Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Dombrovskis: TP bieži maina nostāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pmlks
p
es jau vienā citā diskusijas zarā konstatēju, ka tu esi lumpens;)
beta
b
TP ir Sķēles kabatas partija, ko viņš izveidoja tad, kad bija iekodis valsts pīrāgā un sapratis, ka veidot partiju ir labs biznesa projekts... Var krikumus atmest gundarbērziņiem un slakteriem un uz prieksu. Rezultāts - sodiendiena... Nemīlu ne Kalnieti, ne Kristovski, abi labi koformisti, bet viņus atbalsta tādi paši histēriķi ka Tu, kam skaļi vārdi svarīgāki par ikdienas rutīno darbu... Cilvēki, bez skaidras izpratnes par politiskajiem procesiem un valsts vadību, kam vajag kliņgerus no debesīm uz brokastu laiku... Tādi savā sajukumā atkal var sabalsot jebko. Es tādus savā partijā neņemtu, bet konsolidacijas vārdā Jaunais Laiks to dara. Repše bankā nav jau 7 gadus. Rimšēvics ne tuvu nav viņa līdzgaitnieks, tā ka atkal Tava histerija garām. Esmu strādājusi valsts pārvaldē, zinu to virtuvi ,un zinu ko nozīmē vadīt valsti un kādus resursus tas prasa. Obama Ameriku stūrē 9 menešus, tatad 3 reizes ilgak ka Dombrovskis valdību, un tur tāpat krīze un Obamas reitingu smags kritums... Kaut salīdzināt Latviju ar Ameriku laikam nav lāga. Tu man atgādini ķēkšu, kas kliedz uz visiem saviem mājiniekiem, visiem pēc kārtas, jo vieni mērgļi savākušies, tik Tu balta un gudra...:)))) Veiksmi mums visiem!
Kaspars Gasūns
K
"valstiski svarīgas funkcijas - cenu stabilitāte" - viņiem gan ir visai ierobežots instrumentārijs šo funkciju pildīšanai. Un LB nu nekādi nevar piekārt to, ka viņi būtu vainīgi pie tā, ka Kalvīša valdība pieņēma NĪ burbuļa/inflācijas bremzēšanas pasākumus, kad tie jau bija vairākus gadus nokavēti. Par banku uzraudzību - jā, tur viņiem īsti neiet. Tomēr jāatzīst, ka ir arī objektīvais fons - bankas nenovāķīja visā pasaulē, izņemot Ķīnu un vēl pāris valstiņas, kuras banku sistēmas īsti nemaz nav.
duda
d
Paņem savu galvu no tumočkas un piefiksē- pirmās divas Šķēles valdībās TP vēl nebija pat ieņemšanas stadijā, tas nebūt nemazina "otranžo sasniegumus, bet nu faktoloģijai noder. Otrkārt,Kalniete un Kristovskis bija vairākās valdībās un Saiemās gan LC , gan JL , gan TB virsvadībā . Treškārt Repše un viņa līdzgaitnieki rullē LB jau gadus 15, kurai likumā ir noteiktas dažas tādas valstiski svarīgas funkcijas - cenu stabilitāte, banku sistēmas uzraudzība. Tas Tev kautko izsaka?Visubeidzot, Tev laikam pat grūtniecībai vajadzēs 3.gadus, lai kautko izspiestu , tikai, ja iekšā nekā nav , tad neko izspiest nevar un tas attiecas netikai uz blēžiem , bet arī uz taviem garā nabadzīgajiem favorītiem.
Kaspars Gasūns
K
Šāds nihilisms ir neproduktīvs. Starp citu, es apbrīnoju betas šeit minēto Dombrovska nosvērtību - viņš reaģē apbrīnojami korekti un formulē savu pozīciju ļoti secīgi un bez liekām emocijām. Ar to viņš patīkami kontrastē ar Repši. Jāpiekrīt arī par TP mērķi destabilizēt situāciju, lai dabūtu savu kāroto devalvāciju. Tas viņiem caur visiem galiem tagad lien laukā. Turkāt viņi ir sapratuši, ka produktīva darbība viņiem vairs neko nedos, tādēļ ir metušies uz absurda un pretrunīga populisma kārti. Jo Šķēles desmit punktu izvilkumu no kāda trešklasnieka sacerējuma "Lai mēs visi dzīvotu zaļi" nopietni ņemt vienkārši nav iespējams - samazināsim ieņēmumus un palielināsim izdevumus... no kādām rezervēm? Treknā Kalvīša? Savukārt Kampara pasākumi ir pat ļoti normāli - varu to teikt kā pašnodarbinātais. Lai tikai kaut pusi realizē!
beta
b
Nedaudz statistikas. LC pie varas 6 piegajienos ( Godmanis, Birkavs, Gailis, Kristopans, Berziņš, Godmanis) bija pie varas ~ 6 gadus, TP - 5 piegajienos (Sķēle 3x, Kalvītis 2x) ~7 gadus, TB - 1 piegajienā (Krasts) ~ 1,5 gadus, ZZS - 1 piegajiena (Emsis) ~ 0,5 gadus, JL - 2 piegajienos (Repše, Dombrovskis) ~ 1,5 gadus, LPP - 1 piegajiena - (Godmanis) ~1,5 gadus Gadi gan drusku noapaļoti, lai skaidraks pārskats. Informacija no MK mājas lapas. Koalīcijā praktiski visu laiku bija TP, TB, ZZS JL koalīcija nebija. Ja kaut cik draudzējies ar galvu, tad izdari secinajumus, nevis tikai tukši aurē... Pie reizes ievērtē, tadu faktoru kā koalīcija, un to, ka, lai valsts parvalde kaut kas mainītos, vajag 3 gadus...
duda
d
Tad atgriezies realitātē - Visas , es pasvītroju VISAS partijas pēdējos 15 gadus ir bijušas pie varas, tai skaitā - Jaunais Laiks. Arī jaundibināmo partiju līderi ir bijuši ne tikai Saeimā , bet arī valdībā- Kristovskis, Kalniete, Āboltiņa, Štokenbergs, Pabriks... viņām visām ir pietrūcis laika,bet visvairāk saprašanas un gribēšanas veidot valsts pārvaldi tā , lai tā būtu efektīva un tagad klausoties viņu nožēlojāmās gaudas, ka koalīcijas partneris ir destruktīvs, tad ko? Izmet viņus ārā, atlaidiet Saiemu, tikai tad kad JL pavīdēja iespēja apsēsties krēslā, Saiemas atlaišana vairs nav aktuāla, jo jādomā , kā tas izskatīsies nākamo - pašvaldības, saeimas vai vienalga'kādu citu vēlēšanu kontekstā. Vienkārši riebjas!!!!!!!
daila
d
tēpē ir PRETĪGĀKAIS, KAS AR MUMS NOTICIS, oficiālo krāpnieku un atļauto blēdību partija tēpē ir PRETĪGĀKAIS, KAS AR MUMS NOTICIS, oficiālo krāpnieku un atļauto blēdību partija tēpē ir PRETĪGĀKAIS, KAS AR MUMS NOTICIS, oficiālo krāpnieku un atļauto blēdību partija tēpē ir PRETĪGĀKAIS, KAS AR MUMS NOTICIS, oficiālo krāpnieku un atļauto blēdību partija
Sanitors
S
Paskaidrojums ir vienkars. TP ir maiukas un aferisti kuri kalpo tam kas vislabak maksa. Jamet vinus miskaste, visu partiju
lno
l
pat blondo žogvaveri, ko aiz matiem derētu aivilkt līdz Bauskai, ______________________________ Nežēlīgi, bet jāatzīst vienreizēji tēlaini!:)) 10 balles!!!
KLM
K
..pat blondo žogvaveri, ko aiz matiem derētu aizvilkt līdz Bauskai... ................................................. ............................................................ .................. Betas kundze, iespējams, tas būtu apsveicami, tomēr, manuprāt, jādomā ari par ceļiem - ceļi pēc vilkuma būtu nu gluži vai uzarti - frizūras dēļ .......
beta
b
Posta partija sabotē visu, ko vien var. Virsmērķis skaidrs - devalvēt latu, sataisīt haju un bardaku, tad jau duļķainajos ūdeņos atkal varēs drusku pazvejot. Citadi vairs nespīd, bet citadi viņi vairs neprot... Dombrovskis šai ļoti nesatbilajā situācijā patiešam iet kā liels plosts, nereagē uz posta partijas kairinajumiem, ir korekts un pieklājīgs, pat blondo žogvaveri, ko aiz matiem derētu aivilkt līdz Bauskai, piecieš vispārējās stabilitātes vārdā. Nu nav jau citas izejas, ja negribam lielus sociālos nemierus. Ja gribam, tad tik vajag pūst posta partijas stabulē...
riņķī apkārt
r
Jau vēstīts, ka TP iebilst pret nodokļu sloga palielinājumu...++++ TP nodokļu "politika" ir viena vienīga "'čurāšana acī" Celt nodokļus krīzes apstākļos būtu stulbi jebkurā citā valstī, tikai ne Latvijā, kur līdzšim ir saimniekojuši "oranžie" Nodokļus gan īpašumam, gan PVN utt vajadzēja celt "treknajos gados", tā pat kā iegrožot kreditēšanas nosacījumus un tamlīdzīgi. Tad mēs nebūtu nostādīti tādā muļķu stāvoklī kā šobrīd, kad ir jāceļ nodokļi situācijā, kad normālās valstīs rīkojas gluži pretēji. TP ir partija, kura cenšas spēlēt uz ne tiem labākiem cilvēka instinktiem, šādi veidojot sev apkārt tikai sev saprotamu "tirgus ekonomiku"
klusais
k
Ieteiktu ieklausīties par kādiem nodokļiem iet runa - tie ir - kapitāla pieauguma nodoklis, tā saucamais dzīvojamās platības nodoklis, bet par PVN celšanu ,kas reāli atstāj iespaidu uz katru iedzīvotāju patreiz reāli netiek runāts.
Ērglis
Ē
Ak Dievs, vai mēs dzīvojam alternatīvā realitātē? JL teica aiztikt pensijas PĒDĒJĀS. Tā kā ne TP, ne ZZS neizrādija NEKĀDU iniciatīvu citu tēriņu apgraizīšanā, lai nebūtu jāķeras pensionāriem, sekas ir tādas, kādas ir.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas