Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Dombrovskis: mājokļa likme 1,5% ir par augstu; budžeta izpildi vērtē cerīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
Ka'peč? Vaitad tie miljonāri kuri sagrābušies - atn'muši iedzīvotājiem dzīvoklūs negrib MAKSĀT .....
jautājums
j
Situācija ir slikta un kļūst aizvien sliktāka. Pilnīgi bezcerīga... Nākamie pārsteigumi pensionāriem būs pēc vēlēšanām....Pārējiem arī ! Oops!... I Did It Again ! Jo nākamie 400 miljoni.... Principā pie šādas valdibas realizētās politikas iedzīvotājiem ir tikai viena iespēja....Ekonomiskā emigrācija ! UK ir pilna, Īrijai pašai savas problēmas...Es ieteiktu jau laicīgi spiest uz vācu valodu. Var franču, bet tā ir grūtāka, bet nu jau man paziņas Francijā strādā un darbu dabūt celtniecībā nebija problēma . Un vēl uz Ziemeļvalstu valodām. Īpaši bērni ir jātrenkā kādās citās valodās ne tikai angļu.
nekas
n
jau nav mainiijies,kameer Repshe valda,Latvijas izsaimniekoshana,maksaajot lielaas algas turpinaas.
Jukums
J
Nesaskatu šo vešanu ārā no krīzes. Praktiski jau nekas nav mainījies - vienkārši par visu ir samaksājuši vienkāršie cilvēki. Un turpinas maksāt, ja vien būs ko no mums vēl paņemt. Jo reformas, taču, nenotiek. Cipari ir uzpūsti, piemēram, eksportā iekļauts reeksports un tas pasniegts ka milzīgi pozitīvu pārmaiņu priekšvēstnesis. Situācija kļūst smagāka - ne labāka. Baidos, ka nedomājoši velētāji atkal uzkāps uz solījumu grābekļa, ka tas ir bijis visu laiku. Un joprojām neko neesam mācījušies. Paskatieties reāli - JL savā ideoloģijā ir tikpat ekonomiski-labēja partija kā TP, šleseristi, arī zemnieki. SC pozīcija ir neskaidra, bet nepieņemama nacionālajos jautājumos. Par ko balsot reāli vispār atkal nav - atliek tikai secināt, ka tā, acīmredzot, ir izveidota pati vēlēšanu sistēma.
alberts
a
NĪN ir vienkārša naudas atņemšana iedzīvotājiem.Un bez tam vel notiek vecais nummurs - vispirms pārbaida ar lieliem nodokļiem ,pec tam mazliet samazina un pazino - lūk cik mes labini.Nožēlojami bet fakts,ka valdība mekle variantus ka atņemt naudu nevis ka to iegut.
Gusļiks
G
Vecā labā taktika - palaiž ``pīli``, ka SVF prasa 1.5%, Dombrovskis saka par daudz un jārūpējas par tautu tāpēc uzliek 1%. Tā visa rezultātā tauta pat paliek priecīga un glorificē Valdiņu, ka redz kāds viņš mums malacis.
bimbam
b
Cerams, ka sai "melosanai" notices tie, kuri lidz sim veleja par gazetajiem, trekno gadu solitajiem un citiem tuksu vardu kaisitajiem! Ta ir vieniga izeja no krizes!
resnais
r
Dombrovski, visas ceribas uz tevi , ved ara valsti no Tautas partijas izraktas nabadzibas un pazemojuma bedres.
Jautajums
J
Resnajam galam par pilim, gan ir jamaksaa 1,5 % likme, nevis 0,3 %!
zelta vārdi
z
JL kvalitātes zīme ir melošana - tas pats arī šai Vienotībai. Cik Latvijā ir stulbu cilvēku, kas tic šiem meliem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas