Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Dombrovskis valdībā saglabātu daļu pašreizējo ministru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sirdī latgaliete
s
Dombrovska filosofija,kultūra un pragmātiskā Valsts valdības vadīšana atbilst augstākās raudzes domāšanai,demokrātijas izpratnei un cilvēku sagatavošanai konkuretspējīgai ekonomikai. Mūsu tuvākie uzdevumi ir nobalsot par Dombrovska politisko apvienību Vienotība un viņu tuvākajiem sabiedrotajiem Visu Latvijai TB/LNNK un ZZS.Vienkārši runājot iepriekšējo 20 gadu attīstību traucējošais faktors bija taisni valdošo partiju LC/TP/LPP un tagad AŠ2,PLL iedibinātā,atbalstītā Zagšana un Ražens darbs nebija prioritāte.Godīgai strādīgai valdībai un tautai māsas ir labklājība un laime.
OK
O
Būtu laba valdība, ja nomainītu satiksmes, iekšlietu un izglītības ministrus.
Terorists
T
Vai pēčak vieteta br'vA. ---------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ --------- ŪPI, DZERT VAJAG MAZĀK
žoržs
ž
Ko ta nenosauc to labo vārdus? lai pārējie neapvainojas un neuzmet lūpu?
ivs
i
PENSIONĀRI balsojiet par Dombrovski ,viņš jums izārstēs SKLEROZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aija
A
Es ticu Dombrovskim: viņš ir godīgs, ļoti inteliģents un gudrs cilvēks! Kādu vainu katram var atrast, bet vairāk par visu mums vajag godīgus politiķus. Lat vija ir izzagta, tāpēc vecos bukus tālāk no varas, citādi labāku nākotni mums neredzēt! Balsosim par Vienotību , un netīkamus cilvēkus vienkārši jāizsvītro!
Terorists
T
Vai pēčak vieteta br'vA.
sirdī latgalietis
s
Pilnīgi piekrītu,ka katrai labklājībai pamatā ir stingra mūsu bagātību uzskaite,grāmatvedība.Jebkuram labam saimniekam,jābūt ar laba grāmatveža ķērienu,tad nevarēs zagt,jo Latvija visvairāk šos pēdējos gados ir cietusi no zagšanas.Nav nevienam Nobeļa prēmijas,bet miļjonāru Latvijā pilns un daudzi tieši bsgātību iegūst un uztur ar zagšanas palīdzību.Dombrovskis zagšanu ir apturējis un nepieļaus turpmāk,tas mums ir ļoti,ļoti svarīgi.
jumors
j
Man briesmīgi patīk- Dombrovskis ir viens no garākajiem cilvēkiem valdības mājā! Bet fotogrāfijas vienmēr rāda tikai pusi no cilvēka- un rodas formulējums par teddy-beer. Televīzijā varēja apskatīties visu figūru- atvainojiet, tas drīzāk ir Lāčplēsis. Un mūsu tautas varonim arī neveicās runāšana, viņš vairāk darīja, kad saprata, kas jādara. Protams, ka lācis nav nomedīts, un vēl nav zināms, kādus renkuļus lielie resnie ir sagatavojuši pēdējai nedēļai. Bet priekš dusmīgajiem neticīgajiem un vienkārši gaudulīgajiem: Kurzemes hercogs Jēkabs ir atzīta ekonomiska autoritāte, vai ne? Un viņa saimniecība balstījās uz stigras grāmatvedības. To vajag atcerēties, kad lamāsiet Dombrovski par grāmatvedi. Jā un vienkāršs ieteikums, kas grib rīkojumus no augšas- aizejiet nokristīties! Varbūt paveicas, un jūs dabūjat sargeņģeli?(Pēteris Kļava gan saka, ka sargeņģeli dodot katram sestajam, bet ja nu tomēr?)
alberts
a
Jukumam taisnība.No visam nelaimem jaizvelas ta mazaka.Un ta IR VL-TB/LNNK.Vismaz staves par Latviju pretī urbanovicu,mamīķinu un taml. tipu buntēm.
vilis
v
Ļoti korekta uzstāšanās.Jācer,,ka piepildisies prognozes.
alberts
a
Un turpinatu muļļāties ka līdz šim.
a ko ta nu?
a
Latvija ir izvilkta no bedres, neskatoties uz korumpētās Tautas partijas, ZZS un LPP/LC mēģinājumiem destabilizēt valsti. Neskatoties uz SC mēģinājumu organizētte Biškeku. Latvija ir atguvusi starptautisku autoritāti, pateicoties kurai ir cerības uz investoriem no rietumiem. Ja pakļausimies valsts nozadzēju un situācijas destabilizētāju solījumiem, iekritīsim bedrē atpakaļ.
J.Biotops
J
Valdība jāsastāda no šejienes komentētājiem, pirms tam kandidātus apstiprinot PLL birojā un atsevišķi vēl mākoņos. Tad daudzcietusī tauta iegūs labāko komandu vēsturē un pati varēs mierīgi no vēstures izzust. CIETI!
>>jukumam
&
tev laikam tiešām galva "jukums", visu latvijai jaunie cilvēki? jo īpaši parādnieks ar savu divsievu harēmu, kredītiem, parādiem un melu detektoru! laba izvēle!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas