Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Diriģents Sirmais jau nākamnedēļ plāno atsākt strādāt

Diriģents Māris Sirmais, kurš uzbrukumā savā dzīvoklī guva ļoti smagas traumas, jau nākamnedēļ iecerējis atsākt darbu. Kaut iepriekš izskanēja, ka varētu atcelt Valsts Akadēmiskā kora _Latvija _un jauniešu kora _Kamēr.. _grupas uzstāšanos prestižajā Lucernas festivālā Šveicē, M. Sirmais _Dienai _klāstīja, ka plāno tomēr uz to doties.

M. Sirmais šobrīd turpina atveseļoties un notikušo publiski iztirzāt atsakās. Žurnālistus viņš lūdz izturēties ar izpratni un netraucēt, jo vēlas iegūt sirdsmieru un aizmirs pārdzīvoto, lai jau nākamajā nedēļā atsāktu strādāt. Kaut gan iepriekš kora Latvija direktors Māris Ošlejs pieļāva, ka tā kā atveseļošanās varētu ilgt vairāk nekā mēnesi, M. Sirmais varētu nepiedalīties Lucernas festivālā, M. Sirmais ir apņēmības pilns atsākt darbu.

Jau vēstīts, ka februāra beigās M. Sirmā dzīvoklī notika laupīšana. Reaģējot uz zvanu pie durvīm, M.Sirmais atvēris durvis nepazīstamam cilvēkam. Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Edgars Dudko Dienai sacīja, ka pašlaik policijas versijas par uzbrukuma iemesliem ir: laupīšana vai personiski motīvi un izmeklēšana vēl joprojām turpinās. Aizdomās turamo par pastrādāto noziegumu pagaidām nav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Sirmā kori bez diriģenta būs vismaz mēnesi

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas