Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Dombrovskis bažījas, kā Zatlera lēmums ietekmēs Latvijas atgriešanos starptautiskajos finanšu tirgos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
atklātums
a
...pietiek,mēs nabagi,esam pieraduši pie mazumiņa,bet vai Dombrovskis,tas ir jautājums?Brauc ar velosipēdu vai ej kājām uz darbu,kādēļ tev vajag MERSIS?Mēs arī paši braucam uz darbu par saviem līdzekļiem,ar savu personīgo auto,ja nesanāk līdzekļi ejam ar kājām!!!!!!!!!!!Cik ilgi var zagt un tēlot ,ka kalpo tautai,kalpo tautai par tautas līdzekļiem!!!!!!!!!!!IZSMIEKLS!Kur PROGRESĪVAIS nodoklis,mēs taču visi vēlētāji saprotam,kādēļ nav izdevīgi to ieviest!!!!!!!!!!!!!KAUNS,KAUNS!Sen tas vajadzēja izdarīt,atlaist "auna galvas"!Kādēļ pašiem ir lielās algas,par ko?Ejiet jūs visi 100 strādāt par simtlatniekiem un nekādas kompensācijas!
ierindnieks
i
Ministru prezidenta bažas ir pamatotas sakarā ar to iespējamo šovu, kurš gaidāms nākošnedēļ no deputātiem un ministriem. Ar šoviem ir tā, ka vai nu par viņiem maksā ( bet ne pārāk dārgi) , vai viņi izmaksā pārāk dārgi. Ja šis šovs tiešām neietekmētu Latvijas stabilitati finansu tirgos, tad viņu ar interesi varētu vērot, priecājoties par bezmaksas izrādi dažādu izpausmju interpretācijā, sākot no "piedūdošanas' un uzmundrināšanas un beidzot ar "uzrēkšanu". neskatoties uz iespējamām sekām, Latvijas sabiedrībai būs iespēja vērot savu izvirzīto tautas kalpu stāju, inteliģenci un prātu, kā arī turpmāko rīciu, lai izsvērtu, kurš tiešām ir tautas kalps, bet kurš ir pielīdenis. Vienīgi uzmanīgu dara ZZS paziņojums, ka viņi rīkosies, kā vienmēr. Vai pirms Jāņiem gaidāms lapseņu uzbrukums?
Pelēkais Vilks
P
Dombrovskism: Latvijas atgriešanos starptautiskajos finanšu tirgos ietekmē tavs uzsāktais flirts ar valsts nozadzējiem.
es
e
nav ko bažīties par Zatlera lēmumu, bet labāk būtu bažījušies par saviem lēmumiem, kurus jūs pieņēmāt nevis tautas labā, bet savā. bažīties vajuadzēja agrāk, jo tagad ir par vēlu.
A.....
A
Ej d...., D.......!
..............
.
...Vienotības Klibā pīle » štokijam 07:40 Vai tad SC ir traks, ka viņi metīsies zem tanka, lai kopā ar Vienotības Klibajām pīlēm tagad laI turpinātu Vienotības neliešu politiku aplaupīt nabagus? Štokij, kad atdosi tautai sazagto, kad ekļerte un āšiiraidens to darīs? Štokij, kad nodosiet izmeklēšanai lietas par kempera un dumrovska zagšanām? Štokij, kad rižā beigs šikot ar krutajiem meršiem (kā to vakar redzēju TV) un sāks staigāt uz darbu kājiņām? ŠTOKIJ, KAD TIKS LIKVIDĒTA JAUN-DUPŠA MELNĀ VIENOTĪBAS KASE? Kāpēc SC vajadzētu ar šiem Vienotības šmučmaņiem iet kopā?
Toties
T
paildzinās Dombrovska kunga, resp JL, valdīšanas laiku.
dd
d
Vai tad var teikt, ka Vienotiba atbalsta nacionalas vertibas, ja Stokenbergs grib valdibu ar SC?
Oskars
O
PREMJER NEMELO , liec apcietināt visus IZSAIMNIEKOTĀJUS un savai PARTIJAI liec strādāt dzīvot GODĪGI ....... DOMBROVSKI labāk DOMĀ , lai Latvijas tautai būtu DARBS labas ALGAS un laba LABKLĀJĪBA VALSTĪ .......
...
.
ak dies, nu vai tiešām citu domu viņam nav? labāk sāktu satraukties, kāpēc sieva kredītu neatmaksā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas