Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Dombrovskis: laikam citi premjera kandidāti apvainojušies, ka nav "Vienotības" reklāmā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
2010.gada kods
2
Jābūt sevišķi neloģiskām,ja nevar saskatīt,ka labāku premjēru,kā Dombrovski šeit Latvijā neatrast.Tas ir tiešām patiess un labs fenomens patreizējā Latvijā.Balsosim par Dombrovski un viņa Vienotību,jo vairāk jo labāk Latvijas nākotnei.
K-K
K
... Vienotibas velesanas propagandas metodika, kas izcelusies no pasparliecibas par spejam savakt lielako procentu no nekrieviskas veletaju dalas, ir pilna ar bistamiem un nenoteicamiem pienemumiem ... pedeja aptauja V. jau saka zaudet savu popularitati dazu pielaistu kludu del - ka prieksseza K. pasaules braucieni strategiski nepareiza laika, vina neizprotamais atbalsts Elertes 'Sabiedribas' pievienosanas lieta, ta atgruzot Nacionala Bloka abas partijas pievienosanos zem Elertes un Stokenberga spiediena utt. ... Kosekventi, nemakuligi un pret ncionalam interesem nostadita V. ekonomiska un demografiska programma saskalda veletajus un ta pret SC nostasies 3 lielakas partijas ar pietiekamu balsu skaitu sastadit valdibu: 1. Vienotiba ar apm. 26% 2. VL/LNNK ar apm. 18% 3. ZZS ar apm. 17% ... Un Skeles oligarhi smaidosi vares ka vienmer iespaidot MP izveli ar SC palidzibu !!!! ... Iznemot, ja VP, Zatlers, tur nacionalas intereses augstak par parejam un izvel spejigu patriotisku MP, iekilejot savu savu Prezidenturu !
Uzruna
U
TAUKMŪĻU pautu un pakaļas laizītāji, NOMIERINIETIES! Jūs taču balsosit par Latvijas IZZADZĒJIEM, kāpēc bāžaties ar savu DEBILITĀTI šeit, a???
Aiks
A
Ja godīgi, šāda veida aptauja man NEPATĪK, bet 2.oktobrī tomēr balsošu par VIENOTĪBU!
Sofija
S
Dombrovskis veicot aptauju "Vienotības" birojā dabūja 70 procentus, jo bija ieradušies tikai Jaunā laika un Pilsoniskās savienības pārstāstvji. Ja atnāktu arī SCP, būtu 30 procenti!
Jukums
J
Pats dīvainakais ir tas, ka šī reklāma (kura ir veidota tā lai izskatās pēc aptaujas) vēl nav pārtraukta, lai gan izraisījusi neizpratni un negatīvu reakciju pat Vienotības atbalstītāju vidū.
Jānis
J
Tad tā ir aptauja vai reklāma? Vai Dombrovska kungs saprot atšķirību?
Dr.xy
D
Komentaru cepejiem: vai jums SC tik labi maksa par sim demagogiskajam perlem,kuras jus seit esat izvemusi? Vai ari jus esat asociali atkritumi?
Haha
H
Izskatās, ka dažiem demokrātija ir llīdzeklis, lai apmierinātu savas vēlmes pēc varas. Vēlēšanas vēl nav notikušas, bet te labie, lielie, gudrie dala un ir jau sadalījuši krēslus. Nu ko mīļie Latvijas iedzīvotāji, vai turpināsim balstīt tos, kas uzsēdušies mums uz kakla un tur ne tikai sēž, bet pieprasa mums lai mēs viņus tik nesam? Alternatīva ir Pēdējā partija, kas ignorē tādus parazītus un izsauc tādus uz atklātu diskusiju par Latvijas nākotni.
oioi
o
andis 12:58 04.Aug. lacitis atkal reali blefo nu jau visai pasaulei---tatad budzets jamazina bet samzinajumu savejiem nebus ok...tatad pilnigi un absoluti skaidrs ka apcirps visu atkal tikai un vienigi maznodrosinatajiem un protams pensionarus neaizmirsis....lielaka dala valsts iestazu dikdienu tatad sedes joprojam savas vietas,damas lakos nadzinus un laidis klacu pie kafijas tases un slaves dombrovski..... ....
Memory
M
Vari balsot vai ne-balsot, vai balsot ar ''kājām'' - gan jau skaitītāji saskaitīs kā vajag ! Izplānotās vēlēšanas - galarezultāts jau nebūs kāda gluži jauna koalīcijas valdība - būs vien tie paši vēži, tai pašā kulītē ( varbūt, iespējams, kāda jauna birka/nosaukums priekš īpaši naivajiem, kam ar divdesmit gadu garumā godīgajām vēlēšanām nav vēl gana ).
oi
o
andis 12:58 04.Aug. lacitis atkal reali blefo nu jau visai pasaulei---tatad budzets jamazina bet samzinajumu savejiem nebus ok...tatad pilnigi un absoluti skaidrs ka apcirps visu atkal tikai un vienigi maznodrosinatajiem un protams pensionarus neaizmirsis....lielaka dala valsts iestazu dikdienu tatad sedes joprojam savas vietas,damas lakos nadzinus un laidis klacu pie kafijas tases un slaves dombrovski.....
Vienotības triumfs
V
Mjā tas ir Vienotības triumfs tik rupji lamāties!
Sniper'sEye
S
Pastāsti bedzot, ko JēLīši iekš Vienotības stāstīs tiem > 200 000 cilvēkiem, kuriem ne darba ne iztikas? Tiem mājās ir vismaz pa vēl vienam pilngadīgam baldotājam! Tiem pašiem, kuru daļai, bijušajiem pašnodarbinātajiem, kas nevar kļūt par reģistrētiem bezdarbniekiem, Dombrovskis Repšem ļauj izsist valsts labā bezprocentu kredītus IeIe nodokļa vietā. Kur vēl ciniskāka "glābējpartijas" attieksme pret cilvēkiem, -- spārdīt solo darbņēmējus, aiz kuriem nav pat arodbiedrību Krīgera... Kaspi, vai Tu domā, ka tie kreditētāji Dombrovska jēlo neredzību aizmirsīs un neatcerēsies 02.10.?!
alekss
a
kādā vēl "lielu tautas masu iesaistīšanu". jūs naivisti 2? jus ko domājat ka visa tauta tagad ar aizturētu elpu gaida to dienu kad slesers pats sevi pasludinās par jauno min prez.? un visi ka sektanti ar stiklainam acīm sāks skandēt AšAš....ERIK SāC labāk domāt tekstus ko stāstīsi ainaram pēc 2 oktobra, kad varenais būs apdirsies jo ar 6 balsim pietiks tikai priekš MINETA prezdenta kresla.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas