Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Dombrovskis aicina valdību turpmāk strādāt "normālā režīmā"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nnn
n
vai tad nenormala valdiba,kas apzog savas valsts cilvekus,var stradat normali..... nu ja apzagusi ir nu vares laist luni,lidz bridim kad atkal bus jaapzog
puika
p
Nu redzat, tad kad sāk runāt par precīziem skaitļiem, tad ir skaidrs, ka Latvijā nebūt nav tie augstākie nodokļi Eiropā. Problēma ir tajā, ka nodokļu slogs ir netaisnīgi sadalīts. Un cik zinu tad valdība plāno dažus nodokļus, kas šo slogu sadalītu taisnīgāk. Paskaidrojiet kāpēc Jums tas nepatīk?
fiksais
f
NEapliekamais minimums lielākajā Eiropas daļā ir apmēram 700-1000 eiro, jo tas ir bezdarbnieka pabalsta slieksnis, Latvijā tas ir 35 lati... Vai grūti ar aritmētiku? Par medicīnu maksāju 100% jau kādus 15 gadus, bez maksas neesmu saņēmis ne vienu pakalpojumu, pazemojumus gan! Nodokļi tiek bezjēgā tērēti, valstij nedrīkst vairs uzticēt nekādus līdzekļus!
...
.
Krievi savā zemē nevar ievest kārtību, nevar parūpēties par tautu, nevar neko izdarīt kā nākas, tad ko viņiem darīt šeit? Te tāpat jau valda padomju gars un krievu tikumi, kas arī ir galvenais iemesls ka neko nedaram valstiski. Vai vēl tā visa nepietiek?
puika
p
Kāpēc Latvijas nodokļu slogs ir līdz 10 reizēm lielāks kā citur Eiropā. --- Kur citur, vari pateikt? --- Tātad normālam latvietim pēc šīs valdības uzskata jādzīvo zem tilta, jo jumts virs galvas ir ekstra, par kuru jāmaksā? Vai elementāras medicīniskās palidzības sanemšana arī ir ekstra? --- Esam pret nodokļiem, bet medicīnu bez maksas gribētu gan?
fiksais
f
Laikam normālam latvietim jādzīvo zem tilta, ja jau jumts virs galvas nozīmē ekstru, par kuru jāmaksā nodoklis, pat 3% apmērā? Kas šis ir par Latvijas iznīcināšanas plānu? Šodien Dombrovska valdība parakstījusi memorandu ar EK par jaunu nodokļu ieviešanu un esošo palielināšanu...Kas Jaunam laikam traucēja - kule starp kājām?
DOMATAJS
D
GALVENAI IR STRATEGISKI VISU IZPLANOT---MAZAK KLAUSITIES TP CILVEKOS,JO CIK VAR SAPRAST VINI VEL JO PROJAM IR ,,ATKARIGIE,,,
Andris
A
Tāds ir rezultāts, ja Jl atņem iedzīvotājiem gan pīrādziņus, gan mīklu un krāsni. Ja man ģimenei samazinās ienākumi, es cenšos vispirms samazināt savus izdevumus un atteikties no ekstrām, bet cenšos pasargāt bērnus, sievu un vecākus. Šī valdība izdarīja otrādāk, vispirms atņēma pensionāriem, bērniem, māmiņām, bet sevi cenšas saudzēt.
cony
c
Treknie dariitaaji saakushi aktiivi apriet karavaanu,kas gudri virzaas uz meerkja sasniegshanu un varenIE tautas deeli dabljuuValzhi nenogurstoshi,droshi un pelniiti ir vadonjos,kuriem vairaakums uzticaas
Sniper'sEye
S
Apkaunies, Valdi! Normāli valdībai būs tiešibas strādāt, kad valstī būsietr normālumu atgriezuši! Jūs ne sūda vēl valsts pilsoņiem laba neesat izdarījuši, -- lielākais panākums; varbūt būs izdevies SVF snobiem ieskaidrot, ka PVN celšana nelīdzēs, jo viena jau izgāzās... Toties puisīts ar vēl švakākiem JēLīšiem jau normāli strādāt taisās, rokas pūtinās?! Vai galīgi baiļu sajūitu esat pazaudējuši?!
Nu,ja..
N
par rentgenu, ģipša uzlikšanu, u.c. medicīniskiem jautājumiem jautā Veselības ministrei, kura ir no Tautas partijas!
lno
l
Kas atbildēs par šo genocoīdu, Dombrovski? ___________________________________ Tie, par kuriem tu balsoji, kuri noveda valsti līdz pašreizējai situācijai, konkrēti- darītāji:) Nākošreiz neraksti tik fiksi, padomā, lai nekļūtu smieklīgs.
lamzaks
l
Kāpēc, lai kāds klausītos cilvēkā, kurš pat premjera uzvārdu nejēdz ar lielo burtu uzrakstīt!
fiksais
f
Dombrovski - vai pensionāriem atņemot pēdējo mēs būsim bagāta valsts? Kāpēc Latvijas nodokļu slogs ir līdz 10 reizēm lielāks kā citur Eiropā. Smiekligi, Spānija lai atdzīvinātu savu nekustamā īpašuma tirgu ir atcēlusi nekustamā īpašuma nodokli, kamēr mūsu fizmati domā kā "noģerbt" vismaz 10 latus un vairāk no katra iedzīvotāja par dzīvojamo vietu.... Tātad normālam latvietim pēc šīs valdības uzskata jādzīvo zem tilta, jo jumts virs galvas ir ekstra, par kuru jāmaksā? Vai elementāras medicīniskās palidzības sanemšana arī ir ekstra? Vai lai uztaisītu rentgenu un uzliktu ģipsi ir jābrauc 100-120 km? Kas atbildēs par šo genocoīdu, Dombrovski?
zuze
z
Tev ne tikai spārni izkusuši, bet smadzenes arī!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas