Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Dombrovskis rīt paziņos Ministru kabineta sastāvu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
realitate
r
Tikai ne Godmani kada amata. Godmanis ir jatiesa un jasoda par to,ka vina vadiba tika uzsakta vislatvijas izzagsana, iedzivotaju aplaupisana un genocids pret Latvijas tautu. Vai kads ir uzskaitijis, cik desmitiem tukstosu cilveku ir iznicinati Latvijas valsti pedejos 18 gados Godmana politkas rezultata, nerunajot jau par tiem sakroplotajiem, un izpostitajiem simtiem tukstosu civeku liktenu....
R(8)
R
Musu politiki ir ka saha figuras kas maina poziciju , bet speles laukumu nezaude , prieks manis ta jau ir krapsanas un negodiga spele kura cieteji ir tkai tauta , protam ja latvijas iedzivotajus vini uskata par tautu , vai ari tauta ir tikai politiki ................................................
Ja.
J
Cerēsim,ticēsim ,ka Dombrovskim izdosies.Ka tik tie pārējie kašķu kules atkal nespītētu viens otram,bet sāktu beidzot strādāt, un domāt kā valsti izvest no krīzes.
dzeris - Atigila
d
Taisnība tev, taisnība, pilnīgākais ārprāts - Repše pēc tāda intelektuāla milža un domas giganta, kā Slakteris! Dez vai viņam izdosies tik labi smīdināt pasauli, liels zaudējums Latvijai, un ne tikai, arī Eiropai, kad vēl tā varēs smieties!
Lelle
L
Nu un tad, ka pazinos?! Baidos, ka var arī nenobalsot...bet, ja arī nobalsos, tad ne uz ilgu laiku...
irc
i
Es CERU,ka būs labi! Mani baida iespēja, ka šī valsts var vēl šogad bankrotēt...
haik
h
Nu ceru, ka buus arii kaads, kas tieshama prot savu darbu un ir ar pieredzi, ne tikai kaadi zaljknaabji.
elektorāts
e
BET ES DOMĀJU, KA BŪS LABI...
izbijis valsts patriots
i
Lai nu kas un kā tiek teikts ,bet Dombrovskim ja kaut ko viņš gribēs labot to darīt neļaus. Vienalga kādus profesionāļu viņš neiesaistīs valdībā. Nories no tautas puses visus ,pat tos kurus tā īpši nav par ko kritizēt. Tur augša ar viņiem tiks galā citādā veidā.
Atigila
A
Sastāvā būs viens efektīgs vistu kadrs - Repše. Jau bez apstiprināšanas staigā kā gailis ar saceltu seksti. Un tāda būšot mūsu jaunā valdība- ak ārprāts!
x
x
es lieku uz veselo sapraatu un kaut ko Zakj-veidiigu vai bezpartejisko, bet ne iesaistiito tranziita karaa ;)
?
?
nez ko tad taa steidzas, teica, ka tik ap 12.martu buus gatavs siles eedaaju saraksts....?
Ērglis
Ē
Es lieku uz Kristovski. Domāju ka ar PS izlēma runāt bez preses starpniecības, savādāk visu laiku nesaprašanās.
x
x
Buldozers vispaar tieshi saveejiem (gan tieshaa, gan paarnestaa noziimee) celtniekiem kriizes laikaa ar to lidostas projektu ir nodroshinaajis darbu un peljnju. taa kaa nevajag liet. un huute arii veel uzdziedaas (kad BS paliks bez peedeejaam bikseem un maiziisha peectecis pieprasiis Shveicei izdot tiesaashanai kaadu advokaatu) :))))
pamela
p
Ja Dombrovskis BŪS GĀJIS VECĀS KOALĪCIJAS PAVADĀ,tad tā ir JL GALA SĀKUMS un uz VISIEM LAIKIEM.Redz ko vēl paspēj zaglis Buldozers ar to lidostas būvi.Savējiem celtniekiem DARBU un PEĻŅU NOZOG!Viņu ir pēdējais laiks sēdināt blakus Hūtei !!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Koalīcijas sastāvs pagaidām vēl neskaidrs. Godmanim piedāvā vadīt Aizsardzības ministriju, viņš priekšlikumam vēl nav atsaucies

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas