Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Dombrovskis norāda uz banku nevēlēšanos kreditēt tautsaimniecību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... DOMBROVSKI ... vardi rit ka no 100 Ekonomijas kursa ..!!! ... Vai tad ta nebija ta pati ASV Kapitaltirgus sistema kas kartejo reizi ir radijusi CIKLISKO KRIZI - jo kapitaltirgus ir tikai masketa spekulantu bodite- lidzigi BANKSTERU INSTITUCIJAM !!! ... Ekonomikas attistibu Valsti ir javada ar Valsts Attistibas planu - soreiz izzaktai UN ARVALSTS 'MONOPOLU' PARVALDITAI Latvijai DERETU KADS SEVISKI PIEMEROTS PLANS !!! ... NU NEVAR SPELETIES AR PATIESIBU UN PIEBIEDROJOTIES GLOBALISTU ELITEI TIKAI NAUDET PAR BANKAS SISTEMAS SPIEDIENIEM UZ VALSTS UN TAS IEDZIVOTAJU SUVERENITATI ... ...VAI TAD BB, PAREX, KOMERCBANKAS UN KRAJBANKAS KRAHI UN TO IEMESLI NEACA NEVIENAM NEKO ? ... BANKSTERI NEAIZDOS NAUDU KAMER ATKAL TIEM NEBUS GARANTETS KUMOSS !!!! ... PEC SI 'ATKLAJUMA' , NAV BRINUMS, KA KADS TIEK GLOBALAS ELITES SUMINATS !!!
nejaukais-juris
n
kadas tad bankas ir Latvijā,pārsvarā zviedru plukatu!un viņiem nav izdevīgi kad latvijā kautko ražo.sen izskanēja teiciens no EU,jūs variet gulēt,mēs jūs pabarosim...šādu latviju viņi vēlētos labāk redzēt
jūras mandarīns, ķīniešu jūrnieks
j
Valdiņš un Vilciņš tā stutējuši privātbankas, zviedru bankas visvairāk. Lai Svwedbanka Hipotēku banku ar visu Dombrovskas kredītmiljonu paņemtu, no valsts kabatas vēl 25 miļonus tikko klāt piesvieda, a šie zviedri -- kāds pārsteigums?! -- atkal ņem, atkal ņem, ņem vēl vairāk un -- uzmet kā parasti! Un cik savādi, abiem finansu ekspertiem valdība nekādu priekšlikumu, nevienas iniciatīvas, lai zviedri latvju tautsaimniecibai pievērstos. Nu kā tad tā?
viesis
v
Mjā, ja mani atmiņa neviļ, arī Dombrovska kungs pieder pie tiem, kuri vienmēr ir deklarējuši, ka privātbankas ir valsts tautsaimniecības pamatā un visu regulē brīvais tirgus. Kā redzams, kārtējo pierādās, ka patiesība nav ne viens, ne otrs......
lasītājs
l
Ja valdība ne tikai vārdos, bet arī darbos gribēs situāciju uzlabot, tad mācīsies no citu pieredzes http://www.tautasforums.lv/?p=5529#more-5529
ddt
d
Varbūt beidzot atzīs, ka viņa un V realizētā t.s. ekonomiskā "politika" ar paputējušo skandināvu baņķieru pakaļu glābšanu uz veselas valsts tautsaimniecības un iedzīvotāju iznīcināšanas rēķina ir bijusi noziedzīga, un atkāpsies?
:D
:
Vai, vai pīļknābīti - tu viņām un viņu saimniekiem tik uzcītīgi kalpoji, un nu brīnies :)
pakausis
p
Nu un bija tad jēga šamos tik dikti glābt, ja rezultātā šie nekreditē, tāpat kā nebūtu kreditējuši, ja netiktu glābti? :))) Apšmauca labticīgos ļautiņus varasvīri, kad teica, ka bankas jāglābj... :)) Kā mazus bērnus apšmauca :) Un turpina šmaukt tēlojot svēto izbrīnu un imitējot centienus kaut ko mainīt lietā, kurā reāli nekāds Dombrovskis neko nevar ietekmēt, kaut zaļš palikdams :))
Vārds
V
Lai uzdāvina pedersaniem, atvainojiet, Swedbankai vēl 30 miljonus (nu kā tos, ko pēc Vilka prasības iemaksāja hipotēku bankā un pēc tam swedam "pārdeva"), tad varbūt tautsaimniecība attīstīsies, tikai kam :D
  • 3
  • 1
bankas klients
b
Gribētu paņemt kredītu dzīvokļa iegādei, bet....Terminēts darba līgums, liela pirmā iemaksa, augsti procenti un nesamērīga komisijas maksa, tas viss par dzīvokli bloka mājā Ķengaragā :-) 20 gadi dzimtbūšanai - nē. Par biznesu. Ja nav vērā ņemama ķīla, jau reāla naudas plūsma (cash flow), tad zemāk par 10% naudu nevar dabūt. Tas jaunam biznesam ir nāvējoši, ja vēl grib vai jāmaksā nodokļi un algas. A depozītu likmes pie 1-2%. Jaunam biznesam jāpaļaujas uz "kruki, muhli" un radu/draugu investicijam. Bankas tadus neapkalpo.
lauķis
l
Uz priekšu!
Valdis
V
Kur ir tā "priekša" un kur "pakaļa"?
  • 2
  • 0
ha ha ha...
h
Šitais puika ir personīgi atbildīgs, lai radītu valstī apstākļus veiksmīgai tautsaimniecības attīstībai. Ja bankas nevēlas kreditēt, tad tās nav pārlicinātas, ka saņems savu naudu atpakaļ. Ja pionierim nav vajadzīgo zināšanu, jāmeklē cilvēki, kuriem tās ir. Nau ko te bakstīties ar visādiem pieonieru vadītājiem. Dombrovskis nav nekāds valsts vadītās, bet tikai administrators ( vietvaldis vai vagars ).
!
!
Kā, vai tad Dombrovska un Bukānes uzņēmuma kreditēšana nav tautsaimniecības kreditēšana? :)
Latgolysbanka.lv
L
Degvielas cenas pašas par sevi neceļas. Tās paceļ ar lēmumu. Tieši tāpat ir ar bankām. Jautājums tas pats: Kad atveras Latvijas attīstības banka?
EMO
E
Pēc pašu banku apkopotiem datiem - Latvijā ir atlicis aptuveni 60 000 privātpersonu kopums , kuriem bankas varētu izsniegt kredītu (privātuzņēmuma veidošanai , vai kaut privātmājas iegādei ) - būtībā Latvijas mērogā nožēlojams cipars !!! Šis cipars liecina par valsts attīstības (izaugsmes) iespējām tuvākajā nākotnē.
WWW
W
Nav jau ta attīstības plāna. Vienīgais, kas ir zināms, ka Latviju vēlas redzēt zaļā krāsā...
  • 0
  • 1
Personāla daļa
P
Dombrovskis jau varētu ierosināt Saeimā pieņemt likumus, kas stimulētu bankas veikt tautsaimniecības kreditēšanu, bet tad jau diez vai viņam spīdētu labs amats Briselē. Tur darbu var atrast tikai cilvēks, kas draugos ar finanšu sektoru.
nu gan
n
realitātē vismaz TOP 4 bankas plēšas par katru normālu biznesa projektu, tikai nav jau to biznesa projektu.
  • 1
  • 0
Valdis
V
Lai bankas sāktu kreditēt tautsaimniecību, vispirms ir jāredz konkrēts plāns par tās attīstību vismaz nākošai desmitgadei. Bankas noteikti finansētu reālus projektus.
  • 2
  • 2
hmmm
h
Būtu to labāk norādījis savam čomam, bijušajam padomniekam, šobrīdējam Finanšu ministram Vilkam.
  • 4
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas