Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Dombrovskis: Pēc 10 gadiem Latvija pelnīs ar rūpniecisko ražošanu un eksportu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
džokers
d
Kadu rupniecibu??????!!!!! Jabut daunim vai Dombrovskim, lai nesaprastu , ka rupnieciba attistisies TIKAI tur, kur bus: 1- lets darba speks, 2- minimalie energoieguldijumi (silts klimants), 3- pieejamas izeivielas! Bet nu...latvieši ir pelnijuši tieši dauni-Dombrovski.
Ainārs Š.
A
Uh kā mans šloserjugends šeit komentāros uzdarbojās! Malači,tā turpināt!Man lieks prieks par Jums! Vairāk dubļus,vairāk gažiet virsū politiskajiem pretiniekiem! Tā turpināsiet dabūsiet bonbongu! Nu ērgļi,vienkārši ērgļi!!!! .
Durnis
D
zagļiem jāsēž cietumā ,bet cik tad maizēns ir sasēdinājis...kur tad Sabs ir skatījies,ja pat pensionāri jāapzog, kur tad rimša kantoris un šitā ambrējeva... Viss ar jl dievpalīgu baznīcā !!! Un vēl vairas svētību !?
Durnis
D
Šitais europā ir sapratis kādi ir naudas avoti...un vecumdienas jau viņam nodrošinātas ,lai tik Latvijas valsti izdrātētu... tādi kā jaunpupi vēl nav sapratuši un te pad iršs... pārējo banku lobija ietekmi mēs redzēsim pēc vēlēšanām... tauta bez šaubām būs neapmierināta ,bet zinot kā mūrniece Bauskas krīzi atrisināja... tālākais man skaidrs.
ēēē
ē
es dažreiz brīnos, kāpēc tā Vienotība tik pataloģiski lieto melus, pat tur kur nekādas jēgas nav, kur patiesība būtu pat izdevīgāka. Bet nē, melo un melo, pat sīkumos
fiksais
f
Dombrovskis laikam no citas planētas. Redzot kā viņa partijas biedri bīda rebes, dala naudu savējiem, raušas pie siles utt., precīzi tāpat kā visas iepriekšējās valdības. Tikai ar vienu niansi - viņa brigāde nemāk strādāt. Nekad nav mācējusi to darīt. Cilvēki, kuri "braukā pa augstiem plauktiem", bet nemāk izdarīt elementāras lietas - nav uzņēmības. Kā cilvēks kurš nemāk uznaglot strazdu būri vai nesaprot ko nozīmē bērnu audzināšana var mācīt citiem? Un bārstīt stulbas frāzes? Tad jau šļupstošais Brežnevs bija loģiskāks!
Durnis
D
nu jā kamēr jebkura valdība atbalstīs banku lobiju,tiem ,kā dumbrovskis ,būs mediju atbalsts... atlika tik kalvītim tos vairas solītos 100 miljonus neiedot PASAULES banku turētājiem ,tā bija Latvijai vāks... un kam tad piederēja Parex... visa shēma jau vienkārša, jo tur bija pašvaldību nauda... Vai tad nebija iespēja citādi glābt Parexsu... bija ,bet nebija samaksāti tie 100 miljoni... Un no ,kurienes tad nāk tā nākošā prezidanta kanditāte eļurte... Nu tad jaunpupīši sākiet savas versijas...cony cik tad pelni par šito banku lobiju ??? Tu jau gan vairs neesi tas jaunpupēnu sīkpirdītis ,kas nezini drēbi...
cony
c
Es nepiekrītu Jūsu pieminētajai un Krištopāna nosauktajai ...muļķu zeme..... Man savkārt ir viedokļis tāds,ja tikai tautai svarīgos brīžos ievajadzēsies,tad viņa būs gan gudrāka,gan darba spējīgāka nekā visas Valsts Zinātņu Akadēmijas kopā ņemamas.
cony
c
Kurmīti,ceru,ka jūs dzīvojat uz savas naudas budžeta rēķina,tad ļaujiet arī valstij,vienreiz sanemties,labi strādāt un tērēt tik cik esam kopā nopelnījuši.Par cik iepriekšējās valdības,kā jūs sakat ir bijuši vairāk zagļi,kā attīstītāji,tad tiešām Dombrovska valsts attīstība jāsāk kā saka gandrīz no nulles.Nevar jau viena gada laikā ar sāktu godīgu,pareizu darbu rūpniecībā,eksportā, valsti ievest labklājība.Rupjas kļudas,ja nesaka vairāk ir pielaidis sākums t.i.Godmanis,Gailis,Šķēle un Kalvītis un nevar Dombrovskis no sasistas siles uztaisīt īsā brīdī lepnu galdu.Ievēlēsim Dombrovski un būs labumi,viņi noteikti būs,jo Dombrovska darba stils valsts pārvaldē atšķiras kā diena pret nakti.
balsošu par Dombrovski
b
Tāpat,kā Eiropā esot divu ātrumu valstis,tā arī Latvijā ir domāšanas attīstības divas paaudzes.Es saprotu,ka cilvēki ar augstākas raudzes/paaudzes domāšanu balsos par Dombrovska kunga politiku,valdības vadīšanas stilu ,demokrātiju. Cita ļaužu grupa var izvēlēties,tos,kas pēdējos gados par visas tautas attīstību un labklājību tikai minimāli vēlēšanu laikā aizdomājās. Tā ļoti veiksmīgi mūsu elītes pēdiņās klubs LPSR valsts kapitālu bez pūlēm iepludināja savos kontos un pat bez 'Trīszvaigžņu ordeniem kļuva par miljonāriem,kurus kurmītis grib uzspiest,lai mēs viņus godātu un celtu savā pārstāvniecībā.Kurmīti,daudziem jūsu favorītiem vieta uz apsūdzēto beņķa nevis Saeimā.
aka saka
a
Dombrovskis ir labs Gebelsa skolnieks, URĀ.
jautrais
j
.. un bez Tavas palīdzības...
Terorists
T
LĀČBIKĪT-cik tu izdzēri un vai dzert neesot kaitīgi organismam un smadzenēm? 20 gadus šie cenšas visu gremdēt ,bet kā vēlēšanas tā 10 gades plāns gatavs.Nu īsts BREŽNEVS,HRUŠČEVS utt REIKARNĒJIES LĀČBIKSĪTĪ.
ziv3
z
Vismaz kaut kas prātīgs pateikts. Turies, Valdi. Viegli nebūs, īpaši jau situācijā kad tu godīgi strādā bet aiz muguras rušinās kolēģi, kas darīs ko vien gribēs.
Rio de Janeiro
R
("Командовать парадом буду я!") - tas ir visaizkustinošānais . Jaukais profesionālo latviešu bariņš apzinās - " bez mums jau nevar tik un tā ! "

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas