Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Diskutablo reformu partija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Goga
G
Krīze.. Arī Diena algo studentus. :)
ausis
a
Pirmdien bija tās pats komentārs par VL!-TB/LNNK. Cik saprotu, būs par visiem
onslavs
o
Jautājums lasītājiem, vai esiet redzējuši šādu apskatu par kādu citu partiju? Ja jā, tad apsveicu Dienu ar vēlētājus informējošu informāciju. Vēlams tikai būtu to visu rakstīt rūpīgāk, kā te norāda daži komentatori. Ja nē, tad man rodas jautājums, kas pasūtījis un kas rakstījis šo rakstu? :)
KĀ TAUTA VIŅUS LĀD!!!!!!!!!!!!!!!!!
K
UN TAUTAS LĀSTUS DIEVS DZIRD.
stabiņa 'universitāšu' shēma
s
no parekss bankas visiem idiotiem sadod kredītus studijām, tie tos NEKAD neatmaksā, jo darbam nekad nederēs un vērtības neradīs....tie būs PARĀDNIEKU CIETUMU KLIENTI skrūdži paketēs...vai plaģiatori ķīļi dučos. KAS ATMAKSĀS KREDĪTUS????????? INTELIGEĶIKI DARBA HOLIĶI T.I. MĒS.........JO MĒS ĻOTI MĪLAM LATVIJU, MĒS STAIGĀSIM BASĀM KĀJĀM, LAI TIKAI SAGLĀBTU TĒVZEMES GODU, kamēr dzīvnieki no VDK...........jūs zinat, kas balsoja par pilsonību pārdaugavas čečenu bandas karginam... jūs zinat, ka šos lopus nesatrauc ne šo lietu iztiesāšana ne ēnu ekonomika...mistiski oligarhi.........ģimenes draugi. Gebelss meloja labi, bet voldis..........
sms
s
Pasūtījuma raksts (reklāma) (?!)
lasis
l
Raksts bez autora? Cienījams un uzticams medijs, hā hā.
skaidrība
s
Pēc šī mazā raksteļa ļoti skaidri iezīmējas Dienas un tās īpašnieku politiskās simpātijas. Kā bijušais žurnālists, esmu izlasījis Zatlera programmu un šeit tā ir pilnībā sagrozīta un pārprasta.
Ieva to wow
I
Tieši otrādi, nozīmē, jo neviens nav tik gudrs, lai pārzinātu visu, tāpēc tautas vēlētais, tieši otrādi, būs vēl vieglāk ietekmējamas un pieļaus vēl vairāk kļūdu! Īpaši Latvijā, kur jau sen tie, kam ir smadzenes, darbojas savās jomās un politikā bendēt nervus neiet.
Ieva to Zatlera faniem
I
Bet jūs parādiet tās vietas, ko attiecībā uz partiju "Gan jau Zatlers kaut kā ievilks" esam palaiduši garām?
arī prom
a
... ko cepaties ? Normāla atbilstība ... nekādai programmai - nekāds komentārs - no nekāda autora ... Pati "sāls" tak tajā, ka veidojumam ar vārdu "reformu" nosaukumā, programmā nenieka no pat mājiena par reformām. Pat tie teikumi, kas sākas vareni - ar "reformēsim", nekā vairāk kā tukšpatsmit no vulgāras uzprišināšanas pat nesola ! Par tādiem "sīkumiem" KĀ, nemaz nerunājot ... "ieviesīsim" , "reformēsim", "pārveidosim" gan nodeklarē, bet KĀ to ieviesīs, reformēs vai kā savādāk "dabūt gatavu" maz' mēģinās - nenieka ... ------ Un no tādām "lepnībām" kā kaut elementāras prognozes pēc solītā ieviešanas, seku apjēgas ... ne miņas ... Kādu paredzamo aktivitāšu kopredzējumu nevienam pat prātā nav nācis "salikt" ... Tad, atskatoties iepriekšējo solītāju "sastrādātajā" un tās drudžainās aktivitātes sekās valstij, cilvēkiem, medicīnai, soc. sistēmai, izglītībai utt. ... jāsaka - nedo dies', ka ne vien solīs, bet kautko arī darīt mēģinās ...
arī prom
a
HA HA HA ... kur ir tās labās un atbalstāmās reformas izglītībā ? Šeit vai ? Augstākās izglītības un zinātnes reforma, sākot ar finansēšanas modeļa maiņu. Īstenosim pāreju uz „Austrālijas modeli”, augstāko izglītību finansējot ... ... atzīstam, ka darba tirgum un 21.gadsimta prasībām atbilstošu prasmju un iemaņu apguvei nepieciešams reformēt Latvijas profesionālās izglītības sektoru ... ... (koledžu un arodskolu, arodvidusskolu un profesionālo vidusskolu) ... ... un veicinot jauniešu optimālas izglītības un karjeras izvēles ... ----- Vai par ļotilabumu un atbalstāmumu liecina jau programmā "vienā putrā" sabāztas augstskolas ar koledžām un arodskolām ? Vai "putra" programmā apliecina tās sastādītāju kompetenci ? Vai par zrp darboņu profesionalitāti liecina viņu pašu mājaslapas "uzvedības" īpatnības ? Pamēģiniet - sākumlapā izvēlieties PROGRAMMA, tālāk izvēlieties GALVENIE REFORMU BLOKI ... visus galvenākos redzēsiet :) ... ja šitādi "speciālisti" arodskolās un koledžās mācīs nākamos web-dizainerus, programmistus ... partijas logo autori - dizainerus ... tad dies' stāvi klāt tiem nabaga skolniekiem ... ------ Kur nez' šai programmas sadaļā? rindkopā? ir kāda reforma atrodama, ko atbalstīt un apsveikt ?
  • 2
  • 2
ir
i
Piemēram izglītības nozarē reformas ir ļoti labas un pat atbalstāmas. Es ar abām rokām par!!
  • 4
  • 2
MisterX
M
Raksta autoru uz skatuves, lūdzu!
vvv
v
virsraksts negatīvs, bet beigās viena vienīga slavināšana, ir aizdomas, ka zrp itin labi varētu sadzīvot ar 'dienas' darba devējiem, vai ne?
Pamuļķis
P
Anonīms pamuļķis sarakstījis kaut kādas sagrābstītas vēsmas. Tad jau varējāt 9. klases skolniekam iedot, viņš kārtīgāk iepazītos ar to programmu un arī sakarīgāk uzrakstītu. Jo tuvāk vēlēšanas, jo skaidrāk redzams, kam un kāpēc pieder Diena. Roulendi atradušies! :) Starp citu, ja nemaldos, ZRP programmā bija kaut kas par mediju redakcionālās neatkarības nostiprināšanu...
Kolors
K
O, Diena - Ieskanejas Bojārs - Šlesera un Lemberga mute. Pirmās vēlēšanas Latvijā bez brīviem medijiem. Zatler - glāb.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas