Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Dombrovskis: Būtiski, lai oligarhu partijas netiek pie varas

Šajās vēlēšanās būtiskākais, lai oligarhu partijas netiktu pie varas. To pēc balsojuma Mārupes sākumskolā ierīkotajā 791.vēlēšanu iecirknī žurnālistiem atzina Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (Vienotība).

"Svarīgākais, lai cilvēki izdara pareizo izvēli un balso par partijām, kas nav saistītas ar oligarhu ietekmi," sacīja Dombrovskis.

Jautāts par to, vai vēlēšanas varētu nest kādu pārsteigumu, viņš atbildēja noraidoši. "Visas socioloģiskās aptaujas liecina, ka cilvēki izdarīs izvēli par labu patlaban koalīcijā esošajām partijām. Nedomāju, ka sagaidāmi lieli pārsteigumi". sacīja premjers.

Viņš neatklāja, vai balsojot kādam no deputāta kandidātiem ievilcis krustiņu.

Vēlēšanu iecirknī Dombrovskis ieradās 10 minūtes vēlāk, nekā iepriekš bija plānots. Pēc nelielas minstināšanās viņš nestājās rindā pie citiem vēlētājiem, kas gaidīja reģistrāciju, bet devās reģistrēties bez rindas. Jautāts, kādēļ nestāvēja rindā kā visi pārējie, viņš atteica, ka viņu paaicināja.

Pie vēlēšanu iecirkņa premjeru sagaidīja Mārupes padomes priekšsēdētājs Mārtiņš Bojārs (Vienotība), ar vārdiem: "Priecājos, ka esat izvēlējies mūsu iecirkni."

Savukārt uz aģentūras LETA jautājumu, kādēļ premjers nav aicināts balsot Rīgai tuvāk esošajā Mārupes vidusskolā vai padomes ēkā, Bojārs sacīja: "Šeit ir glītākas telpas un vairāk vietas, turklāt pārējos iecirkņos, jau izveidojušās garas rindas."

Iecirknī līdz šim nobalsojuši ap 500 vēlētāju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Būvniekam Velve sākts tiesiskās aizsardzības process

Saistībā ar VSIA Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca (PSKUS) lēmumu par līguma pārtraukšanu ar būvkopmāniju SIA Velve par PSKUS A2 korpusa būvniecību kompānijai sākts tiesiskās aizsard...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas