Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Dombrovskis: divi gadi vadībā - ceļā uz Latvijas ilgtspējīgu izaugsmi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skumji
s
Mūsu valsts vadītājs perfekti nodemonstrējis,ka valsts no baznīcas ir totāli atdalīta. Pat vērtību mērs ,vadot valsti ,mainījies un ir stipri pretrunā ar kristīgām vērtībām! Interesanti, vai tas neapgrūtina esamību? Lai kā cilvēks savāktos-ar vai bez meditēšanas,miers ne vienmēr nes gaidīto. Viss atkarīgs no satura. Varbūt būtu laiks pamest skatuvi,jo neliekas gan,ka nabagi solidarizēsies,lai bagātie svilpotu! Vairāk vai mazāk harizma ir Dieva dāvana,kas šajā gadījuma vienkārši nav. Skumji.
kas ir Dombrovskis?-marionete?
k
Kāda pašapmierinātība gan vārdos,gan skatā! Nav šaubu,ka kungs dzīvo citā pasaulē un reālā Latvija līdz viņam nenokļūst. Tā arī nav saprotams,kura ir tā valsts,kuras Premjers ir Dombrovskis? Vai tiešām nav neviena,kurš ,it kā normāls pilsonis būdams,nokļūstot valdības astoņķājī,nespējj no tā distancēties un sakarīgi lemt? Naudas vara un atkarības ir gan velna dziras!
Kā tad
K
Ja jau esam ceļā uz ilgspējīgu izaugsmi, kāpēc jālien nabaga pensionāru maciņos?
xxx-premjeram
x
Vai Jus nevaretu minet apmeram kura gadsimta varesim sakt sajust "'Izaugsmes"' auglus???
Barons
B
Dombrovski, mēs dzīvojam dažādās valstīs. Vai Tu esi Latvijas premjers? Lasu un man kautkā neiet kopā lasītais ar bildēm ko redzu visapkārt. Tajā valstī, kurā dzīvoju es, 1. katru dienu valsts dzīvo ar mīnus 2 milj. Ls dienā; 2. katru dienu aug nodokļi; 3. aug komunālie maksājumi; 4. caur elektrības tarifiem atkal netieši tiek paaugstināti nodokļi; 5. aug akcīzes nodokļi ne tikai alkoholam un cigaretēm; 6. pieaug bezdarbs; 7. palielinās emigrācija un samazinās ekonomiski aktīvo iedzīvotāju skaits; 8. pieaug noziedzība; 9. samazinās atbalsts jaunajām ģimenēm; 10. tiks samzinātas pensijas; 11. degvielas cenas tuvākajā laikā sasniegs 1Ls par litru; Vai turpināt? Bet tā jau nav tā valsts kurā dzīvo Dombrovskis. Mani ļoti interesē viens jautājums : Kas notiks tanī brīdī, kad neizdosies saņemt kārtejos aizdevumus no ārienes un būs jāsāk atmaksāt parādi visiem aizdevējiem? Nelaimīgais vienas dienas ekonomist, kas notiks tajā brīdī? Man jau šķiet, ka tajā brīdī Latvijas valsts būs beigusi savu eksistenci. Pēc aizdevumu atmaksas grafikiem tas varētu būt ap kādu 2015.gadu. Glābt nespēs pat visu vēl atlikušo valsts uzņēmumu privatizācija.
kauns
k
Kauns un rūgtums par savu valsti kuru divus gadus vada prasts melis! Tagad jau elektrība vien no manas invasīdes pabalsta aprīs piekto daļu! Ar indeksācijas iesaldēšanu vecie ļaudis aplaupīti atkal!
vilis
v
Eksportējot palielinās nacionālā bagātība.Samazinot patēriņu iekšejā tirgū,efektīvāk izmantojam resursus.,tai skaitā importu.
uh
u
Jāpiemin ka 2009.gadā eksporta apjoms kritās -20% salīdzinājumā ar 2008. Takā pieaugums ir nu ļoti neiels. Vienkārši uzņēmumiem vairs nav iespējams jel ko pārdot vietējā tirgū un nav citas iespējas kā sūtīt uz ārzemēm. Vēl gan jāpiemin ka vietējā tirgū patēriņš kritās par -30%. Vajag tak visu bildi rādīt, nevis atrauti no kopējās ainas. Ekonomikas pieaugums arī drosī vien tikai pamatojoties uz ES naudu projektiem. Stulbums
you
y
..atvaino..bet tur jau nav palicis..ko pašam pat pacelt!!!!...tikai tukša cipargalva ar exceltabulām!!!
Penša
P
Kas sunim asti pacels,ja ne pats!
I.Gr.
I
Pareizi ir, ka vajadziiga razhoshana un eksports. Taisni to dara Vaacija, kurai ir veel mazaak dabas bagaatiibu kaa Latvijai. Bet vaacieshi ir ljoti rosiigi un izdomas pilni cilveeki. Arii Latvijas iedziivotaajiem katram par taadu jaakljuust. Ne jau pie visa ir vainiiga valdiiba.Latvijas liktenis ir lielaa meeraa atkariigs no katra latviesha. Katrs latvietis var kaut drusku dariit produkcijas palielinaashanai. Un lielaaku veeriiba jaapiegriezh jaunaam razhotneem, ne dabas sargaashanai. Jo ko mums liidzees Latvija bez latvieshiem?
zuzannis
z
Par ekonomisko kolaboracionismu un kolaboracionistiem- pašmāju ekonomiskajiem killeriem, protams, var priecāties un viņiem vēlēt visu to labāko, ja paši piederat pie tiem! Es priecātos par rīcību, ne runām, darbiem, ne bezdarbību, vīrišķību, ne gļēvulīgu melkulību,skaidru, patiesu valodu, ne demagoģisku tukšrunu, cieņu pret vēlētājiem, tautu, nevis nonievājošus un pazemojošus ministreļu izteicienus, skaidru redzējumu un darbību, kas vestu uz valsts attīstību, un patiesu tautas un valsts interešu aizstāvību. "Diemžēl, man no tā nav itin nekā"- kā kādā dziesmiņā teikts.
Laipni piedāvāju
L
Ja nav slinkums, lūdzu, izlasiet - īss "atjaunotās" LatviJas ekonomiskās vēstures kursiņš:) Tiešā kontekstā ar Dombrovska referātu...
Jēga atjēdzās...
J
Karš- tas ir miers. Slikti -tas ir labi.
Hrenovijs Hrens
H
Šito monistru prezidentu '- krīzes menidžeri vajadzētu izīret SVF par miljonu dienā. Un klāt vēl Rimševica kungu. - TAd gan pasaulē iestāsies ilgi solītā paradīze

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas