Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Dombrovskis: nevar mēnesi pirms vēlēšanām Saeimā ielaist budžetu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jaa
j
Loti pareizi.TP tikai uztraukusies,ka vairs netiks ieveleti Saeima,tapec trako un ker mulkus.
Oskars
O
Kāpēc neviens nedomā ,kā steidzīgi nodarbināt trūcīgos lai viņiem nebūtu jāmirst BADĀ ?????
He he...
H
Tu neesi lohs, bet JL stulbuma kalngals... Šobrīd nav parasta situācija, ka budžetu var taisīt pāris nedēļās pēc vēlēšanām, jo gan pilsoņiem , gan uzņēmējiem jau vasarā jāzina, ko Valdība piedāvās nākošgad... Un nemānies, ka dumrovskis nezina, ko prasīs jaunajai Valdībai SVF, tāpēc nav svarīgi vai jaunā vai vecā valdība stādīs budžetu, prasības būs tādas pašas, varētu būt mazas nianses..., bet tās patiešām varētu noslīpēt jaunā valdība, jo budžets jaunajai Saeimai būs jāpieņem obligāti jau novembra mēnesī... Tā ka beidziet jaunslauceņi māžoties un ar saviem lembja satelītiem sāciet strādāt... Kārtis uz galda umņiki-silenieki!
targash
t
Ja kāds tā vadītu uzņēmumu - neefektīvu pārvaldi saglabātu stabilitātes vārdā, sniegtu populistisku budžetu un tml. .... Pirmkārt, budžeta pieņemšanas atlikšana rada nedrošību ekonomikā, investīcijas arī nogaida. Otrkārt, visi zin, ka jākonsolidē aptuveni 450-500 miljoni latu, jāveic plašas strukturālās reformas valsts pārvaldē, izglītībā, veselībā. Atkal darīsim to pēdējā brīdī un ceļot nodokļus, griežot sociālos izdevumus? Tā nav valstiska pieeja. Ja likums nosaka, ka budžetu pieņem jaunā valdība (interesanti, cik ilgi vēl to stādīs), tad mainiet to likumu. Šībrīža situācija to prasa. P.S. Manis pēc tad var arī to Tautas partiju nolaist klozetā.
redīss
r
Tā jau ir bijis, ka pirms vēlēšanām sabliež zilus brīnumus iekšā un pēc tam paši stulbi bolās.
jautājums
j
Varbūt rakstu vajadzēja izlasīt ? Dombrovskis jau neiebilst pret budžeta pieņemšanu, bet pat par budžeta projekta iesniegšanu Saeimā ! Jo tad Finanšu ministrijas sagatavotais projekts ir izskatīts MK . Un nevienam nav vairs jāpieņem, ko tieši un kādās pozīcijās taisās griezt....Tad jau plīvuri un maskas krīt ! Nav spekulāciju, nav intrigas... Bet varbūt Dombrovskis tomēr pats skaļi un godīgi paziņos ....kādās pozīcijās griezīs tos 350-400 miljonus ?
jaa
j
Pilnigi pareizi.Dombrovska prieksaa cepuri nost!
jupis
j
Nu nevajag apsaukāties. "Loha" vietā pietiktu ar "Sasodīts! Vai neesat padomājis par elementārām lietām..."
dzeris - Fjodors
d
Tas lohs esi tu, ja nesajēdz tik elementāras lietas, kas ir pilnīgi pašsaprotamas jebkuram, kurš nav tāds lohs. Ja budžetu pieņems mēnesi pirms vēlēšanām, tas būs populistiskas un pilnīgi sagraus finanšu disciplīnu. Un budžetu pieņem nevis Dombrovskis, bet vairākums saeimā. Un kāds tas vairākums, tas ir zināms.
Alfiņa
A
Vai nu bez galvām, vai noalgoti, ir salasījušies kritizētāji. Palasot var likties, ka TP ar saviem partneriem (Šlesi u.c.) ir nodevuši izcilu budžetu un valsti, un šitie muļķi visu salaiduši grīstē. Nelaime jau tā, ka tieši TP višu salaida dēlī un tagad, kad vismaz kaut kas stabilizējas, vēlēšanas nāk un TP nav ar ko nākt vēlētājiem teikt. Varbūt kāds muļķis noticēs - tā kā šeit komentētāji.
jupis
j
Beidziet radīt mītus un izplatīt dezinformāciju! JL Dombrovskis paziņoja, bet visas koalīcijā ietilpstošās partija sjau vienojās pirms tam, ka runās pēc pašvaldību vēlēšanām! Šī valdība nav arī JL monopols, jo tajā ietilpst arī TP, TB/LNNK un ZSS, tāpēc esiet objektīvi un runājiet par visu koalīciju!
jautājums
j
Nū....Cik esmu dzirdējis pašlaik runa ir par 350 miljonu samazinājumu. Un Repšes uzstādījums ir šo naudu paņemt no 3 ministrijām.....Veselības, Labklājības, Izglītības ... Nu ir skaidrs , ka tādu budžetu pieņemt pirms vēlēšanām ir riskanti.....Cilvēki vienkārši uz vēlēšanām neies ! Un kādi Vienotībai būs reitingi ? Tā kā atkārtosies pašvaldību vēlēšanu scenārijs....Paziņojumi nākamajā rītā pēc vēlēšanām !
jupis
j
Vispirms atcerieties, ka 2003. gada budžets tika pieņemts pirms iepriekšējās Saeimas vēlēšanām. saeimas rezultāti bija pārsteidzoši budžeta pieņēmējiem, bet jaunā valdība, kas tika izveidota Saeimas vēlēšanu rezultātā bija spiesta rēķināties ar LC, TP un citu iestrādātajiem otkatiem un valsts atbalstu šo partiju pietuvinātajiem uzņēmējiem! Vai gribat atkal uzkāpt uz tā paša grābekļa?
Sniper'sEye
S
"...Dombrovskis ir vai nu lohs, pilnīgs āmurs vai bezspējnieks." Dombrovskis ir vienīgi Visslimākā Vadoņa RePsih-a maska: un tieši vadonīgais masknesis ir atbildīgs par tabakas un alkohola akcīžu absurdo paaugstinājumu neveiksmēm, etalonidiotisko dienesta auto nodokli ar tā pildījumu, šobrīd jau labi redzamo un nesamērīgo auto nodevas paaugstinājumu. Saskaiti kopā RePšik-a izgudrojumu sagādātos rezultus un pagaidi, kamēr Dombrovskis sāks paškritizēt JL izgāšanos...
lauksaimnieks
l
Tautai ir jāredz redzējums budžetam ,uz ko ir vērsta Latvijas ekonomika ,kasie pririotātes ,bet visu atstāt uz jauno valdību ,domāju tur būs daudz jaunu seju vismaz uzmetumam kā tādam ir jābūt ,bet šodien ne mana cūka ne mana druva ,tikšu tur labi .netik.su nu tad bēdīgi ,tā ir Dombrovska attieksme pret mums iedzīvotājiem ,tad redziet cik Vienotība ir vienota ja kopīga skatījumA NAV.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas