Katrā ziņā tas nav pierādījums, ka cilvēks, kas sekmīgi vadījis LNO saimniecisko dzīvi 15 gadu garumā, būtu pēkšņi kļuvis par saimnieciski nespējīgu vadītāju." Šis teikums vien ir ko vērts.Ko tad tas Žagars tik veiksmīgi vadījis,ja parādi bija katru gadu apm.tas 0,5 milj.Ne ko jau vadītājs,kuram nez kāpēc atļauts katru gadu kādu pusmiljonu izšķērdēt.Privātā firmā tāds sen būtu patriekts un var būt pat tiesāts.Visus šos gadus kundziņu piesedza,bet kad beidzot tiek vilktas gaismā viņa mahinācijas-atkal slikti?Es,kā nodokļu maksātājs nebūt nesmu par tolai kaut kāds operas kundziņš varētu rīt ikrus katru dienu.
Viedoklis>Dienai
V
Pilnīgi pamatoti var rasties aizdomas, ka Andrejs Žagars no amata tiek atstādināts politisku iemeslu dēļ. ------------------------------ Pilnīgi pamatoti rodas aizdomas, ka "Diena" ir politiski angažēta. Domājiet, ko rakstāt!
Cepelina
C
Loti labi ka A.Zagars tiek patriekts no Operas, jo vins slavinaja Latvijas valsts izlaupitajus un latviesu tautas iznicinatajus Skeli un vina banditisko grupejumu TP. Tadiem degradatiem kuri slavina valsts izlaupitaju sun taas iznicinatajus un tautas slepkavas nav vietas neviena valsts amata ne ari jel kada valsts uznemuma.
pt
p
Labāk ir izvērtēt tagad, nevis PĒC apstiprināšanas. Un vēl labāk būtu bijis izvērtēt pirms uzvarētāja pasludināšanas. Skatītāji var novērtēt operas līmeņa celšanos Žagara laikā, tomēr uzņēmuma biznesa plānā paredzēt, ka vienā momentā atskries tante KM ar naudas čemodānu, laikam nevar vērtēt kā veiksmīgu menedžmentu. Izskatās, ka arī ar uzņēmuma iekšējiem konfliktiem Žagars nav ticis galā, tomēr tur nu gan ŽJG vajadzētu turēties malā
KO TĀ DIENA....
K
PROPAGANDĒ ŽAGARU! ŽAGARAM JĀIET MEKLĒT CITU DARBU!. KĀ NAV KAUNA DIENAI! PUSMILJONS SKAITĀS "TIKAI". .....
Jēkabs
J
Cik muļķīgs komentārs... Kāpēc pret A.Žagaru nav tās pašas prasības kā pret citiem iestāžu vadītājiem? Citu teātru, citu muzeju? Un neba jau viņš vienīgais nosaka operas māksliniecisko virzību. Un otrs aspekts, ar kuru Latvijā daudzi dzūvo ilūzijā, ir Latvijas opera kā īpaša eksportprece/tūristu piesaiste un cits blā, blā, blā. Realitāte ir cita - dēļ operas neviens uz šejieni nedodas un Latvija pamanāmāka dēļ tās nav kļuvusi... Tas, ka mums patīk sev to stāstīt, protams, ir fakts, taču labas zāles attīstībai ir spēja paskatīties spogulī...
Frenks
F
Nu tak jaunajai- godīgajai valdībai jāliek savi cilvēki iekšā, jo, par ko ta cīnījās vēlēšanās?- PAR SILI ! Nu ta ir sliktie-zaudētāji jāpabīda nost !
aa
a
oligarhi ir prom, bet viss notiek, tāpat kā agrāk. vai tikai nelaimju cēloņi nebija kaut kur citur :)
Tikpat kā
T
visi komentētāji atzīst, ka...parādi ir normāla lieta...VISI aizstāv Žagaru. Parunājiet ar mūsu pašu solistiem, kam, esot štatā, darba tikpat kā nav, ar operas orķestri, kas nepārtraukti cīnās ar Žagaru... Liekas, ka jaunā ministre ir "cilvēks no malas", kas pateiks, ka...karalis ir kails!
:)
:
Manuprāt, dažreiz šķiet, ka komentāros, iespējams, ir pa kādam "partijas jaunatnes biedram", kas portālos vingrinās savām nākotnes politiķu gaitām, pie viena arī padara melno darbu paķēmojot pozīcijas partijas. Savukārt, pārējā pelēkā masa, manuprāt, ir līdzskrējēji, kas emocionāli iztirzā nepārbaudītus faktus, ka tik lielāka sensācija un pelēkajiem patīk sadalīt visus baltajos un melnajos. Bet pelēki ir visi.
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas