Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Dombrovskis: Aizdevēju reakcija par budžeta grozījumiem ir pozitīva

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Senais>Pārliecība
S
Es neesmu tiesnesis, lai vainotu un par augļotājiem Jums taisnība. Taču, tā kā mēs nevaram zināt kā rīkotos citi aizņēmušies, mēs katrs varam pieņemt kā vēlamies. Es neticu, ka visiem Latvijas politiķiem sanākta tāda atkarības iztapība kā Dombrovska kungam, par ko es izsakos negatīvi, bet vainīgs neviens nav, ja tā sanāk.
Senais>Zelma Birzniece
S
Kundze, vai Jūs man nepaskaidrotu kāds sakars Jūsu piebildei ar rakstā pateikto?
Zane
Z
Jo gudrāki vīri, jo smalkāk prot uzvesties un smalkāk visus prot apčakarēt, lai tik procentus saņemtu no parāda...ne pa velti augstās skolās mācīti....parasts lauku cilvēks jau tā nemācētu čakarēt "pa smalko"....:))
Zane
Z
Šiem vīriem pietiek naudas, lai kreklus baltus nopirktu un izgludinātu, bet daļai cilvēku nav ko ēst....nevienlīdzība jau vienmēr pastāv...:)) un kāpēc tam Godmanim vajadzēja glābt banku Parex, lai tagad visi ciestu...??
KLM
K
Apsēdās dombrovskis pakasīt pautus, pakasīja, nav pautu!!! "Kalvītis vainīgs!", padomāja dombrovskis. "Ar pautiem vajadzēja piedzimt idiņ!", padomāja dombrovska sieva!
Pārliecība
P
Augļotāju viedoklis visos laikos bijis nemainīgs: aizņēmies - maksā ! To vajadzēja zināt tā laika valdībai, slavenajam finministram Slakterim, kas parakstīja aizņēmumu.. Nožēlojami, ka vainojat Dombrovski.
A.Vilks
A
Kuš boļševiku mačalka, nedusmo tautu! Kad apzagsim stulbo latviešu tautu līdz ādai, tad varēsi savus trockistu tekstus bīdīt
abstulbināja
a
Redzams uzreiz, kurš ir (varētu būt)aizdevējs
Sarmīte Ēlerte
S
Šie bauri nesaprot, ka mums jāceļ gaismas pils, sak, neesot ko ēst. Drīz jau zāliens parādīsies, kā tad nav ko ēst?
!
!
Roka kabatā. Tulko to kā domu slēpšanu.
Lolita Čigāne
L
Dombrovskis ir manīgs vīrs, valsti tā no krīzes izveda, ka man muitā neviens klāt vairs nesienas un lakatiņu bizness arī iet no rokas. Pa pagalmu vazājas kaut kādi pussprāguši mirlas, bet es domāju, ka tā ir Maskavas roka, jo manā bankas kontā viss norāda uz to, ka krīze ir pārvarēta. Esot kaut kāda latviešu tauta, kura prasot ēst, mēs te "vienotības" birojā pasēdējām, padzērām smalku konjaku un padomājām, mēsli ir tie latvieši, kūkas nemaz ēst negrib
alias
a
Nu bet protams! Konsolidēta taču tiek vienkāršās sabiedrības daļa, liekot mierā bankas un treknos runčus. Tieši tas, kas nepieciešams starptautiskajiem augļotājiem. Ja valdība beidzot sāktu runāt par progresīvo nodokļu sistēmu, banku lobija mazināšanu, lata devalvāciju, kas tiešā veidā skartu bankas un treknos, tad nu gan aizdevēji vairs galviņu neglaudītu.
no coment
n
par sevi rakstiet??? :)))) to kā ''atbalsta'''..nemaz nevajag reitingus skatīties!!!..tos var ''piemeklēt'' ..daudzi jau būs ''atbalstījuši'' sakravājot koferīšus..un to ''atbalstītāju'' kļūst arvien vairāk!!! ..lai nu ''dievs dod'' ka nākošajās vēlēšanās sasniedz 5 (PIECU) % robežu!!!
KLM
K
Aizdevēju erekcija uz kārtējo dombrovska pakalpiņa pozu bija pozitīva
koijots
k
Vai tu, cilvēks, dzīvo kaut kādā virtuālajā pasaku pasaulē?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas