Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Dombrovskis: joprojām spēkā uzstādījums, ka valdībai jānostrādā līdz vēlēšanām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
Diez vai ši valstiņa līdz nākamajām vēlēšanām vēl būs.Varbūt jau laikus jāmācās ne tikai angliski,bet arī zviedriski,citādi nevarēsim zināt,par ko balsot.
pamela
p
Jūs pats neticat tam ,ko mēģinat iepūderēt mums.Vajadzēja ņemt koalīcijā PLL,VL/TB - tad būtu --71 balss un opozīcijai TIKAI 29 !!Jūs ,politikāņi,vadāties pēc principa - "patīk"-'" nepatīk".Kurš kuru nosauca par muļķi,ezi ,kurmi,krupi vai citā zoodārza iemītnieku vārdā. NENOSAUKŠU NEVIENU "politiķi,kurš būtu VALSTSVĪRA vārda cienīgs.VISI sīki,ambiciozi blēži vai narcisi,domājoši TIKAI par sevi un savu partiju. Un v ērojot notiekošo valstī,valdībā ,katrs bērns saprot,ka Lembergs ir Premjers un šiverē valstī kā pa savu kabatu un katrs saprot,ka pēc budžeta korekcijas BŪS izmaiņas valdībā,jo ilgi tādu situāciju ARĪ Latvijā nepavilks!!! DOMĀJIET, VĒROJIET,DARIET kaut ko REĀLI!
Jukums
J
Es esmu neapmierināts ar valdības darbu - tik daudz laika pazaudēts muļļājoties, reformu faktiski nav, paliek iespaids, ka par galveno mērķi tiek uzskatīta kārtējā amata ieņemšana, nevis ekonomikas attīstība. Pensiju sistēma arī faktiski ir sagrauta - uz pensijām varbūt var cerēt tikai tie, kuri ir legāli strādājuši ārzemēs. Tā nauda, kas ir iemaksāta sociālajā budžetā šeit, faktiski ir pazaudēta. Un atbildīgo nav. Darbavietu arī nav. Līdz ar to, nav arī iztikas līdzekļu arvien lielākai cilvēku daļai. Dīvaini izskatās inflācijas paaugstināšanās krīzes laikā - nez ko tas īsti nozīmē - vai tikai ne galīgā sabrukuma sākumu. Baidos, ka šī valdība tomēr ir lemta demisijai. Jo nav pazīmju, ka tai ir vismaz vēlēšanās kaut ko mainīt.
ch
c
Dombrovskis – man gandrīz izdevās apzagt pensionārus un ar Repši ievedām valsti parādos. Izdevās graut veselības aprūpes sistēmu, jo to vadīja oponents no TP. Savējiem padomniekiem krīzes laikā ceļu algas un nemaz nemanīju kā manas valdības ministrs un „zelta puisēns” Gavars izkārto savai firmai izdevīgus MK noteikumus. Vēršos pret KNAB šefu Vilnīti paziņojot viņa reformas kā „prettiesiskas”. Centos ieriebt TP par skolēnu autobusiem. Izgāzās mana nelietība savējo Augustovsku bīdot airBaltic padomē. Mēs bez kauna ar valsts naudu cementējam koalīcijas stabilitāti piešķirot līdzekļus Lemberga biodegvielas uzņēmumiem. Neaizmirstam arī savējos sponsorus. Mēs apgriežam un atstāsim tikai vienpadsmit neatliekamās palīdzības slimnīcas, taču vienlaikus atrodam 4.5miljoni latu, lai piešķirtu Ventspils olimpiskajam centram. Mums pofig par tautu kura sēž tumsā bez elektrības. Esmu novedis pensiju sistēmu līdz kraham.
ch
c
Dievs atpestī Latvijas tautu no šitā mudaka Dombrovska, kurš valsti novedis līdz kliņķim
akts
a
kas tad tev jenotiņ, uz pavasari sāk visādi pll un zzs aģenti pa stūriem rēgoties? Iedzer drapītes, varbūt palīdzēs. Tavas pārtejas superārlietu ministrs drapītes laikā neiedzēra, redz kādas muļķības nes no katra stūra. Neblamējieties, tā jau valsti līdz pilnīgam kliņķim esat noveduši
Gunārs
G
TAISNĪBA IR SMIRDĪGA......
hvz
h
Vēlēšanas jau var notikt arī ārpus kārtas.
vells
v
Nu tas, ka šamējie no siles lasīsies prom tikai ar kājām pa priekšu, tāpat ir skaidrs. Ir taču tik daudz lietu, kuras jāpaveic, pati svarīgākā, jāpaspēj izzagt Latvenergo, kāda tur atkāpšanās!
fakts
f
pll-sc-zss klaķieri ir pārvērtuši dienas komentus par tādu pat atejas bedri, kā nra.
Kergers
K
Un tad Latvija kā suverēna valsts būs beigusi pastāvēt!
nnn2
n
Dombrovski tev jau nav valdība,bet jautro atjautīgo kluba (KVN) cienīga komanda,kas māk tik jokot un likt smieties ar saviem bezatbildīgajiem vārdiem un darbiem(lai nebūtu jāsmejas)..... mums jau tur lieliski spēlētāji,kā" klibā pīle'" Kristovskis,kurš atver muti un uzreiz kāda pērle izsprūk, Pabriks,kurš nosauc lielu daļu cilvēkus par muļķiem,Kamparu Atis,kurš no ekonomikas neko dižu nesaprot,tik gudri d........finanšu ministrs,kurš tik māk griezt.....nerunāsim nemaz pa Mūrnieci,veselības,satiksmes,labklājības ministriem...un saeimā uzticamā Vienotības bābu atbalsta komanda,kura tik māk bļaut,ka savējiem dara pāri un nedara,kā jeģinstva grib.....AR STEIGU NO ŠĀDAS VALDĪBA JĀTIEK VAĻĀ,JĀ NĀK 24 MARTS,DOMĀJU BŪS INTERESANTA DIENA LATVIJĀ UN RĪGĀ
Trahtenbergs
T
tas ir noziegums , balstiit valdiibas stabilitaati ar smagajos noziegumos apsuudzeeto Ventspils Minhauzenu!!
ZSA
Z
nav nekur rakstiits ka veeleešanas jau var buut peec ziemsveetkiem...
Gunārs
G
Kā ir teicis Domdrovskis....TĀ IR SAJŪTA, ka viņš vada valdību un Ministru kabinets deg....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas