Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Dombrovskis aicina līgot atbildīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
JOZUPS
J
PALDIES PAR APSVEIKUMU,JUMS VALDI UN VISAI LATVIES'U TAUTAI ARII ES NOVEELU NO SIRDS BUUT ATBILDIIGIEM JEB KURAA SITUAACIJAA,PRIECIIGUS SVEETKUS.
KLM
K
Līgosim par labu Latviju - uzkožot trekno 7 treknu gadu jāņu sieru -visu to mums par velti sagādāja tautas glābēji - AŠ2....
valdis
v
,,tagad līgojat ,kamēr vel varat ,drīz jus kauksiet ,kad uzzināsiet kas jūs nākošos Jāņos gaida nākošajā gadā un sevišķi vecos un slimos tad kauksiet ,bet šajā valstī būs tie ,kas ,,uzkrājušies,,uz krizes rēķina
koļa
k
Žēl,ka jums pašlaik iet grūti,bet nedomāju,ka tas ir tik negatīvi un iznīcinoši,daudziem ir kādā laika sprīdi jāiziet cauri ļoti grūtiem periodiem,tā būtībā ir misija un jūs ciešat nebūt vienmēr par savām neizdarībām.Daudziem cilvēkiem uz pleciem uzkrīt iznest,vai arī pakrist zem misijas sloga.Tāda paša misija ir,kad kādam citam jāgulstās zem ķirurga skalpeļa,jo tas arī ne vienmēr glāb,bet tu esi tālāk attīstījis un atbalstījis visiem vajadzīgo medicīnu.
re
r
Nav brīnums, ka esi krīzes upuris, kaut kads negativisms no Tevi staro, un varbut problema nav Valdi, bet gan paša. Deretu par to padomāt!
re
r
Kads ignums no komentetaj puses, cilveks tikai novel priecigus svetkus. Kadēļ Janu prieksvakara tik negativs noskaņojums! Novelu ari premjeram Priecigus svetkus!
sasha
s
Man iepatikās tav komentārs un es par šo tradīciju tiešām nezināju. Bet, runājot par to datoru, - tas laikam ir vienīgais, ko banka vēl nav atņēmusi no trekno gadu pārpalikumiem, elektrību ik pa brīdi atslēdz, bet laika man tiešām tagad ir daudz, diemžēl, kaut vai kādreiz esmu strādājis 12-14 stundas diennaktī vairākus gadus pēc kārta un bez brīvdienām. Bezdarbu uztveru kā nopelnīto atvaļinājumu. Vispār vēlreiz pateicos par interesantu vēsturisko piezīmi, bet iesaku nespriest par cilvēkiem, kurus personīgi nepazīsti. Dombrovsku tiešam es necienu, jo viņa valdībā uzņēmējdarbībā strādāt un pelnīt palika ļoti grūti.
@
@
VAI ĪGŅAS VAR PIEKLUST,VISMAZ, UZ LĪGO SVĒTKIEM?! MŪSU BĒDA,KA ESAM TIK KAŠĶĪGI UN NEPROTAM NOVĒRTĒT TO,KAS MUMS IR LABS. PRIECĪGU LĪGOŠANU VISIEM! IEDZERAM AR MĒRU, ĒDAM,KO DIEVS DEVIS, DZIEDAM LĪDZ AIZSMAKUMAM UN MEKLĒJAM PAPARDES ZIEDU LĪDZ NOREIBUMAM!:) ...LĪGO!
koļa
k
Vai pašiem nenāk smiekļi,vai jaunas līgo anekdotes izgudrojiet,lai līgotu priekā .
Zuze
Z
Krapānei pielikt pie algas un atlaist par tāda idiotiska uzsaukuma sacerēšanu. Bezdarbs, algu samazināšana, problēmas kredītņēmējiem... un šis tik aicina līgot. Kretīns.
sasha
s
A šī nav slikta domā. Par to labu LV var būt var arī nobalsot :DDDD
@
@
Šoreiz vārds izvēlēts neveikli - līgošana nav saistāma ar atbildību. Pat gluži otrādi, tā izsenis bijusi vaļas laiks. "Nepazinu, kura meita, kura sieva, visām vieni vainadziņi" u. tml. Īpaši Sasham ... Jāņi zemniekiem vienmēr iekrituši tukšā laikā, kad vecā raža jau bija apēsta, bet jaunās vēl nebija. Tomēr ar nelielu izdomu un centību, sasienot sieru, sabrūvējot alu, izcepot maizi, pilnīgi pietika, lai izklaide sanāktu gana laba, turklāt aplīgojot citus, vēl atleca savs nieciņš - vēderam prieciņš. Kad tu raksti internetā, tev ir dators, tev ir elektrība, tev ir laiks ... bet tu vēl sūdzies par kaut ko. Kauns tak nevarētu būt nodzerts, tev jau nav, par ko, vai ne?
rihards
r
Līgosim ar prieku, latvieši, pirms es jūs nošņaucu ar nodokļiem!
Skleroze
S
Pareizi, arī es vairs neatceros ne Kalvīti, ne Slakterei, ne Godmani, ne Šlesera gāzēšanu grīdā, ne Parex - neko, tāpēc vainosim visā Dombrovskis, jo vinš taču tepat vien rosās, un ir taču tik jauki kādam uzkraut visu vainu. Par saviem balsojumiem vēlēšanās arī aizmirsīsim un skatīsimies atkal reklāmas, ko tur daudz domāt - balsosim par "labu", "zaļu", "saskanīgu" Latviju!
Janis
J
«Līgosim ar prieku!», jo šī būs pēdējā diena un pēdēja nakts, kad var priecāties, pirms kartējās nodokļu pacelšanas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas