Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Dombrovskis: Latvija šogad plāno aizņemties 400 miljonus eiro

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
WANDA PALUA
W
Es dzīvoju ASV Florida un šodien esmu laimīga sieviete? Es teicu savam pašam, ka jebkurš aizdevuma aizdevējs, kas varētu mainīt manu un savas ģimenes dzīvi, es vērsīšu jebkurai personai, kas meklē viņiem aizdevumu. Ja jums ir nepieciešams aizdevums, un jūs esat 100% pārliecināts, ka atmaksāsiet aizdevumu, lūdzu, sazinieties ar viņiem, un lūdzu, pasakiet hem, ka Sharon Coolidge Lynn kundze jums to nosūtīja. [email protected]
tyh
t
Jaunais Laiks un Dombrovskis ved valsti bedrē.
???
?
shodien dzirdeju kadu latvijas ekonomista-specialista "interviju" radio "briva eiropa" ... : " Euro varesim tad...ievest neagraak 2020 gada..." (!) PS ...neesmu "specialists", nu bet vispar pec 10 gadiem tas bus Latvijai vaiadziigs ? vai vispar "kaut viens" pienems vel Latviju....??? ========================== Drīzāk jāprasa vai šodien tas būs vajadzīgs?
meitene
m
aizņemties jau var, bet vai ir padomāts par to, no kā tiks atdots aiņēmums un kas to darīs?
borcinsh
b
400 milljonus.... -------- shodien dzirdeju kadu latvijas ekonomista-specialista "interviju" radio "briva eiropa" ... : " Euro varesim tad...ievest neagraak 2020 gada..." (!) PS ...neesmu "specialists", nu bet vispar pec 10 gadiem tas bus Latvijai vaiadziigs ? vai vispar "kaut viens" pienems vel Latviju....???
smukums
s
Šķēle kopā ar Šleseru met acis uz Krievijas uzņēmējiem, kuri varētu investēt Latvijā. Tāpēc visa šī pielīšana - neadekvāti dārgais bankets un izklaides krievu mafiozi. Un kas notiks tālāk? Krievi šeit sacels desmitiem uzņēmumu - latviešu vergu tautai būs darbs, bet pašmāju uzņēmēji bankrotēs un visa peļņa, visi nodokļi tiks Krievijai - par labi padarītu darbu, AŠ^2 no kremļa saņems cepumu. Lūk, tāda būs jūsu "Par Labu Latviju"
fiksais
f
Ar kādām tiesībām tas ķēms taisās slēgt slepenu līgumu? Tas nozīmē, ka man, demokrātiskas valsts pilsonim šī slepenā vienošanās nav saistoša ar visām no tā izrietošām sekām. Valdi, tu tos miljonus izbaro cūkām - tad arī naudu prasi no šīm cūkām. Ne man un tautai!
Tāuntā
T
Tas tā smalki aprēķināts, lai vēl vēlēšanām vēl sanāktu savām algām (un tikai)???
dd
d
Paldies Valdi. Jus barosiet visu Latvijas korumpeto infrastrukturu vel 6 menesus.
Eiromaukas
E
Zel ka tautai tas nenaks par labu. tikai nomasas valsts rekinus kur celusies valsts nekompetences del (bet loti kompetenti zog) un vinu drnkju bankieru draugiem. . Es velos dzirdet no Premjiera kata nauda palidzes sis valsts iedzivotajiem.
nnn2
n
Dombrovskis melo. Visiem zināms, ka valdība tērē 2 miljonus aizņēmuma naudas dienā. Gadā tie ir vairāk kā 700 miljoni!
KANTS JANEKS KNAB
K
CIK GADA PIEAUG PARADS JA 400 MILJONU MERAKIS APED BANAUS 500 MILJONU UN PIEVIENOJOT PVN PENSIJAM KO APED MERAKIS,VEL PIEVIENOJIET DARBINIEKA IZDEVUMUS CIK MERAKIS PATERE LATVIJAS VALSTS IZDEVUMUS GADA MAN SANAK BEZGALIBA 4 GADOS
KANTS JANEKS KNAB
K
DOMBROVSKIS IR NOPIRCIS MERKAI 400 MILJONU LATU KURU JABARO AR DZELS BANANIEM PAR 500 MILJONU LATU
KLM
K
Latvijas vai tomēr pats Valdis plāno ??? ........................................................ ..................... Pats plāno un dara, atšķirībā no Kalvīša, kurš tikai plānoja, piemēram, 7 treknus gadus...
vārds
v
Latvijas vai tomēr pats Valdis plāno ???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas