Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Dombrovskis: Nav pārliecības par WikiLeaks publicētās informācijas autentiskumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kondors
k
iteresanti, kapec tik klusi ir VL, vai tad muzigaa cina par neatkaribu noplakusi, ja sakas runa par aizokeana draugiem, tagad mes patiesam redzam, kam kalpo musu valsts, smagi!
pakausis
p
es domaaju ka tieshi to ar Valdinjsh domaaja daloties tais savaas shaubaas.. pat vienkaarshi padomaajot kljuust skaidrs ka specdienesti ljoti labi maak "nopludinaat" nepiecieshamos dokumentus lai radiitu dezinformaaciju vai informaacijas paarsaatinaajumu.. un skaidrs ka taadaa miskastee ka wikileaks to visu samest nesastaada nekaadas probleemas :)
aiva
a
nevajaga muļķi laist
Revolt
R
Aina 11:45 Valdim arī varētu izrādīties taisnība.. Visa šita padarīšana ar WikeLeak drīzāk izskatās pēc smalka ASV stratēģiskā gājiena.. Tajos publicētajos ''slepenajos'' failos neka tāda patiešām slepena un šokējoša nav! Visiem sen zināmas lietas. =============================== Tas tiesa nekā tur nezinama nav - ASV ar spiegošanu nodarbojas jau sen.Nav tikai saprotama valsts vadošo amatpersonu reakcija kā citas valsts vēstniecība izspiego mūsu valsts augstākās amatpersonas.ASV vēstniecei darbs jāturpina tādā pašā garā? Līdzās šim vēstniecības "darbam" ir jāpaceļ jautājums par citu valstu finansētu organizāciju darbību mūsu valstī!
James
J
Nav pārliecības, ka Dombrovskis vispār par kaut ko būtu pārliecināts...
savs
s
Ja jau sāk runāt par autentiskumu ,tad ir nopietni.Kādi jau tagad nezina kā atmazgāsies.
Pati sāls
P
Gribu vērst uzmanību arī uz to, ka ŠAJĀ KONKRĒTAJĀ ZIŅOJUMĀ saistībā ar karu Gruzija NAV NORĀDĪTS NE UZ KĀDIEM CITIEM AVOTIEM KĀ VIEN uz to, ka IR DZIRDĒTS, ka šādi zvani ir bijuši. Bet premjerministrs Dombrovskis par Šķēli un Šleseru runā te ju apgalvojuma formā. Un nemaz nepiemin, ka tur minēts arī Brigmaņa vārds... kas ir vienlīdzības zīme ar Lembergu. Atkal Dombrovskis melo ka ausis nekust un nesarkst. Paldies Viņķelim un Pietiek.com par reālu un patiesu situācijas atspoguļojumu.
Zinošais
Z
Šorīt Dombrovskis precīzi pateica tar to, ka opozīcija apzināti dezinformē lielvalstu vēstniecības sniedzot tām nepatiesas ziņas, lai tās vērstos pret politiskiem konkurentiem. Minot PCTVL, kas dezinformēja Krieviju nepilsoņu jautājumā, aizmirsa pastāstīt par Jaunā Laika līderu (esot opozīcijā) sniegto informāciju ASV vēstniecībai attiecībā uz pozīcijas partiju LPP/LC un TP līderiem - Šleseru un Šķēli. Kādēļ to darīja? Lai padarītu 2008.gada valdību par ASV ienaidnieku, kas savukārt caur Soros atbalstītu un finansēto vietējo Ēlertes grupu, izmantoja to lietussargu revolūcijas organizēšanā. Un tas, ka Jaunais Laiks ir ziņu pienesējs ASV vēstniecībai nav nekāds pārsteigums. Viss būtu nekas, ja ne viens sīkums, kas ir patiesais lietussargu revolūcijas mobilizētājs, finansētājs un politikas Latvijā realizētājs. Un ne jau cilvēki, kuri piedalījās kā dalībnieki, bet šīs "tautas" lietusssargu revolucijas organizētāji ir vainīgi par grautiņiem Vecrīgā, kā rezultātā tika gāzta tā laika Latvijas valdība. No tā irziet, ka Vienotības stratēģisko lēmumu pienēmēji nav ne Vienotības biedri, ne līderi, bet dezinformētie Meierovica biedrības aizjūras finansētāji. Un tie, kuri dēļ varas pārdot savus tautiešus un sniedz nepatesas ziāns, būs pirmie, kuri nodos savu valsti jebkuram - ASV, Krievijai, vai ...?
hmmhmm
h
Daudzi, jo daudzi ASV cilveeki domaa, ka nopluude ir insceneejums! Araabi itkaa gribot bumbot Iraanu - cui bono? Par Izraelu un Tuvajiem Austrumiem, lielaako "karsto punktu" pasaulee, gandriiz nekas, tikai nenoziimiigas pljaapas - cui bono? Paareejais nopludinaatais jau zinams. Taa kaa padomaajiet, vai tieshaam shis nav smalks gaajiens, kaa ar "plausible deniability' tikt pie Iraanas uzbrukuma.
who cares
w
Inčīgi, kurā vietā Dombrovskis apšauba to autentiskumu? Rakstā nebija minēts...
ce
c
Valdis gadījumā nebija strādājis ASV kādās slepenās laboratorijās? Gan jau pārrunas ar specdienestiem arī tai laikā bija. varbūt ka kaut kur amerikāņu čekas maisos aģenta kartīte. varbūt ka izlīdīs kāds ziņojums ar atsauci uz Kurmi
R(8)
R
Pat Kiniesi atzinas ka informacija pa vinu valsti ir patiesiba , bet Letini te spirinas ka punki uz drats , lai tikai tautai nebutu jasaka patiesiba un vel kadu biritinu pasedet pie siles un mikstajos kreslos.............
Aina
A
Valdim arī varētu izrādīties taisnība.. Visa šita padarīšana ar WikeLeak drīzāk izskatās pēc smalka ASV stratēģiskā gājiena.. Tajos publicētajos ''slepenajos'' failos neka tāda patiešām slepena un šokējoša nav! Visiem sen zināmas lietas.
Hūtes Zaļkalnbergs
H
Nav pārliecības, ka Valda Dombrovska šeit paustās domas ir autentisks teksts. Kur paraksts, personas kods, notariālais apliecinājums?
ezis
e
Vakar Valdim nebij paarlieciibas, ka ir 30% kreisaa diizelja, shodien vinjam info nopluude ir suuc .... kas taalaak? Izskatas, ka muusu premjers juutas silti un labi un vinja galvenais uzdevums ir neshuupinaat vircas mucu, kad viss labums jau smeljas mutee.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas