Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Dombrovskis: konsolidācijas pasākumu saskaņošana ar aizdevējiem ir smagnēja

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
V vieglāk ''KRĒSLU
V
aņutas&vinķeļu kopdarbs 09:25 . Miķelsona laikā mēs visi ilgu laiku maksājām tikai 3 santīmus,bet, lai Vienotība varētu komandēt ļatvenergo, un peļņu saņemt dombrovskis savu padumnieku apmaksāšanai,miķelsonam uzlika rokudzelžus un tajā krēslā iesēdināja savuVienotības ielikteni, kurš plēš no tautas ,lai piepildītu vienotības un viņu šoferu dēlu kabatas ar mūsu naudu ,palielinot maksu par elektr````````ību 4 reizes!...
Adatiņa
A
Dombrovskis, grib un pakļaujas ES prasībām ,bet, kad pie mums būs , kā citās ES valstīs? Anglijā ,jā pacēla nodokļus, bet tik pat pacēla arī algas un Sociālos pabalstus, uzskatu ,ka tā vajadzētu būt arī pie mums,tas būtu normāli un saprotami! Bet kas notiek pie mums,cenas ceļas pilnīgi visam un pēc pāris mēnešiem celsies vēl vairāk! No kā ,lai maksā? Cilvēki jau tagad nevar savilkt galus, nu, kā lai dzīvo,un vai vispār dzīvot ir jēga,tā mūsu valdība iznīcina savu tautu,kas viņus ievējēja,domāju,ka tādai valdībai ir jādemisionē,vai jāgāž ar varu,ja paši nesaprot!!!!!!!
krā
k
kāpēc nav ziņa par jaunajiem elektrības tarifiem? vai arī Diena par to neko nezin?
Muļķu zemes pavalstnieks
M
Tu tā arī man uz nevienu jautājumu neatbildēji,tikai ,ar vispārējām frāzēm aizlocījies no atbildes. Žēl,būtu gribējis dzirdēt konstruktīvu kritiku.
Žuks
Ž
Jūsu tā saucamie argumenti ir vienpusēji tendēti un vairāk gan atgādina kādu propogandu goigantu, kurš mēdza teikt : "Lai meli būtu ticami, tiem jābūt kolosāliem!" Bet, ja jūs uzskatāt savus argumentus par gana labiem un sniedzat pašrocīgu augstu to vērtējumu, tad tikai uz priekšu! Man Jūs gan arī jāpabēdina, ka neesmu beidzis komercializēto augstskolu, PLL tauta sskolu un pozitīvisma akadēmiju arī! neesmu arī nevienā partijā un kustībā!
katrs
k
muļķis redz, ka joprojām par daudz zogam. Ja ne citu, TAD ES NAUDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vārc
v
Ilgi jau Voldiņ,pagultē neķēzīsies,izbadīs degunteli paša sūdos un izmetīs aiz čupra uz ielas.Cik vēl ilgi maldīsies savos melos?
šinders
š
Šleseram tu neesi cienīgs pat zābakus nospodrināt. Būs vien tev jāsamierinās ar SVF misionāru zābaku laizīšanu,un viņu 'pēčpušu noslaucīšanu pēc nokārtošanās akta,cerams,ka viņi dzeramnaudu tev dod un galviņu paglauda.
KLM
K
Skaistulīt, no miskastes, kurā jau TP, Šlesera ''mācītāji'' un PLL, Jūsu balss no tās paša miskastes skan pārliecinoši....Turpiniet skanēt !
KLM
K
Pieņemu, ka ne tikai es saprotu, ka šādu tekstu raksta niku zaglis - vai nu oranžā krāsā, zaļā, vai saskaņoti sarkanā,
Smagnēja gan!
S
Un kā gan nebūs smagnēja,ja Dombrovskis,aizdevēju piedāvātā progresīvā ienākuma nodokļa ieviešanas vietā,izvēlas pensiju un bērnu pabalstu samazināšanu,bet privāto lidmašīnu un jahtu vietā ar palielinātu transporta līdzekļa nodokli,labprātāk apliek privātos motociklus;palielina PVN nevis luksusa precēm un pakalpojumiem,bet maizei un komunālajiem pakalpojumiem!
KLM
K
Vienotības triumfs 13:53 Lelle 13:49 Esmu V biedrs, bet prognozēju, ka pēc šitā V ripos no valdības ārā...ZZS ir jau novienojušies ar SC un tas ir vairs tikai laika jautājums. Ja pie varas būs SC, man nesapēs vismaz sirds, ka mani čakarēs krievi, kā agrāk čakarēja, nevis pašu bāleliņi. Bet ja pašu bāliņi kļuvuši par cūkām, tad obidno. Savu valsti esam pad....i, ar ko arī visus apsveicu, muļķu zeme! ____________________ Tas ir Vienotības triumfs ! Čakarēt tautu , lai biezajiem onkām būtu labi! Gods kalpot biezajiem!
Zuze
Z
Neaurē, jenotīt. Kad jūsu jenotu bars nonāks miskastē, Jūs pat čakenē neņems pretī. Ilgi nebūs jāgaida, tāpēc nelēkā kā tāds _irdiens. Šmucīga babiņa esi pindacīša.
Muļķu zemes pavalstnieks
M
Nu man skaidrs kas tu esi par "žuku - tu esi viens no tiem,mūsu komercializēto augstskolu speciālistu "izstrādājumiem" ko tās producē lielos daudzumos. Tu nespēj saskatīt problēmu kopumā. Kur tu manos komentāros atradi lozungus? Es visus argumentus pamatoju ar reāliem faktiem. Vēlreiz atkārtoju,ka valdība glābj savu sili - budžetu,voluntāri izņemot naudu no uzņēmējdarbības vides. Tā vietā,lai šo vidi sakārtotu,valdība to destabilizē. Visi konsolidāciju pasākumi vērsti uz vienu mērķi - lata pirktspējas samazināšanu iekšējā tirgū,tam kalpo gan algu,pensiju samazināšana,gan nodokļu un tarifu nepamatota voluntāra celšana. Uz kāda pamata ceļas cenas,nodokļi,ja lats ir stabils? Kur slēpjas stabilā lata fenomens,ja viņš ir stabils,bet nopirkt par viņu var arvien mazāk? Kāpēc LB nenodrošina cenu stabilitāti valstī,ja likuma "Par Latvijas Banku" trešais pants to LB uzliek par galveno pienākumu. Atbildi man kaut uz vienu jautājumu,bez tā sava - "sam durak" !!!
Žuks
Ž
Tā jau pieļāvu, ka esat prasts demagogs, jo spējat tikai izkliegt lozungus, bet uz precizējošiem jautajumiem atrejat "sam durak!" Un tādu kā Jūs ir daudz, jo, iespējams, esat sakampušies pārāk daudz, ka nezināt ko ar to iesākt vai arī esat tipiski šoferu dēli, kuri doma'tikai par savu ādu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas