Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Dombrovskis: Segliņa izteikumi par budžeta semināru nekorekti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gm
g
Nu gan LNT uzpuutushi probleemu - vareetu domaat, ka valdiiba aizbraukusi uz alus bruuzi tankaa, kursh pildiits ar visdaargaako E98 benziinu, visi kopaa nodzeerushi peedeejo naudu, kas bijusi valsts kasee, peec tam sariikojushi klopi savaa starpaa, tad ar vieteejiem, tad puspliki skraidiijushi apkaart vieteejam diikjim un saukushi - Maaaarek, Maarek, lien aaraa!
lno
l
Nu nevarēs gan Latvijā atrast politiķus,kas apmierinās pamelas, paijas un targašus, tādēl jālūdz valsts vadīšanu uzņemties Šleseram ar reliģisko kopienu vadītājiem - ministriem:))
targash
t
Pēc vēlēšanām tiks samazinātas pensijas. Tā es domāju.
Paija
P
Lai arī valdība līdz šim stingri uzsvērusi to, ka pagaidām netiek apsvērta pensiju samazināšana, “varas gaiteņos cirkulē slepens dokuments, kurā norādītas iespējas samazināt arī pensijas, “ trešdien raksta laikraksts “Neatkarīgā Rīta Avīze”.
Viszinis
V
Kad vispār Segliņa izteikumi/intervijas ir bijušas saturīgas un korektas !?
sakāmais
s
TP ņēma un uzmeta. :)))
Paija
P
Neizceļas Jaunais laiks ar godīgumu , atklātību un caurspīdīgumu, kā jūs to reklamējāt savos pirmsvēlēšanu lozungos.
Paija
P
Tikai neliela precizitāte detaļā- iepriekšējo premjeru izbraukumu sēdes tika protokolētas, par ko expremjeri presē lielījās: ka viss notikšot kā MK, tikai ārpus telpām un ar protokolēsanu. Jums protokola nebija, vēl trakāk - jūs pat nebijāt kādas iestādes, uzņēmuma telpās, bet kā rakstāt - pie Dūklava - privātpersonas un bez sēdes protokolēšanas (ja sēdi ar degustāciju var nosaukt par MK sēdi). JL atbalsta kaktu pasēdēšanu :-( Ja jau tas bija privāts saiets, tad kādēļ to organizēja oficiāl MP birojs? Redz, ka tomēr Riekstiņš, Segliņš, Koķe nav muļķi, kas parakstās uz kaktu pasēdēšanu.Viņi juta, ka odīs pēc deguma smakas.....
AIVARS
A
Cik aizkustinošs gan ir Lāčukiņš - pieķerts nedarbos taisnojas, ka lielie kādreiz taču tā pat ir darījuši... Tik piemirsis ir viņš, ka kādreiz pats solījās - nekad, nekad, kad izaugs liels, tā nedarīs, kā tie lielie un sliktie dara...
teleruksis
t
Segliņam dots uzdevums traucēt un visādi kavēt valdības darbu.
Vai, vai...
V
TP sakārto spēkus jauniem uzbrukumiem, tikai vai kāds vairs viņiem ticēs?! Zemiskie piegājieni nav nomainīti!
Tā, lūk!
T
Izskatās, ka tas viss ir TP provokācija, lai sakompromitētu JL sabiedrības acīs. Un JL uzķērās...
gm
g
Segljinsh tachu it kaa esot TP vadiitaajs. Kaa izraadaas vinjsh laaga nezin pat par savu tuvaako koleegju un partijas biedru inciatiivaam. Taapat ir pavisam diivaini uzzinaat, ka valstiskas kriizes laikaa, kameer pareejie ministri pat briivdienaas diskutee par budzhetu, vinjsh mieriigi pavada laika aarzemees skatoties hokeju. Patieshaam atbildiiga riiciiba! Te jaasaka pavisma preciizi - ir lietas, ko Seglinjsh nebija pelniijis un ir kaut kas ko vinjsh ir godam nopelniijis. - Hokeja chemepionaatu vinjsh nebija pleniijis - Seglinja TP savus reitingus ir godam nopelniijushi.
DD1
D
Jaunajai valdiibai jaauzmanaas, jo oranzhie, protams, izmantos populistiski katru Juusu soli, ko vien buus iespeejams divdomiigi iztulkot, lai kaut kaa paceltos cilveeku aciis. Nesagaadaajiet TP taadas iespeejas, esiet apdomiigi.
dūja
d
Segliņa pirmnāves atraugas ar asins pilieniem! Pietiek mums ar TP!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas