Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Dombrovskis cer, ka ZRP atbalsts pēc trim gadiem būs daudz lielāks

Viens no Zatlera Reformu partijas līderiem Vjačeslavs Dombrovskis ir gandarīts par pirmajiem 11.Saeimas ārkārtas vēlēšanu rezultātiem un izteica cerību, ka pēc trim gadiem atbalsts viņa pārstāvētajam politiskajam spēkam būs daudz lielāks.

"Ir liels gandarījums, ka tik daudz cilvēku mums noticēja un nobalsoja. Ceram, ka pēc trim gadiem mūsu atbalstītāju skaits būs daudz lielāks," intervijā LTV sacīja V.Dombrovskis.

Runājot par ZRP iespējamajiem partneriem valdības veidošanā, viņš sacīja, ka vadīsies pēc jau iepriekš publiskotās prioritāšu secības, taču galvenā prioritāte būs izveidot tādu valdību, kas ļaus īstenot to, kas apsolīts vēlētājiem.

V.Dombrovskis gan bija izvairīgs no atbildes jautājumā par to, vai ZRP uzstās uz premjera amatu: "Nevaru pateikt. To var komentēt vienīgi partijas priekšsēdētājs."

Jautāts, vai ZRP priekšvēlēšanu posmā nav pieļāvusi kādas kļūdas kampaņā vai komunikācijā, viņš teica: "Domāju, ka galvenais ir sajūta, ka izdarījām visu, ko šobrīd varējām. Turpināsim strādāt, lai pēc trim gadiem rezultāts būtu daudz labāks."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas