Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Dombrovskis: nav nevienas jomas, uz ko iespējamie samazinājumi varētu attiekties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alma
a
Lai apcērp Latvenergo naudu, tur arī būs tie 50 miljoni.
vāks visam
v
Varētu jau nu sākt paši ar sevi. Visas parazītbodes kā kultūrkapitāla fonds, zilžagara kantoris, visādas zāļu aģentūras, neskaitāmās inspekcijas, no kurām nevienam nekāda labumā, kā vien to vadoņi kukuļus kāš. Par Zemkopības torni nav nemaz ko runāt-tur viss pilns sēž ar Lemberga caurbirušajiem stipendiātiem un joprojām barojas trekni jo trekni. Faktiski tas viss jūdasu bars norij visu aizdevuma naudu. Nez ko tad darīs, kad tā naudiņa būs norīta un būs parādi jāsāk atdot?
Lelle
L
""Nav nevienas jomas, uz ko iespējamie samazinājumi varētu attiekties," sacīja V.Dombrovskis. " Kā to saprast?! Vai tas nozīmē, ka Rīgas parazītu bari turpinās trekni baroties, toties tautai turpinās novilkt pēdējo ādu pār acīm?!
skumji
s
nožēlojami... cik prasti, šī avīze paliek arvien nesaprotamāka. Vai tad nav skaidrs pēc tās sarunas, ka Dombrovskis teica, ka nav nevienas jomas (ministrijas) uz ko samazinājumi varētu neattiekties. Jūs vispār klausījāties to sarunu vai kas ar jums?!
kritikjis
k
Anna - veeleesanas zaudeejusaa biskekas nacionaalo nesaskanju trolliene, tuksmuldeetaaja.
Anna
A
Dombrovskis: budžeta konsolidāciju ir jāveic ātri. Un naktī, lai no rīta paspēt noķert lidmašīnu, un – tālāk prom no Latvijas jebkura draudzīgā valstī, kur var sagaidīt, līdz viss nomierinasies. Viņš uzsvēra, ka Latvija šogad atgriezīsies pie ekonomiskas izaugsmes, kurš kā tiek prognozēts, sasniegs 3,3% no IKP. Šķiet, ka šim puisim ar galvu nav kārtība. Un jo ātrāk Saima pieprasīs viņa aizstāšanu ar visu viņa bezjēdzīgo izpildītāju komandu - jo ātrāk būs Latvijas izglabšana.
Anna
A
Mūrniece (par sevi) – nogriezta un krāsota (dažreiz blondīne), patīk bērni, šauju ienaidniekos no gūžas .. Repše (par sevi) – marsietis, vienīgais Latvijā mākslīgā intelekta nesatājs. Dombrava (par sevi) – atceros visos sīkumos savu senču dzīvi okupācijas režīma laikā. Dombrovskis (par sevi) – varens jogs, laboju sliktu karmu visām ES valstīm, konsolidējot budžetu .. Pabriks (par sevi) - dzīvoju labāk nekā Somālijas aizsardzības ministrs. Godmanis (par sevi) - labākais un pieredzīgākais bungu sitējs - premjers Evrosavienībā. Ēlerte (par sevi) - man ir visslatviskāka - identiska mute. Tabuns (par sevi ) - augsts profesionals, veicu meistarklasēs kopā ar lakstīgalu-laupītāju ..
satraukums
s
Šķiet, ka Dombrovska valdība apzog arī zagļu bandu!
zagļu banda
z
Dombrovska valdība (Vienotība, ZZS) apzog zīdaiņus, jaunos vecēkus un lielās ģimenes.
tuksa muldesana
t
Steidzigi jaiztira visas ministrijas,visas agenturas,visas ieredniecibas,jasamazina lidz minimumam ierednu izdevumi,ministriju izdevumi,deputatu izdevumi,piemaksas,privilegijas uz auto,benzinu,celosanu,kompensacijas utt. Vai dievin,cik daudz ir ko griezt. Un pec tam paskatisimies vai vini ari tapat rausies uz Saeimu,ministrijam,agenturam utt.
maris
m
steidzami jāievieš pirdiena nodoklis ar visu akcīzi un pvn.
Patiesība
P
Fū, tad jau varam uzelpot - nav nevienas jomas, kur būs samazinājumi (uz kurām samazinājumi varētu attiekties)
ha-ha
h
Kā nav jomas? Paskataties, kas notiek Zemkopības ministrijā? Sēž visa augstceltne pilna ar ierēdņiem, veic iepirkumus automašīnām, nomā telpas padotības iestādes no privātstruktūrām, iepērk uz nebēdu degvielu, lai brauktu personīgām vajadzībām ar dienesta auto! Lauki ir tukši, bet augstceltne pilna! Kauns, ka jāķeras pie bērnu pabalstiem, bet neredz, kas notiek deguna priekšā!
Vienotības triumfs
V
alias 15:13 Uzblīdušo valsts pārvaldi, kas norij 8% no IKP laikam Dombrovskis un jenoti nespēj saskatīt. A turpat deguna galā taču vien ir! ________________- TRAKS VAI ESI? TUR VISS MŪSU VIENOTĪBAS ZIEDS TAJĀ VALSTS PĀRVALDĒ JAU IEKĀRTOTI. TĀ JAU BŪTU VIENOTĪBAS SAGRĀVE.
AIR
A
Valsts ar pēdējām izmaiņām ir kolosāli sagrāvusi sabiedrības noskaņojumu. Nedrīkst domāt tikai matemātiski, bet ir jāņem vērā psiholoģiskie aspekti. Domāju, ka bez nodokļu izmaiņām reālie ieņēmumi būtu lielāki, jo privātais patēriņš atkal samazinās. 50 miljoni ir maza summa valstij, bet liela katram no pilsoņiem. Nepārtraukti redzot 50 miljonu samazinājumu ziņu virsrakstos zemapziņā katrs pilsonis nolems taupīt vēl vairāk nekā tērēt. Visu cieņu un godu Dombrovskim, bet šajā brīdī ir vajadzīgs harismātisks premjers, kas morāli spēj aiz sevis vest sabiedrību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas