Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Doma laukumā var tikt pārsniegts pieļaujamā trokšņa līmenis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tehnikis
t
LTV un LR ir valsts rupors! kam par pienakumu ir uzlikts aizstavet SLOSERU GODMANI un parejos! nebutu brinums ja LTV un LR nostajas pret tautu..
Janis
J
Cik es saprotu tad Doma laukuma neieveros likumu par pielaujamo troksna limeni.. tas pats par sevi ir skaidrs.. bet man liekas ka varetu tikt neieveroti ari eku demolesanas likumi.. tauta varetu iet un iztirit to CUKKUTI ko nezkapec sauc par SAEIMU..
Pārsteigums
P
LRTV1 raidījumā de facto nevis objektīvi atspogulo ziņas, bet veic propogandu, apgalvojot, ka cilvēki no laukiem tikšot vesti jau iestiprinājušies. Izskatās, ka kādam te tik ļoti ir bail no tautas viedokļa, ka jau LTV1 ir pārcenties...
xxx3
x
oi oi oi TIKS PARSNIEGTS TROKSNA LIMENIS oi oi oi ko nu tagad darit? varbut neiet uz protesta akciju? Cik iejutigs un centigs par likuma ieverosanu SIS NEZINAMAIS RIGAS DOMES SABIEDRISKO ATTIECIBU PARSTAVIS? BET KAD VALSTI APZAGA MEROGOS KAS NOVEDA PIE VALSTS KASES IZTUKSOSANAS TAS BIJA LIKUMIGI?
cirks
c
Malacis. "Augsts domas lidojums".
Ivars P
I
Es atbalstu gan Nacionālās bibliotēkas, gan Koncertzāles, gan laikmetīgās mākslas muzeja celtniecību, arī 8 atomelektrostaciju celtniecību, lai Latvija varētu nodrošināt visu Eiropu ar elektroenerģiju. Atbalstu arī nokavēto Latvijas kosmosa apguvi, lidojumus uz Mēnesi, Marsu un citām galaktikām. Uzskatu, ka Latvijai vajadzētu sākt ražot aviācijas bāzes kuģus un atomzemūdenes. ...Un uzskatu, ka šī nekompetentā valdība un kabatas Saeima arī ir tie iemesli, kapēc mēs šīs lieliskās ieceres vai nu nevaram atļauties vispār , vai arī varam atļauties tikai daļēji un pēc ilga laika.
sirtaki
s
Rīgas Domes sabiedrisko attiecību pārstāvis - vārdu un uzvārdu, lūdzu! Kur ņēmis tādu informāciju? Varbūt notiks gluži otrādi, kādi 100 000 cilvēku sanāks un vienkārši klusēs. Diena, bez konkrētas personas minēšanas šis izskan ļoti nekorekti!
cirks
c
Es gatavojos piedalīties protesta akcijā tapēc, ka valdība ir salaidusi di ... ā ekonomiku un ieslīgusi korupcijā. Es atbalstu gan Nacionālās bibliotēkas, gan Koncertzāles, gan laikmetīgās mākslas muzeja celtniecību. Un uzskatu, ka šī nekompetentā valdība un kabatas Saeima arī ir tie iemesli, kapēc mēs šīs lieliskās ieceres vai nu nevaram atļauties vispār , vai arī varam atļauties tikai daļēji un pēc ilga laika. Tad kurā kategorijā tu mani tagad ieliksi - kviecēju, proletariāta vai vēl kādā, tu oranžā ierēdņa dvēsele ???
Rukmanis
R
Būs mierīgi, ja nu vienīgi tie drošībnieki uzvedīsies klusi un mierīgi (neizrādot stulbas aktivitātes), pārģērbutie TP jaunsargi atkal speciāli neizmētās mūsu valsts karogus!!!
Demonstrants
D
Ahā, Rīgas Domes Birks ar savu oranžo Ārgali arī uzprasās! Nu, labi, kaut kas tiks arī šitiem.
Lelle
L
Ko tik valdošie paraziti neizdomās, la bloķētu tautas gribu!!!
info
i
Tieši pie Doma laukuma dzīvo Edm. Krastiņš. Tapēc, jo lielāks troksnis, jo labāk. Oranžie taču ir pavisam kurli!
tirgus tante
t
Zāļu tirdziņa dienās Doma laukumā ir skatuve un kaut kāds balagāns,troksnis no tā visa ir atbaidošs!
šlopsters
š
Tāpēc jau šitam proletariātam nevajag ne koncertzāli, bibliotēku. Tikai sanākt barā un skaļi kviekt kā sivēniem. Kauns par visiem, kas turp dosies.
ABC
A
Lielākie kretīni ap to laiku būs paslēpušies kā tarakāni pa šķirbām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL:

Internetā var parakstīt aicinājumu Valsts prezidentam atlaist Saeimu

DP sāk kriminālprocesu par mēģinājumu vardarbīgi gāzt valsts varu 13.janvārī

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas