Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Dombrovskis TP balsojumu nesaista ar valdības stabilitāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pensionāre
p
Šķēli ne šķēlistus negribu ne redzēt ne dzirdēt!Lai ātrāk tinas prom!
Māra
M
Mēs varam būt lepni,ka Latvijai ir premjers DOMBROVSKIS!
Lūdzu
L
Gribētos dzirdēt pašu Šķēles kungu, ko viņs saka par TP gājieniem, kā raksturo situāciju. Kāpēc klusē Šķēles kungs? Lūdzu, godājamais, izsakieties! Sen neesam dzirdējuši Jūsu uzstāsanos.
beta
b
Starp citu, pirms vēlēšanām Dombrovskis neteica, ka necirps pensijas. Viņš teica, ka centīsies darīt visu, lai tas nebūtu jādara. Neizdevās... Lielā mērā tāpēc, ka laiks bija par īsu. Trīs mēnešos valsts apjomos, kur viss jūk brūk neko nevar mainīt. Ja nu vienīgi Pinočets...
cony
c
Kā Shķēle tagad skatīsies acīs Segliņam,kuru viņš atzina par vainīgu pie TP neveksmēm,nu viņš visai tautai parādīja savas veiksmes,ka pirmkārt ir pret visas sabiedrības un valsts interesēm un otkārt padarīja visu TP par muļķīšiem,jo viņu priekšlikumu Saeima noraidīja,kā nevajadzīgu penteri.
Anrijs
A
Ja palasa komentārus, visi baigie spriedēji. Atrotiet piedurknes un pie darba. Tas, cik % u.t.t. būs jāatdod neliksies maz. Tūlīt būs nākošie nodokļi uz augšu. Veiksmi nenovēlu tiem, kas uzskata, ka Jaunpupi un citi no juridiskā plaukta ir darītyāji, bet novēlu panākumus ražotājiem, no tā tad arī dzīvosim.
bocmanis>tm
b
pilnīgi piekrītu.Ja izmet no valsts pārvaldes oranžos ierēdņus , tad vairāk nav vajadzīgas nekādas strukturālās reformas.
tm
t
bet vajadzētu gan saistīt un nomainīt TP ar šlesakovu. Sliktāk nebūs, bet TP varēs savākt gan savus ministrus, gan sev iztapīgos ierēdņus no valsts pārvaldes. Valsts tikai no tā iegūs. Un TP bez varas resursiem pat uz 0,5% nevar cerēt.
bocmanis>Left
b
Sevišķi Kučinskis, tāds ka noraudājies bēbis . Kučinskis jau pēc būtības normāls un sakarīgs vecis,kad runā savu tekstu. Aktieris , kurš varētu nospēlēt kampēja lomu TV , no viņa nesanāks.
....
.
...spēles 1.raunds 1:0 JL pusē....teniss, ko sauc par valsts ekonomiku turpinās...bumbiņa TP laukumā?!
!
!
Vesels! "meloja pensionāriem pirms vēlēšanām, tad nozaga viņiem naudu - tā rezultātā daudzi pensionāri ir miruši" No meliem nemirst, pēc vēlēšanām jau sen nemirst, no zādzībām arī ne. Visi šie cilvēki, par kuriem jūs tā rūpējaties, droši vien jau kopš LC laikiem ir knapinājušies, kā prata. Tāpēc tiešām beidziet tā rezultātā fleitēt kā apsaldējies.
xyz
x
Vai Jūs ar tiem zadzējiem domājat kampējus, un G-24 izsaimniekotājus. Ja tā, tad Jūs kļūdaties/ Nu jau vairs ne tiklielos apmēros1
ērglim (JL jaun-pupam)
ē
Redzēs, kas būs tie, kas to kredītu būss spiesti apmaksāt. Cerams, ka tie atcerēsies šos JL trakuļus.
xyz
x
Jā, bet daudz mazāks kā jūs cienītais!
nnn2
n
re nocenzēja

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas