Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Dombrovskis: budžeta deficīts jāsamazina vēl par 55 - 60 miljoniem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sirmais.
S
SVF jāsūta pupās,jāsāk no nulles jauna dzīve,jāpadzen partijas VISAS .Politiskās partijas ir uz laiku jāaizliedz.
Lion >> Teodora
L
Diemžēl... Jums taisnība!
Teodora
T
He, he, he ... Un redzēsi, ka muļķu ir daudz.
Piks
P
Valdības dāvana tautai 18.novembrī - PVN likmes palielināšana. Galvenais, neaziet garām smaidu pieturai... Neprasmi vadīt aizēnosim ar patriotismu - dziedāsim 21.00 himnu, smaidīsim un ļausim valdībai mierīgi rosīties tālāk.
Dana1
D
To var saprast, ka budžets "šāds tāds", premjers bij aizņemts ar VVF problēmām.
ciniķis
c
Mani ar spēli - "labie aizdevēji - sliktā valdība" apmuļķot nevar. Lai gan daudzi ir pietiekami naivi, lai domātu, ka kaut kādam SVF pēkšņi rūp Latvijas iedzīvotāju liktenis un sociālā labklājība. To cik "cilvēcīgi" ir SVF un kā viņi "rūpējas" par saviem upuriem rāda viņu prakse un viņu nosacījumu izpildes sekas. Un šīs sekas ir postaža, nabadzība, izmisums un becerība. Bolīvija maksā SVF parādus 50% apjomā no sava gada IKP, Argentīna pēc SVF receptēm nogrima haosā, nav neviena, pilnīgi neviena pozitīva piemēra, kur SVF būtu kādu izvilcis no krīzes. Bet grūti ļautiņiem skaidrot patiesību, sevišķi ekonomikas jomā un sevišķi elementāras un jebkuram saprotamas lietas - viņiem gribās ticēt gan masu mediju, gan pašu izdomātiem meliem. Tā arī rodas spēles - "labie aizdevēji - sliktā valdība". Protams, katram ir grūti atzīt savu personīgo vainu, tad, kad visi grāba kredītus, tad bija populārs saukis - ka jebkāda valsts jaukšanās "biznesā" ir sociālisms un postpadomju domāšanas palieka, tagad katrs kredītņēmējs vaino nevis sevi par to, ka grāba tos kredītus, bet valdību par "gāzi grīdā" politiku. Bet, ja esi muļķis, tad nekāda valdība tevi neapturēs. Lūk, šo momentiņu mums aizmirst desmitiem tūkstoši ļautiņu!!!
Valsts izzagta
V
Latvijas Pirmai partijai, Latvijas ceļam, Tautas partijai, Zaļo zemnieku partijai un Tēvzemiešiem vairāku gadu garumā tika uzticēta valsts. Tagad valsts kase tukša. Tajā ir tikai parādzīmes. Tautai kopā ar starptautisko sabiedrību ir jāpieprasa saukt pie atbildības vainīgos par valsts kases izsaimniekošanu.
Viesturs
V
Man Jūsu uzskati visumā ir simpātiski, bet beidziet reiz bāzt acīs to kolektīvo atbildību! Es visās vēlēšanās esmu piedalījies un ne par vienu zagļu bandu neesmu balsojis! Rodas tikai nolemtības un bezspēcības sajūta...
buzz
b
Dombrovska kritizetaji nesaprot,ka buzjeta galeja samazinashana ir VIENIGA Latvijas iespeja shobrid. Citu iespeju vienkarshi nav. Un shibrizja notiekoshais ir tieshas sekas tam,ka "saimniekoja" LC,pec tam TP un LPP.Un tam,ka Latvijas veletaji visas velesanas ieveleja tos pashus izshkjerdetajus.Un pievera acis uz acimredzamo dzivoshanu par saviem lidzekliem. Ja,ir nepoulari taupit naudu,nogriezt visur ur var,bet citu iespeju shobrid nav. Alternativa ir valsts bankrots.
peteris
p
kas ir zvirbulens? apnnicis
peteris
p
es 5minutes visu samazinatu. liekezu bars seima jaatlaiz
Naivule
N
žēl, ka šos komentārus nelasa neviens , kam tie domāti. Es arī gribu progresīvo nodokli. Bet atmiņā nāk tuklais deputāts Krauklis un atceros, kā viņš ņirdza: "Jūs gribat kā sociālismā, lai visi būtu vienādi?" Nē, negribu kā sociālismā, bet ar pliku pakaļu staigāt arī negribu, jo, redziet, man nav kampējas daba.
anna
a
Nevis budžeta deficīts - bet VALDĪBAS IZDEVUMI. Nepārprotiet.
es
e
visu laiku biju par Jauno laiku negribu vairāk redzēt jo domāju ka viņi ir godīgi,bet kā viņi attiecas pret progresīvo nodokļi,balsošu tikai par tiem kuri neatbalsta bagātos
Naivule
N
Vēl viens gudrais, kas cer uz labo, bagāto ārzemju onkuli!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas