Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Dombrovskis: Ministra demisijas pieprasījums apgrūtina koalīcijas darbu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... MP Dombrovskis tikai sevi pazemo ka valstviru, paliekot sava visatlautiba par nekonsekventu un nelikumsakarigu arbitru koalicijas lietas ... un katra iespejama bridi uzmetot patriotisko un nacionalo interesu grupu ... KAUNS UN LASTS ! ... Par Dombrovska nelojalitati VIENOTIBA DARGI MAKSAS VELESANAS - jo latvietim beidzot mers ir pilns, jo soreiz ir parkapta linija ... kaut ari savas tautas uzmeteji ATKLAJ UN PIERADA SEVI jau kuro reizi !!!!
GS
G
Ja premjers un vienotība nostāsies RP pusē ,tad varēs kopā arRP aiziet pa skuju taku . Zatlera paziņojums par sadarbību ar SC bija toreiz liktenīgs . Tauta neko neaizmirst .
:o)
:
Pīļknābja liekulība ir bezgalīga.
Bambaks
B
Pie velna vecmāmiņas Dombrovska valdību un tās "darbu"! Sastrādājuši tā, ka 400 tūkstoši no valsts aizbēguši, bet pārējie cīnās ar nabadzību. Pietiek jūs un jūsu "darba"!
Nekas
N
Mēnešreizes ?
Fredis
F
Šī koalīcija ir sevi izsmēlusi. RP darbība ir ārpus katras kritikas. Izņemot Rinkevicu, visi RP ministri gāž podus.RP ir jāizmet no koalīcijas un jāņem ZZS.
!
!
Trieciet NAputātus ratā, kļūs vieglāk! 9. maijā jums taču atkal iedurs mugurā.
Deja
D
Loti ceru,ka vissi sie zidu un krievu nacisti, kuri 16. marta, Latviajs legionaru pieminas diena tisk tisati un soditi.
LS
L
Poļžīdu pīļnābi var nomest no krēsla, jo pārāk daudz lielīks. Tam provokācijas pret Latviju nekad nav interesējušas. Repšiks ar miljonu no līkdeguņiem nodibināja šo bordeli . Viss iet ka pa sviestu. Šeit viss ka uz delnas http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wV5ulLDDJ4g
archivārs
a
Mūsu pseidopatrioti tiešām sviedriem vaigā cenšas Latviju izolēt no Eiropas.Un palīgu šiem netrūkst. Bet kā tad paliek ar solījumiem par Latviju,par Tēvzemi,par Brīvību? Lai cik lētticīgi arī nebūtu vēlētāji,ar Pleskavas guberņu būs grūti iekārdināt latvieti.
pareizi
p
tieši tā par V, ZRP un ZZS.
  • 3
  • 2
kosova
k
NA jāmet ārā no koalīcijas- jēgas nekādas. Kad vajadzēja nopietni iestāties par lata saglabāšanu, tad nomīza, bet nu tēlo varoņus pie Brīvības pieminekļa. Pienapuikas, par kuriem ir vienīgi kauns, ka kāds naivais šamējos ievēlējis iekš Jēkaba ielas sienām.
Vārds
V
mazākumvaldība tiešām būtu risinājums, NA savu iespēju ir izniekojusi!
  • 2
  • 4
Smaida
S
Es daudzreiz lasu un nesaprotu tomer neko...vai Latvijas valdiba ir kada koalicija,,vai tikai visu aptverosa opozicija.Ka tados apstaklos vispar ir iespejams stradat? Es skatos Iru TV parraides katru dienu,un redzu,kas notiek sai valsti.Cilveki pieprasa,un valdiba lemj,par vai pret...seit nav,tada varda "varbut"... Man gribetos,lai Valdis Dombrovskis butu vairak noteiktaks un drastikaks savos lemumos(visiem neizpatiks,ta vai ta),un t a nav kritika.Esmu jopojam 100% par vina valdibu,jo neviens to neizdaris tik labi,ka Valdis Dombrovskis.Godigi sakot,ar sausmam,domaju,kas notiks,ja vnu vairs neieveles nakamajas velesanas.Vai,mes,latviesi,par to esam aizdomajusies???
Jukums
J
Manuprāt, notikums tiešām ir skandalozs - kurā sevi cienošā valstī vēl kas tāds iespējams? Tomēr, uzskatu, ka Kozlovkis ir labs ministrs. Vismaz salīdzinājumā ar skandalozo Lindu - kā diena pret nakti.
j
Atslēgas vārds ir "kurā sevi cienošā valstī kas tāds ir iespējams?". Latviešu vara ir tik nevarīga, ka tālāk vairs nav kur.
  • 1
  • 0
V
V
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wV5ulLDDJ4g
  • 1
  • 0
Tautas balss
T
Ši nodevēju un intrigantu koalīcija nav ne graša vērta... Tauta kur ir tavs gods! Pacietībai nav jābūt miršanai!
Karā ir zaudētāji
K
Karā uzvarētāju nav. Karā ir zaudētāji... LATVIJAS TAUTA-Nacionālā apvienība Visu Latvijai!-Tēvze mei un Brīvībai/LNNK (VL-TB/LNNK) nolēma atbalstīt eiro ieviešanu Latvijā...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas