Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Dombrovskim premjera amatā aprit divi gadi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KLM
K
Domāju, ka esat gudrāks - nu noriebušies jau līdz kaklam tie jaunlaicēnu uzdevumi, Vienotības sile, Sorosa pakalpiņš, Delnas aģitators un tā tālāk....Ja nav ko teikt konkrēti, vajadzētu paklusēt, cienītai !
Arturs M
A
Nu bet tu taču arī te bez argumentiem cūkojies! Tev tāds jaunlaicēnu uzdevums apsaukāt visus?
KLM
K
Nešaubos, ka arī Jūs atbalstāt viena diža francūža teikto - es nepiekrītu jūsu uzskatiem, bet gatavs atdot dzīvību, lai jums tādi būtu - pat izejot no šī formulējuma, nav iespējams diskutēt ar šo nelaimes čupiņu - He he - pilnīgs pieklājības un tolerances trūkums, tukša, neargumentēta vēvuļošana un, manuprāt, mazliet ar galvu slima cilvēka nepārtrauktie ha ha, hu hu, hī hī, hā hā....
air
a
Ja Dombrovskis grib turpināt, tad jāveido spēcīga komanda, kuras "seja" ir Dombrovskis un kura spēj aktīvi un produktīvi rīkoties.Viens nav cīnītājs, kā tagad izskatās. Ja viņš īsā laika periodā nespēs mainīties, tad var teikt, ka savu potenciālu ir izsmēlis un jānāk ir citam cilvēkam. Cilvēki sagaida vadītāju, kurš rāda ceļu uz labāku dzīvi. Stihija ir beigusies, un jāsāk rāpties laukā no "alas" :)
He he...
H
Man vajagot pieklājību, ka jenotu dumrovskis melo un pasaules biezo labā tupi aplaupa letiņus.... he he... tā tikai nekaunīgie jenotu ciniķi var prasīt un viņu biezo naudas maku pakaļlaiža dumrovskis, kurš ar saviem jenotiem uzsēdies tautai uz kakla un slauc to savu ārzemju onku interesēs... hi hi .... kur tad tie darbi priekš tautas? Vai slavinājumi rietumu demokrātijai un naudas kalpībai dod ēdamo izsalkušiem bērniem un viņu 200 000 bezdarbā nonākušiem vecākiem, pensionāriem , kuri nevar nopirkt zāles un kuriem tagad nāks vēl papildus elektrības un gāzes rēķini.... Vai JŪS izredzētie jenoti jēdzat , ko Jūs dariet pirms mani te par trako taisiet.... Gribu redzēt kā JŪs kauktu, ja Jūs tāds prem-jērēns dumrovskis dzītu uz svešzemi, liekot atstāt bērnus un vecākus bez palīdzības Latvijā.... bet Jums jau labi, jo ar jenotu karti visi esiet iekārtoti ministērijās un prežu birojos un smīniet par to tautiņu, kura jums algu maksā , bet kurai esiet kluci uzlikuši, lai gan ai kā pirms vēlēšanām solījāt (melojāt).... he he... maitas...
Dr.xy
D
God.lauki,neterejiet savu laiku diskutejot ar nocombeto cilveces atkritumu he he, si SC ceerme vairak par he he & hi hi izteikt nespej. Ari pilsetas ir pieklajigi cilveki,nevajag so he he nemt ka sablonu. Novelu Jums patikamu nedelas nogali.
lauķis - He he...
l
Tā jau domāju, ka atbildi nepaliksi parādā, bet prasta gan! Cerēju, ka Tu patiešām man pateiksi, kur Latvijā sastopami tie labie premjerministri. Palieku gaidot! Vēl varu pateikt, ka man ar Vienotību nav nekāda sakara! Varam tikai pavērtēt, bet Tu to dari pavisam riebīgi. Laukos cilvēki ir pieklājīgāki!
palicējs
p
algu samazinājums nebija solidārs un taisnīgs, bet patriciešiem algas, piemaksas, kompensācijas pat tika palielinātas, vai tad tāda ir demokratiskas un taisnīgas valsts pārvalde. Patriciešiem viens likums, bet plebejiem cits likums krīzes situācijā un tas rada spriedzi, kura sāk jau izpausties.
He he...
H
lauķis - He he... 09:22 Prem-jērs ir cilvēks, kurš uzupurējās valsts labā, atstājot siltu vietiņu Briselē un aizstājot to ar silto vietiņu Latvijā. Nav viņš ne shēmotājs, ne blēdis, bet ir melotājs un mānītājs... ___________________________ Par upuri šim labi barotajam gan nezinu.... he he... bet ka katrs sevi cienošs letiņu lauķis šito aizrobežu pakalpiņu ar sūdainu mietu pacienātu gan zinu... hi hi... Nezinu vai melotājs un mānītājs vai nav tas pats kā shēmotājs (atņemt tautai visu naudu) un blēdis (tas gan man liekas ir saistīts ar melošanu).... ha ha... Jenotu muldoņa esi... hi hi...
vēl lauķis - He he...
v
Ja Tevi nomoka tikai V.D. vaigu apaļums, tad izsaku nožēlu! Tas gan reizē ir cildinājums šim cilvēkam, jo nelabvēļi nevar atrast neko kritizējamu!
lauķis - He he...
l
Man arī gribas uzteikt Dombrovski, jo nekā labāka mums nav! Ja ir, stādi priekšā! Premjers ir cilvēks, kurš uzupurējās valsts labā, atstājot siltu vietiņu Briselē. Nav viņš ne shēmotājs, ne blēdis! Cilvēks godīgi strādā smagos apstākļos, kādus paši esam radījuši, izzagdami un izlaupīdami savu valsti! Vēl šobrīd daudzi gatavi valsts izlaupīšanai! Dombrovskis šiem nodomiem ir kā vairogs, kas neļauj īstenot neietīgos plānus! Redz, kā plosās PLL, jo nogriezti daudzi projekti un projektiņi! Kā hutes partija spēlē durakus un domā, kā apmānīt tautu un premjeru! Varētu uzskaitīt vēl un vēl! Kur ir tie Tavuprāt labākie?
Aija-zvirbulēns
A
Laika gaitā esi radījis iespaidu, ka esi veca, izplūkāta vārna, kurai vienīgais mierinājums -kādam uzķērkt, tā it kā stiprinot savu vājumu! Tie ir maldi!
He he...
H
Olga 09:06 Prieks par Dulbrovski... __________________________ Vai cik apburošs slavinājums... kā lenīnam...Noēdies ir par tautas naudu... he he... bet kad ta strādāt sāks... hi hi...
Ha!-CIETI!
H
Izskatās, ka Tev pietrūkst tā cietuma, tāpēc tik nīgrs!
Olga
O
Prieks par Dombrovski! Vēlu viņam labu veselību, nekad nezaudēt mieru un ticību labajam!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas