Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Dombrovskis izsauc Ploriņu, lai liegtu slēgt iepirkumu par ātrajiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vientulais vilks
V
MURMULI,visi mamedi ir vienadi ,neko neieguldit ,bet sanemt naudupar vecu grabazu pakalpojumiem. p rotams T P
Vēlētājs
V
Par ātro palīdzību neko nezinu un nekomentēšu, bet par autobusiem gan... Skolas autobusu iepirkumu noteica Šveice, kura dod lielāko naudu, viņi arī atzina, ka konkurs esot korekts pēc viņu prasībām. Bet mums jau tas neder, Āboltiņas vīrs, kurš pārstāv IVECO aiziet ar sievu pie kāsīšu vilcējas un uztaisa ambrāžu, kāpēc? Tāpēc, ka Iveco izplatītie OTOYOLA ne tuvu nav iepirkuma prasībām, pabrauciet paši ar šiem autobusiem, kā viņi grab un kratās ar saviem mazajiem ripuļiem, pēc pusgada pamazām viss sāk brukt un lūzt. Kad būsiet izbraukājušies pa bedrēm, tad padomājat, vai gribat, lai Jūsu bērnus ar tiem vizina. JL jau sevi pierādījis ar šāda veida bremzēšanām, nu piemēram IeM ēka, kuru repše neļāva celt, bet finālā tas izmaksāja trīs reizes dārgāk... Arī beigu beigās bērni un skolas paliks bez autobusiem, ātrie bez jauniem autiņiem un līdzfinansējums aizies pa skuju taku. Paldies varēsim pateikt kam? Vai TP vai auna laikiem?
Skaistule
S
Vai, nu Tu esi naiva, vai nezinīte.
Ha ha ha ha
H
Pļeckai un tautas postam 10 ļimoni gar degunu !!!
alpaks cukurgalva
a
bet baiba tik smuki taja bilde izskatas.
Ērglis
Ē
Nekādus tur woļksvagenus. IVECO būs labi.
He he...
H
Jaunais astoņkājis jau klauvē pie durvīm. Oļigarhienes sarmuča Vienotība... Naivulis esi... he he...
bilde
b
fantomass un grinchs
Karamba
K
Nu ,Valdi.. gaidi kārtējo " konstruktīvo" tēpīšu balojumu saeimā.. Naudiņas aiztikt nedrīkst, tas ir svētums un vienīgā mākoņapasākuma eksistences jēga :)
volk tambovskij
v
kļ lab viškas..
volk tambovskij
v
Ķiinaa bez tiesas un izmekleešanas šitaadus nošautu , taapeec tur taa nezog ,... vai mums uz kaadu laiku , vismaz , kameer atmazgaajam mafijas savaariitos suudus , nevajadzeetu atgriezties pie augstaakaa soda meera viķas? ... nu te jau diezgan lielam baram oienaaktos , smagajos noziegumos apsuudzeetais tai skaitaa , citaadi no astoņkaaja taustek;liem valsti nevarees atraut desmit gadus...
anonīmais šakālis
a
Visi zin, ka vislabākie busi ir VW. Tad kāpēc nevar noslēgt līgumu ar rūpnīcu Vācijā? Kāpēc mums tie armēņu rīžie starpnieki vajadzīgi? Dombrovskis izsūta visām Eiropas rūpnīcām specifikāciju un saņem busus! Starpniekus (spekulantus un liekēžus) mēslainē!
Ērglis
Ē
Kādas problēmas! Mūsējos knābis nerausta, tāpēc JL biedri konkursos ir gatavi vinnēt vienmēr. Un Iveco būs labākais autiņš, ko Latvijas aborigēns šodien var atļauties.
Trešais Ērglis nejaunups
T
Labākās ātro automašīnas ir firmai IVECO.To zin pat jebkurš vienkāršākais jaunlaicēns,jo Solvitas vīrs tā ir secinājis un Dombrovska kungs tam piekrīt.Un tā tam arī būt,uzvar IVECO!
who cares
w
Nu jau atvēzējies... :) Labāk padomā, vai tad, ja Tev mēģina nopārdot kaut ko par 50% dārgāk, nekā iepriekš kāds ir prognozējis, vai Tev tas neliksies nedaudz neadekvāti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas