Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Dievam tīkams darbs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
Es stadu mezu bet vienu varu teik, meza staditajs diena var nopelnit kartigi stradajot 8 latus un te nu jautajums, kapec par meza stadisanu vismazakais atalgojums latvija, pat zem minimalas algas, nav ko brinities ka nav cilveki kas stada, starpnieki atmet tikai santimus, kas ir 25 lati uz hektaru, izsmiekls, kamer uznemuma valde grabj tukstosus un stadus nav redzejusi, mus ka vergus dzena pa 8 latiem.
bulciņa
b
Paldies par rakstu. Tiešām paldies. Man sirds asiņo par to kas notiek ar mežiem. Kurzemē meža zvēri migrējot prom uz Lietuvu, jo viņiem vairs nav māju
I.Gr.
I
Priecaajos, ka izcirstie mezhi tiek atjaunoti! Vislabaak ir riikot talkas un lietot tos modernos "stobrinjus". Vaacu televiizijaa es redzeeju, cik viegli un praktiski veicaas staadiishana ar shitiem stobrinjiem. Un buutu jaapdomaa, vai shitos riikus nevar veel uzlabot un piemeerot Latvijas apstaakljiem. Dienaa redzeeju, ka arii "Skaabeklis" taa staada kokus. Ar mezhu atjaunoshanu mees raadam sev un citiem, ka ticam Latvijas naakotnei, pat veel peec 40 gadiem! Bet es atceros veel no seniem laikiem, ka talkas daliibnieki ir jaapabaro un jaapadzirda. Ceru, ka par to kaada biedriiba samaksaas!
wala
w
NU kā saka šodien vairāķ nekā jebkad agrāk noderētu pilsētniekiem parādīt ka bez datoriem, asfalta un rotaļu laukumiem ir arī citādas atpūtas,darba utml. iespējas. Ja tu lasi bioloģijas grāmatas tāpat kā pasaku vai stāstu grāmatas - tad kādu izpratni par procesiem dabā var gribēt. Tas ir principā tieši tas pats "izpartnes/augtsprātības" līmenis kas parādās tādus izteicienos kā pasaule ies bojā ja mēs piecūkosim gaisu un apkārtni - ne velna pasaulei būs dziļi pie vienas vietas, taču paši gan "apspāgsim", tāpat kā visa dzīvā radība uz zemes kas pa lielam uzturā lieto to pašu ko mēs. Kamēr cilvēkiem nebūs sapratnes par to ka ir jāiekļaujas dabas procesos, un dabai jāatlīdzina tas ko mēs no tās ņemam - tikmēr mēs lēni bet pamatīgi rokam sev kapu !!! Tikai jāņem vērā ka tā kā tas notiek pašlaik - neviens pēc mums neraudās, tik atviegloti uzelpos !!!
Zupa bez gaļas ...
Z
Kas dara aiz mīlestības, tas dara mūžībai, bet kas dara priekš sevis (vai priekš zupas), tas dara tikai šai dienai. Kas lēni nāk, tas labi nāk - tā arī skaistie meži prasa darbu, pacietību, un ilgtermiņa domāšanu, un Dieva visskaistākie darbi veikti simtiem miljonu gadu garumā. Diemžēl, cilvēks, kas nonācis badā domās tikai par nākamo maltīti un nevis par nākamo paaudzi, kas saņems mantojumā mūsu stādītos mežus. Kā jau agrāk šogad bija rakstīts - mūsu mežu velšu vērtība mērāma desmitos miljonos latos, un bez mežiem nevaram sapņot nedz par sēnēm zupā, nedz par aļņu gaļas gulašu. Ja atņem meža lomu augu apputekšņošanas ciklā, tad paliksim bez kapostiem, kartupeļiem, burkāniem, un beigās ar tikai pliku buljonu ... Paldies autoram par aicinājumu uz cēlāku mērķi!
osama
o
bēdīgas palīdzes gadījušās....un tāda tipa postsovjetu, kas visu pārrēķina ieguvumā, ir pilla mūsu Latvija....
Memory
M
Tās ir padomju okupācijas laiku sekas - tāpat kā visas šodienas 4.maija republikas problēmas - depopulācija, emigrācija, bezdarbs, nabadzība, parādi un korupcija! Vispār vajag cilvēkiem to ieskaidrot, tad varēs minimālo algu noteikt 80-it latu apmērā - un vēl sparīgāk izcirst mežus.
nu vai zini
n
Vai tad tikai kailcirtēs " kaa peec bumbvedeeju uzlidojuma"? Paskatieties, kādas ir mežmalas gar Vidzemes šoseju! Krituši, sagāzušies, nokaltuši koki! Kaut vai blakus Lorupes tiltam! Slinkums un nevīžība!
ierindnieks
i
mūsu mežu un koksnes kvalitāti ietekmē gruntsūdens izmaiņas,kur paši grēko, ne vienmēr apzinoties, ko dara- arī daudzie karjeri, rakti mazā biznesa vajadzībām- rezultātā nokaltuši koki, sausas akas, reizēm nonīkuši vesali kvartāli. Kamēr pasvaldības atļaus rakt, kur katrs vēlas, ainas ar pamestiem , vidi bojājosiem ezeriem būs sastopamas itin bieži- nav sakārtoti adm. noteikumi
piekrītu
p
... jaa saapiigi , man arii iznaak braukt gar izvarotiem mežiem ( kailcirteem ) , esmu taas edzeejis Vaacijaa , tur viss gliiti sakopts , mums kaa peec bumbvedeeju uzlidojuma , veelaak taa elle aizaug kruumiem un neko neredz

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas