Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Dombrovskis neizslēdz KNAB šefa Vilnīša atbrīvošanu no amata

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķe
l
Sen jau bija jātiek vaļa no ši"trekno runču" ielikteņa!
Aglaja Kremenčuga
A
Tādā gadījumā par priekšnieci ir jāievēlē Juta Strīķe- viņa ir to pilnam pelnījusi.
papucis
p
Katram ""priekšniekam ""ir PILNĪGS PAMATS IZVĒLĒTIES ""APAKŠNIEKUS""un atbrīvoties no tiem kas neiekļaujas ""komandas darbā"".
aita Aiša
a
Šķēles ārlaulības mazdēls.
Zoja Monroza
Z
Ja nav ko teikt, gudrs cilvēks stāv klusu, bet slotu (spraustu vai neuzspraustu) Zoja Pielūdzēja var izmantot kā transporta līdzekli.
lasiitaaja
l
Vai Vilniitis nav Shkjeeles radinieks--liidziiba sejaas!
K-K
K
... Blumberga ( vai bijusa LTF aizkulisu seftmana, Ojara rada gabals?) noorganizeta L. satiksnas ar S3, liekas ka sakums oligarhu izvelei nakt klaja ar visu ... un samaksajot VID vienreizeju nodoklu procentalu dalu no ofshoros iegulditas un pasleptas naudas Latvijas Attistibas Fondam, saks legalu, pilsoniski atbildigu dzives veidu ... hi, hi ...
Pielūdzēja Zoja
P
Lai nu ko, bet Vilks un Strīķe izskatās pēc goda ļaudīm ar augstu intelektuālo potenciālu, kas pat slotu pratīs atpakaļ uz kāta uzspraust, kad tā nokritīs, ielu slaukot.
Zoja Monroza
Z
Lai nu ko, bet Vilks un Strīķe izskatās pēc goda ļaudīm ar augstu intelektuālo potenciālu, bet Vilnītis pēc varaskāra, viltīga sīka blēža ar kretīnismu vaibstos. Ja neticat, prasiet psihonanalītiķim! Seja vienmēr ir dvēseles spogulis un nodod tā īpašnieku.
Zane
Z
Neticu, ka Vilnītis ir tāds kretīns kā te raksta...:))
nobi
n
Neko tas Vilnītis nav izdarījis. Nu nosauciet kādu lielāku lietu, kuru viņš būtu atklājis
Redz , kur trača saknes!!!
R
Nu ja, kā izmeklē Vienotības melnumus, tā priekšnieks slikts. Bet kā izmeklēs "cigānes lakatiņus? KNAB preses pārstāve Ieva Karlsberga apliecināja, ka birojs atbilstoši kompetencei ir sācis pārbaudi par amatpersonas darbības atbilstību likuma par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā normām. Reklāma Click Here! Papildus viņa norādīja, ka saskaņā ar likumdošanu tas, vai valsts amatpersonas deklarācija ir iesniegta un aizpildīta likumā noteiktajā kārtībā, ir jāpārbauda Valsts ieņēmumu dienestam. Jau ziņots, ka Bendrāte vairāk nekā trīspadsmit gadus slēpusi to, ka Lemberga vietā un par viņa naudu iegādājusies kapitāldaļas "Kurzemes radio", informē portāls "pietiek.com". Turklāt, pēc Bendrātes vārdiem spriežot, līgums, kas viņu faktiski padarīja par Lemberga marioneti, vēl joprojām ir spēkā un pirkuma nauda nav atmaksāta.
Lelle
L
Sen jau to vajadzēja izdarīt.
Mele slavē meles
M
Ak, Meles un bezgodes , ja tās no Vienotības, tad var sēdēt deputātos? Kad knab šīs lietas pārbaudīs? Runājot par Bendrātes darījumu ar Ventspils mēru Aivaru Lembergu, Āboltiņa sarunā LNT raidījumā «900 sekundes» sacīja, ka «grūti ir komentēt 11 gadus senus notikumus». Tomēr parlamenta priekšsēdētāja stingri aizstāvēja Bendrāti, norādot, ka «viņa visus šos gadus nav paudusi aizstāvību idejām, kas bijušas apšaubāmas». «Viņa [Bendrāte] visus šos gadus bijusi principiāla, ar lielām darba spējām,» sacīja Āboltiņa. «Tas, kā rīkojusies Bendrāte, nav visai glīti, taču tie ētiski pārkāpumi,» – tā Āboltiņa, sakot, ka par Bendrātes un Lemberga darīja likumību jālemj Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam. Līdzīgi Āboltiņa izteicās arī par Čīgāni, kura savulaik pieķerta, Latvijā ievedot nedeklarētu preci. «Vakar abām deputātēm mandāts ir apstiprināts. Tagad viņas būs zem sabiedrības palielināmā stikla,» – tā Āboltiņa.
Ja negrib strādāt
J
Ja Vilnītis negrib strādāt sabiedrības labā, lai aiziet pats. Pagaidām viņš ir tikai kaitējis sabiedrības interesēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas