Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Dienesta pārbaude: agresīva vīrieša nošaušanā policists ieroci lietojis pamatoti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
WALA
W
Kā saka dabūja uz ko uzprasījās, un pie reizes būs arī citiem līdzīgiem idiotiem iemesls aizdomāties !!! Un ja runājam par mērķtiecīgu šaušanu - tā vēl tik trūka lai policisti sāktu šaut uz labu laimi !!! Pat šāviens gaisā vai zemē nedrīkst būt "patvaļīgs" vai uz labu laimi !!! Ja ierocis tiek vispār izvilkts tad a) ir jābūt gatavam to lietot b) šaut drīkst tikai "mērķtiecīgi" - citādi cietušo var būt stipri vairāk kā viens idiots !!!
Ergo
E
var nošaut arī tad, ja šauj rokā vai kājā: cilvēks nomirst no hidrostatiskā šoka (tikai nejaukt ar "emocionālo" šoku), vai noasiņošanas - kad nav iespējams apturēt asiņošanu no artērijas. Bet, ja jāneitralizē kadrs, kas pret cilvēku pavērsis ieroci, tad ar tādiem smalkumiem kā rokā kājā šaušana policistam nav tiesību nodarboties, ja vien nav par sevi dikti pārliecināts vesterna kovbojs.
fricis
f
Kāpēc bija jāšauj mērķtiecīgi,varēja šaut kaut vai rokā vai kājā.
C
Stress omegietim noteikti baiss. Briesmīgs darbs - tev nākas kādu nogalināt, + vēl pēc tam izmeklēšana un šaubas, vai varēja būt savādāk.
Ainis
A
tas neattiecas uz atsaldētiem deģenerātiem....
...
.
122.pants. Slepkavība, pārkāpjot personas aizturēšanas nosacījumus (1) Par slepkavību, kas izdarīta, pārkāpjot personas aizturēšanas nosacījumus, — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu. (2) Par tādām pašām darbībām, ja tās izdarījusi valsts amatpersona, — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem.
žurku skrējiens
ž
Skaidrs, ka pamatoti! Par vienu mēslu mazāk!
xxx
x
ja jau 6 X tiesats,7 nebutu labojusi.Labi vel,ka kaiminus un policistus neapsava.Bonuss policistam.
Ainis
A
" ,,,,,,1955.gadā dzimušais E, KURŠ jau bijis sešas reizes tiesāts. Viņš bijis iepriekš tiesāts par laupīšanām, zādzībām un automašīnas vadīšanu reibumā." MĒS VISI. VISI, VISI TICAM, KA VIŅŠ BIJA LABOJIES, UN BIJA GODĪGS LATVIETIS, PATRIOTS, CĪNĪTĀJS PAR TAISNĪBU UN VIENLĪDZĪBU , KA VIŅŠ VAIRS NEBŪTU NEVIENU APLAUPĪJIS, NEKO NOZADZIS, BET BRAUCIS AR SAVU AUTO TIKAI SKAIDRĀ PRĀTĀ, TĀDEJĀDI NEVIENAM BRIESMAS NENODAROT !!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas