Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Dombrovskis Tautas partijas līgumu neredz kā divpusēju dokumentu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ezis
E
KAD NAV ,KO CITU ČAKARĒ PRĀTU
KLM
K
Protams, ar muti arī ir strādāšana, piemēram, Kalvītis caur muti svinīgi paziņoja, ka ir stabilitātes garants, solot tautai 7 treknus gadus! Ja to būtu paziņojis caur otru galu, iespējams, ticamība būtu vēl lielāka.....
TP, LPP, ZSS, TB
T
Tautas partija kopā ar citām valsts varas partijām izzaga valsti atstājot aiz sevis parādzīmes un izpostītu ražošanu. Pēdējais laiks atdot tautai nozagto.
nerealitāte
n
Bet vai tad strādāšana ar muti nav strādāšana? Par to naudu saņem vairāku profesiju pārstāvji, bez minētajiem politiķiem arī mācītāji, prostitūtas...
no malas (īstais)
n
Oranžie suņi driz nonāks ne tikai opozīcijā, bet gan arī netiks saeimā. Un pēc tam tos ieliks cietumā uz ilgiem gadiem, kad atklāsies visas afēras, par ko tagad tā cīnās. Tā būs.
Meļi!
M
Nu tak neies viņi nekādā opozīcijā - ministrijas taču negribēsies atdot "apsaimniekošanā" citiem. Tieslietas, ārlietas, ŗeģioni, kultūra, medicīna - visur taču ir "iestrādnes", tās nevar pamest. Ja kampēji kaut kur ar saviem zobiem un nagiem iekampušies, tad viņi no tā labprātīgi neatteiksies. Tādi draudi ir tīrais blefs.
klusais
k
Nedaudz smieklīgi - cik 4-5 mēnešus Šķēle dzemdēja brīnumplānu ( no kura lielākā daļa jau tiek īstenota neatkarīgi no viņa) un tad sāk ar ultimātiem par izskatīšanu bez maz 1 nedēļas laikā.
khm
k
raksta, raksta ...
khm
k
vispaar diivains taads pasaakums, kad viens saralsta nez kaadas deklaraacijas un visiem nezkaapeec taas uzreiz jaasleedz kaa vienoshanaas. diivains piegaajiens.
Andris Š.
A
TAUTAS PARTIJA ir visskaistākā un gudrākā, viņa mūs visus drīz ievedīs tunelī ar spuldzīti galā.
cony
c
......viņiem jau ir sava atkritumu apsaimniekošanas saimniecība,kādi līgumi.
Ha
H
TP sen laiks uz politisko mēslaini, kādi tur vēl līgumi?!
KLM
K
Tautas partija strādā strādā strādā..... .............................................. ......................................... Ja Jūs uzskatāt atvieglošanos par strādāšanu - tad jā - strādā strādā strādā (gala produkts - oranžs)
Jā jā jā
J
Pilnīgs atbalsts premjeram Dombrovskim. Jā, koalīcijā jāizskata visi TP iesniegtie priekšlikumi. Kā lems koalīcija, tā arī būs. 2 nedēļas ir pietiekams laiks, lai koalīcija darbu paveiktu.
nerealitāte
n
Tautas partija strādā strādā strādā...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas