Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Dombrovskis: jebkurš ministrs var uzlabot savu darbu, arī es

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
artis
a
Nu tad nerunā, bet uzlabo!
apriebies jau!
a
Lai ko varētu uzlabot,-Jābūt zināšanām un godīgumam.
Vells
V
Nevar būt!!! Partijas "pļurkstētība" erzacfīrers saka, ka kaut ko tomēr varot uzlabot! Un nav vainīgs nedz Kalvītis, nedz Krievija, nedz visi pārējie pļurkstiņu biedi? Laikam negaidīti morālie panesušies. Nu nekas, pēc 1.janvāra sāks pilnā sparā rullēt "pļurkstētības" kārtējie genocīdiskie likumi, tad viss būs kulē. Konsolidācija un bankas pāri visam!
Sniper'sEye
S
Beidzot atskanēja kaut kas paškritisks no Hudīni balvas laureāta! Par šo ironiju nevajadzētu momentāni apvainoties., bet gan kopā ar savu finansu ministru pārskatīt visu, kas notiek Finansu ministrijā, -- tā nu pilnīgi noteikti šobrīd ir pirmā sapurināmā un sakārtojamā. It īpaši nodokļu izstrādes, nodokļu administrēšanas jomā jomā. Ja tas netiks darīts, šāsdienas atklāsme būs vien kārtējais PR triks, -- PR/partijisko pogu pucēšana līdz šim ir tā joma, kurā Vienotībai ir vislielākie panākumi.
Ieva
I
Ko tad neuzlabo? To pašu ekseli arī var apgūt labāk, lai tā "konsoldidācija" (vārda patieso jēgu arī var apskatīties vārdnīcā) neizskatītos tik primitīva.
Vilis
V
Pielāgošanās, klanīšanās un veiksmīga Exel programmas pielietošana veidojot gada budžetu...
Spii
S
Kāds, kurš sevi uzskata par visu zinošu pilnību, bieži vien izrādās lielākais muļķītis, kamēr kāds, kurš atzīst, ka vienmēr ir iespējas uzlabot sevi, ir inteliģents cilvēks.
Zagļu banda
Z
Dombrovska vadītā valdība apzog zīdaiņus, jaunos vecākus un lielās ģimenes!
J
Esam vīlušies Dombrovska kunga darbībā. Premjers neredz, ka Bārzdiņš veselības ministriju grib sagraut pamatīgi, ved uz maksas ārstēšanu. Bārzdiņš nekonsultējās ar prezidentu Zatleru par ieviešamām izmaiņām traumu ārstēšanā. Dombrovskis arī laikam nedzird Zatlera kunga bažas par Bārzdiņa izdarībām.
ērce
ē
lellīt, kā nu Tu nezini, ka tieši profesionāļi nepārtraukti uzlabo savas zināšanas, izpratni, kvalifikāciju, darbu :)
aa
a
vai tad ir iespējams strādāt vēl titāniskāk un produktīvāk? likās, pilnība jau ir sasniegta, bet izrādās mūs gaida vēl lielāki pārbaudīkumi
atklāsme
a
Par ko Jūs, vaimanologi, paši nobalsojāt? Redziet Dombrovska partijai 51 deputātu vietas Saeimā? Politika - kompromisa māksla ,un pēc Brigmaņa domām izglītības sistēmā viss ir normāli.
vēmiens
v
neglītenis
Lelle
L
NETICAMI! Un to saka premjers... Vispirms jau ministros jāliek profesionāļi nevis partiju pamuļķi...muļķis ir un paliks muļķis, neko viņš nespēs uzlabot.
He he...
H
Ej nu ej, šitais spējot kaut ko uzlabot... hi hi.... beidzamais jenotības aņuks.... he he...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas