Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Dobeļa izmeklēšanas komisija lūdz piešķirt papildus 3 000 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AL
A
Ja pareizi atceros, tad daži liekēži no komisijas aizgāja, tātad nauda palika. Bet šim mantkārīgajam tārpam, tā pat kā vairākumam Saeimā nav mēra sajūtas. Ja šie tā turpinās, tad lai labāk nāk pie varas Buzajevieši, Plinerieši u.t.t.. Un cerams šie ''biedri'' ar savu kaimiņvalsts sponsoru atbalstu nosūtīs patreizējos mantrausīgos varasvīrus uz ļoti,ļoti attālu Sibīrijas sādžu, kur īstā vieta šiem parazītiem.
Juris
J
Vai tad Dobeļa komisijā nav neviena ar cik necik izglītību? Kādi vēl konsultanti? Vai Latvijā nav neviena , kuram seims var uzlikt par pienākumu nokonsultēt, ja komisijā salikti aunapieres? Tad vajag meklēt kādu puišeli vai skuķi no bērnudārza vecākās grupas. Šajā lietā pat pirmskolas vecuma normālam bērnam viss ir skaidrs. Viņš nokonsultēs tos Dobeļa "meklētājus" un "Izmeklētājus". Ja runa ir par naudu, kas kādam jāizmaksā , lai viņš to varētu nodot tālāk savam darba devējam, paturot sev kādu bišķīti sāpju naudas, tad jau labāk viņu iecelt kaut vai publiskās tualetes valdē vai padomē, noteikt viņam atlīdzību kādi 3 tūkstoši mēnesī un tad ieguvums būs daudz lielāks. Tas taču ir tik pierasti un vienkārši.
mērglis
m
kurš tad ir tam stulbenim konsultants , neba Gruutups, nesaprotama lieta priekš kam taada zaabaku komosija ja veel konsultants jaaalgo , taapeec jau arii rezultaata nav , nodod to lietu trim "konsultantiem " un sen buutu rezultaats, triis moljonu Latvenergo litaa Penteļejevs vismaz krediit kartes pa pjanku no aarzoonaam paarveda , bet Dobelis tam izskataas par stulbu , šitaadas komisijas kas velkaas gadiem vajag ar likumu aizliegt , jeb noteikt termiņu un ja nevelk tad sodiit , galu galaa ar nodokļu naudu dziivot kaa ar malku ir sodaama riiciiba...
chingacguks
c
Durim Jobelim daudz vairāk vajadzīga ābece, un labāk l.ietota,. nevis par 3000 Ls.
lno
l
Vai saeima un trako māja apmainījusies adresēm?
Bille
B
Varbūt tāda komisija, kas bez konsultanta nevar izmeklēt, nemaz nav vajadzīga.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas