Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Divu mēnešu laikā Latvijā patvērumu pieprasījuši jau 24 Gruzijas pilsoņi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ilze
i
Kā šie tika cauri Krievijas teritorijai? Un kas vēl nebūs! - nevis lūdz, bet pieprasa! Tiš, prom!
tamada
t
lai katrs prauc ar tonnu vīna!
K-K
K
...ABSOLUTI NE !!!!
FUI
F
PROM VISUS GASTRABAITERUS !!!!!!!!!!!! VISUS
Dr.xy
D
Kur ir teikts,ka vini ir gruzini? Iespejams,ka tie ir pedejie,vel Gruzija palikusie okupanti,kuriem tur ir nogriests skabeklis.Un tadel,ar Baltkrievijas svetibu,ieradusies Latvija papildinat "neredzamo cinitaju" rindas,cina pret dekadentajiem burzujujiem un fasistiem.
alberts
a
BET! Kas lūdzu izlūdzās no Krievijas lai atdod MUMS Liņģermaņi???
pret
p
NO Krievijas puses vispar nekadus beglus neielaist, jo tie jau Krievijaa nak no krimi aprindam.Krievija pati lai dod patverumu afrikaniem kaa nekaa bagata valsts ar naftu un zemi. Ta kaaa visus sutit atpakal uz Krieviju un Baltkrieviju, kur milotais prezidents izmetinas.
arsts
a
HIV pozitivus neielaist.
Lasiitaajs
L
Visus tos no Kongo, Gruzijas un Kameruunas var pa taisno atpakalj uz Krieviju/ Baltkrieviju jo tur jau vinjiem nekas nedraud. Savukaart lai paraadiitu godapraatu Latvija vareetu panjemt paaris gjimenes ar beerniem no ANO beeglju nometneem tai pashaa Kongo vai birmieshus no nometneem Taizemes robezhas pusee. Taa teikt tie kam ir resursi pashiem shurp atkulties arii Krievijaa izdziivos bez probleemaam, bet tie kas iestreegushi bezizejaa beeglju nometnee ir tie kam buutu jaapaliidz paarcelties uz Latviju un saakt jaunu dziivi. Jautajums ir tik vai Latvija ir gatava uznjemt paaris taadu gjimenju, izskolotu un integreetu latviskaa sabiedriibaa?
???
?
No Gruzijas brauc ne patverumu meklet ,bet biznesu taisit.Jo vniem tachu tur ir milotais prezidents Saakashvilli.Vini tapat grib parnemt sava vara musu tirgus,veikalus,ka to dara krievija.Tur gruzini kontrole tirgus,un zemnieks savu preci ievest nevar ,jo jamaksa tiem gruzinu batoniem labu naudu,lai atlaizh vinus pastavet uin pardot savus salatus,gurkus.Ta ka lai brauc uz savam majam, strada savaa valsti.Japaniesus ja es piekritu,vini ir gudra ,stradiga un godiga tauta.To vareja redzet pec visa ta shausmiga kas bija,vini paradija savu godigumuun cita mantu nenema.Bet no gruziniem var sagaidit visu ko ,pat lodi mugura.
Hmm...
H
Un mēs dosim patvērumu blēžiem ar viltotiem dokumentiem?! Vai mums vēl žuļiku par maz?!
borcinsh
b
"Nedrikst visus uznemt bez kartigas parbaudes. Jabut stingriem un melos nav jaklausas" ---- vel nesen Vaacijai ari bija tada pasha "kluda" - visi Armenijas un Azerbaidzhanas pilsoni bija ar KARABAHA pierakstishanu !
borcinsh
b
...principa, lai vini mekle citu "ieju" uz ES ! nu bet vini tachu zin, ka Latvijaa par kukuliem izdaris viss kaut ko !!! ( nenem tas, kuram nedod ! ) interesanti, ka katrs latvijas iedzivotais ari to zin (!) un tomer kukulnemshana ( tajas instancijaas ) veiksmigi turpinas ! PS. bet kursh vel "shaubas "- var paskatities uz "latvijas pilsoniem" bez elementaru valodas zinashanu . Kamer "musejie" nem - nedrikst neviena laist Valsti iekshaa uz pastavigu dzivoshanu ! pietiek mums "kravcovus" !
vietejais
v
Kongo runaa franciski, lai brauc uz Franciju. Un tur prasa patverumu.
vietejais
v
Gruzinus jasuta atpakal. Sajaa valsti nav kara. Tad jau ari Ukraina, Moldavija utt var pieprasit Latvijaa patverumu. Nedrikst visus uznemt bez kartigas parbaudes. Jabut stingriem un melos nav jaklausas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas