Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Dimiters pauž gatavību atteikties no “Vadoņa” autorības un honorāriem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
FINKS
F
Īlenu maisā nenoslēpsi: balagāna pasūtītāji, kā radās, Liepiņam piekodinājuši, LAI VISS IZIET PA SMUKO, vadonis atnāk un izglābj tautu no jukām. Likumsakarīgais turpinājums - krievu vara - bija jāpietušē. Jo kāds ļauns joks, vēsture met gan līkločus gan cilpas, un pa laikam musturu atkārto. Tā kā balagāns pasūtīts kā reklāmgabals diktatūrai, pasūtītājiem ļoti ļoti negribas, lai tam klāt nāktu neizbēgamas beigas: KRIEVU TANKI. Bet ak, tavu skādi - dimiters kopš sākta gala nespēj noturēt uzmanību vienkopus. Gan tiecas pēc svētuma un naudas, gan "aizstāv" Baznīcas vērtības un vienlaikus maukojas, raksta darbu par "cēlu ideju" un vienlaikus apzog savu spalvas brāli. Vai tik nebūs sanācis Feiks? Glumā zagļa salīdzinājums ar Oskaru Vaildu šķiet spožs. Varbūt mazliet par spožu. Kā mēslu mušu ar ērgli blakus likt... ps. internetā runā, ka Kaspars kopā ar Nilu strādājuši pie anālā seksa rokasgrāmatas un pedarastijas enciklopēdijas, itkā lai diskreditētu liberālismu. ja tā ir taisnība, tad es par viņu un viņa "daiļaradi" VISPĀR neko vairs negribu dzirdēt.
jumors
j
Atsaucu savu iepriekšējo komentāru - puisis vēl jauns un zaļš, tāpēc ar pretenzijām, jo nezina, kas ir teātris. Par ko vēl jāuzzina un jo ātrāk, jo labāk. Mainu viedokli pēc vakardienas TV sižeta. Lieciet mieru Dimiteram, ja nekā nezināt par reliģiskiem meklējumiem!
Kaspars D
K
padomi iesācējiem: 1. kad bārmenis sāk uzmākties,lai samaksā, tad piedraudi, ka paliksi nepieskaitāms tūlīt un tagad. 2. ja aptur ceļu policis,tad uzreiz saki, ka nevar kalpot 2 kungiem un piedāvā kopīgi nodzert nelikumīgi iekasētos kukuļus uz jēzus veselību. 3. ja nespēj laikus paveikt solīto, tad noskati kādu iespējami talantīgāku un piesoli paradīzi.Pēc tam mierīgi paziņo, ka paradīzē grēciniekus neielaiž. 4. ja kāds no iepriekšējiem sadarbības partneriem neliekas mierā, tad pabrīdini, ka ieladīsi matos kādu Līgu D. 5. ja vēl nav miers, tad pasaki Līgai D, ka esi atklājis jaunus sātana perēkļus un iedod adreses ar visiem personu kodiem. 6. aizej uz kādu baznīcu (konfesijas izvēle pēc slīdošā grafika) un vienojies ar melnsvārčiem, kad drīkstēs atlaist neierobežu uzdzīvi nākamo reizi!
Riebīgi...
R
Nē, es to vairs nevaru izturēt - kur Dimiters, tur skandāls. Grēks teikt, bet labi, ka viņa vecāki jau miruši... Kur lai lieku tās biļetes, kas jau iegādātas!?
Nožēlojami!
N
Nesaprotu - vai Sakss uzbāzās Dimiteram: "Redz, es esmu sarakstījis libretu mūziklam par Ulmani, bet tu varētu sacerēt dziesmu vārdus!" Vai tāds bija sākums? Nē! Dimiters bija tas, kas sameklēja Saksu un lūdza viņa palīdzību šī darba izveidē. Puika /savas jaunības pēc/ laikam nesaprata, kas par "putnu" ir Dimiters, un savā naivumā ķērās pie darba. Izdarīja, atdeva pasūtījumu un - pilnīgi loģiski - gaidīja samaksu. Bet viņu prasti "uzmeta" - vispirms jau Dimiters, tad Liepiņš un Rubenis ar Freibergu. Ko tur ķēpāties ar tādu zaļknābi... Nodarīs tās lietas savā starpā - nauda jau nesmird... Bet "sīkais" diemžēl neklusēja, un nu ir izvērsies šis skandāls. Nožēlojami, ka tas viss saistās ar Ulmani - cilvēku, kas tik daudz darījis Latvijas labā.
heda
h
Ja literāts švaks, ir lielāka iespēja, ka nekā jau nebija ko zagt. Piem., ja Kornēlija Apšukrūma stāstītu, ka Mara Zālīte vai Ārija Elksne kaut ko no viņas zagusi :D
Jo>heda
J
Kāda dotajā brīdī ir starpība, vai Sakss ir švaks literāts vai ģeniāls rakstnieks? Jautājums ir par to, vai KD viņam ir kaut ko nozadzis vai nav. Vai tad no sūdīgiem literātiem zagt ir OK?
heda
h
"Nopietnie nolūki" bija ļoti vāja grāmata.
Analfabēts
A
Labi, ka vismaz tu esi Saksa darbu fanāte - zinoša eksperta viedokli vienmēr ir vērts uzklausīt.
heda
h
Dimiters vismaz ir (bija?) talantīgs. Bet Sakss - tāds primitīvs savā nabā lūrētājs. Liekas, ka neviens no šeit rakstošajiem nav lasījis primitīvos Saksa darbus.
kukū
k
man diezgan stulbi šķiet ļautiņi, kuri taisa par Ulmani mūzikli!
krusttevs
k
tad aizej pats un samaksaa.ja esi tik gudrs pilnigi neko nezinot un nejedzot nostajies kada tur pusee.
krusttevs
k
pareizi niks ir wc
klimpa
k
Sērīgi ir tas, ka Vadonis nebūs Lāčplēsis vai Adata, un pat ne uz to pusi. Tā domāt man liek jau publiskotās dziesmas no šīs izrādes- piedodiet, naftalīns! Paredzot, ka izrāde būs vāja, skatītāju piesaistei tiek izmantota negatīva publicitāte. Ja kļūdos, tikai priecāšos, jo esmu laba teātra cienītāja.
Coper's
C
Ļoti laba PR kampaņa .. latvieši tver pa īsto!!! Nu jārada tā ažiotāža ap izrādi, citādi neies skatīties un ne Rubeņa, ne Liepiņa, ne Dimitera un saksa kungiem neūs naudiņas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas