Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Dimants: Mediju nams pārlikts no vienas kabatas otrā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vip
v
nesajūsminies par Jaunākām Ziņām, paldies Dievam, ka mums nav tādas avīzes, kura nevarēja kritizēt tos, kas pie varas, jo Ulmaņa un citu varas pārstāvju kritika Jaunākajās Ziņās bija tabu tāpāt kā padomju laika presē Staļina un Brežņeva kkritika. Tāpēc JZ nav nekāda brīvā prese!
Aiki
A
Dīvaini ko tādu lasīt Dienā... Kā spogulī skatīties un svešu skabargu meklēt...
Abet
A
Latvijas avīze ir viens kārtīgs letiņu laikraksts ar caurspīdīgiem īpašniekiem!
Tā ir
T
Dienas lasītāju skaits sarūk, nelīdz pat galerija Rīga akcijas ar tikšanos organizēšanu. Komentu-apmeklētāju skaits sarūk. Parādās Dienā daudz dzeltenu neta huligānu zemākajos līmeņos, kas plosās arī citos dzeltenajos portālos ar saviem rupjajiem komentētajus aizskarošiem vārdiem, jo šie cilvēki patiesībā ir truli un viņiem nav kur likt savu naidu pret tiem, kuriem iet labāk un kuri var izteikties par tēmu.
gaga
g
Varbūt, ka cienījamais kungs ir itin izglītots komunikācijas vai komunikāciju zinībās, bet par uzņēmējdarbību, šķiet, viņam nojēga gaužām trūcīga. Kas tas par terminu - "patiesā labuma guvējs"? Tas, kurš ik gadus izšķiež miljonu, lai segtu milzīgos sev piederošā uzņēmuma zaudejumus, ir "patiesā labuma guvējs"? Tātad "patiesais labums" ir iespēja izmest vējā naudu, uzturot neveiksmīgu biznesu? Skaisti. Nez cik pats kungs būtu gatavs maksāt, lai tiktu pie bezcerīgas parādu nastas? Desmit miljonus? Piecpadsmit?
Arnis 3
A
Arī darījuma summa – 85 tūkstoši eiro – liecina, ka "Mediju nams" ir gluži vienkārši pārlikts no vienas kabatas otrā, tas nav biznesa darījums. ------- Nu ko var muļķības rakstīt! Protams, ka nav biznesa darījums - tādu summu maksāt par bezgalīgi zaudējumus nesošu uzņēmumu ir neprāts. Lai arī teorētiski neprasa jau nekādas pārcilvēciskas pūles mazajai trīsvienībai sagrabināt tos 85 kEUR. Problēma ir, kur atrast to septiņciparu skaitli, ko katru gadu tas MN apēd:) Nekas, apvienos NRA ar "Dienu" un sāksies jauni laiki. :)
YL
Y
Nelasu NRA un arī 'DIENAu apūkoju tikai tīmeklī. Tāpat kā Latvijas Avīzi. Neviena no šim plašasziānm nav skaidrs patiesais īpašnieks. Kā tas bija JAUNĀKAJĀS ZIŅĀS. Tagadējās redakcijas visu raksta un preperē redakcijas darbinieki. Nav kā JZ varēja kurš katrs aiznest savu dzejolīti vai rakstņu redaltoram un tad tika uzreiuz nolemts vai to drukās un ja nolēma izmantot, tad autors varēje iet uz kasi pēc honorāra. JZ redaktori varēja iet pie Kārļa Ulmaņa bez īpašas pieteikšanās. Rīgā tad iznāca tobrī pasaules labākā avīze krievu valodā SEVODŅA. Latvijai lojāls izdevums. Tagad mums ir kļockins un patiesība' nezināmu īpašnieku avīzes. .Un punduris ar hūti.
jāaiziet
j
tur varētu būt pilnīgi tāds pats raksts par Dienu. :)
piekrītu,
p
ka Aivars, bez personas kods, slēdzis kārtējos trasta līgumus un sponsorējis šo pasākumu, tas taču skaidrs pat bez palielināmā stikla! Nu, ļoti blēdīgs, neciešams un vienkārši fui cilvēks!
alfrēdonkuls
a
Labi, ka tā vismaz Mediju nams ir pasargāts no Vitol vai kā tos tur sauc!
pētnieks
p
seriāls par Neatkarīgo laikam ir tādēļ ka Neatkarīgā noraidīja Antonova sūtņu mudinājumus uzsākt satrunas par pārdošanu. Diena gan piekrita. Nav ko cakarēties - vajag tad runāt atk;ātu valodu kādēļ tā kremt.
Ieva
I
:) un ko tad Tu šeit Dienā dari, ja to nelasi?:)))
nu un?
n
Galvenais, ka Neatkarīgā ir laba avīze! Sen jau Dienu vairs nepasūtu, tagad tikai NRA.
birokrāts
b
Nu, vismaz profesoram būtu tikai cienīgi zināt - kādas institūcijas ir un kādas nemaz nevar būt pakļautas pašvaldībai. Kādi profesori, tādi arī viņu rakstiņi, tādas arī citas viņu darbības kvalitātes.
filozofs
f
briinos , ka Diena publicee šo rakstu , Diena pati nosleepusies , bail no Lembes konkurences? protams ka buutu veseliigi zinaat kuras partijas vai kura oligarha rupors ir katrs privaats medijs, tas ka Lembem sen jau savi nevienam nosleepums nav , taadeeļ kaadeļ nepieteikties oficiaali??? nu protams var gadiities ka saruuk lasiitaaju abonentu skaits , man piemeeram Lembes mediji galiigi neimponee , es tos nelasu , tendenciozi anoniimi raksti peec saimnieka pasuutiijuma , jo šis nosaka visu kopeejo toni, opiemeeram Ciiņa tika nosaukta par neatkariigo , nez no kaa viņa neatkariiga??? saakumaa uzreiz tiira sociķu demagoģija un tas nav man pieņemami

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas