Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Dombrovskis: dienesta auto nodokļa ieviešana bija pareizs lēmums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Alfiņa
A
Tur jau tas joks, ka pati Vienotība tik kritizē iepriekšējos , bet pati neko nedara!!!!!!!!!! Tāpat kā tu te lielies ar savām pērlēm , bet citu viedokli par muļ''kībām dēvē! Vienotības sindroms! ................................................. ...... Kur ir loģika: Vienotība kā politiska spēks vēl nekur nav ievēlēta, taču valdībā divi politiskie spēki strādā. Un kaut kā valsts no bezcerības ir ārā izrāpusies, un vecie spēki šo darbu neuzņēmās. Teikt, ka neko nedara, tas vienkārši ir tupi! Neņemiet ļaunā, bet gudri tas neizskatās.
Vienotības triumfs
V
Mani vienkārši kaitina viena muļķīga Vienotības zākāšana, pretī neko neliekot. ____________ Tur jau tas joks, ka pati Vienotība tik kritizē iepriekšējos , bet pati neko nedara!!!!!!!!!! Tāpat kā tu te lielies ar savām pērlēm , bet citu viedokli par muļ''kībām dēvē! Vienotības sindroms!
Alfiņa
A
Nav jau iespējams visas sarakstītās muļķības izlasīt. Bet es un visi mani daudzie paziņas balsosim par Vienotību. Tā kā antitriups mani un paziņas neietekmē. Mani vienkārši kaitina viena muļķīga Vienotības zākāšana, pretī neko neliekot.
Vienotības triumfs
V
Tu laikam šmigā, meituk, esi jau no vakara, jo nelasi ko rakstu, bet tikai savā Vienotības apmātībā buldurē! Izlasi: Varbūt mums beidzot vispār kokos jātrenc šīs pārteju šaikas? NU? Un jāvēl konkrēti cilvēki ar saviem uzskatiem un mugurkaulu?
Vienotības triumfs
V
Vai tev JL šmurguli tikai TPJO rādās vai pašam pi-pī nerādās?
Tracina TPJO komentāru uzlidojums. Ko teik nav, bet kaut kas tizls tomēr jāraksta. Tracina!!
Alfiņa
A
A, atvainojos, laikam pats būsi sakrājis 10000 latu SC. Jā, tā tik vēl trūkst, pilnīgi sapņoju nokļūt viņu skavās. Naktī pat miegs aiz ilgām nenāk.
sakņu bāze
s
Tas nodoklis ražošanu bremzēun sadārdzina. Jau tā mēs neesam konkurētspējīgi un pirktspējīgi. Bet papīrs jau atšķirībā no burkāniem nepūst.
Zanzibars
Z
Kad Latvieši vienu dienu sapratīs to pašu ko itāļi, ka mums katram nevajag vienu sedanu un vienu džipu, ka cilvēkam pietiek ar motoroleri un smartu. -------------- Tad, kad klimats un ceļi būs kā Itālijā. Bet, attiecībā uz nodokli. To jau pierādīja pensiju samazināšanas gadījums u.c., ka valdība apzināti pieņem lēmumus, kas īstermiņā, iespējams, atrisina kādu problēmu, bet kuriem tā švakāk ir ar tiesiskumu vai reālu pielietojumu, un kuri agrāk vai vēlāk būs jākoriģē. Protams, no mašīnu nodokļa ieviešanas pāris labumu valstij ir - daudzi auto pārreģistrēja no juridiskām personām uz fiziskām, kā arī nedaudz apgrieza valsts autoparka izmantošanu privātām vajadzībām. No Dombrovska sacītā var saprast, ka tas arī bija uzdevums. A tas bardaks VIDā ar iekasēšanu nevienu īpaši neuztrauc.
2 punkti:
2
Es šajā gadījumā tomēr atļaušos atbalstīt Tautas partijas pausto viedokli, ka nodokli vajadzēja noteikt nelielu, tad to maksātu visi un ienākumi būtu daudz lielāki.
Vienotības triumfs
V
Vai, meituk, kā tu te aptaisījies. Vai tad latvijā vairs ir tikai- divi taukie grupējumi- AŠ2 un Vienotība par kuriem jāfano, lai tie Valdītu? Varbūt mums beidzot vispār kokos jātrenc šīs pārteju šaikas? NU?
Pensionārs
P
Šito puisīšu darbi kļūst arvien murgaināki. Laikam kāds vīruss.Viens labums gan ir-paliek skaidrāks par ko nebalsot vēlēšanās.
2 punkti:
2
1.Visi paipuisīša lēmumi ir pareizi. 2.Ja arī lēmumi ir stulbi un nepareizi, tad skatīt 1.puynktu.
b2
b
Valdi, netēlo mesiju, nosauc kaut vienu kļūdainu lēmumu. Kaut vienu, lūdzu! Nekļūsti par robotu!
Kaķis
K
Tracina Dombrovskis ar JL un viņu aplamās idejas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas