Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Dombrovskis valsts svētkos aicina noticēt savai varēšanai

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis savā valsts svētku apsveikumā iedzīvotājiem, aicina beigt apbrīnot mūsu ziemeļu kaimiņus igauņus un noticēt tam, ka latvieši var sasniegt daudz vairāk.Ministru prezidents atzīst, ka šis nav viegls laiks nedz Latvijai, nedz tās iedzīvotājiem. “Šis ir izšķirīgu pārbaudījumu un pārmaiņu laiks.

Tas ir kā eksāmens, bez kura nokārtošanas nav iespējams saņemt gatavības apliecību. Beigsim apbrīnot mūsu ziemeļu kaimiņus igauņus, lai gan, nenoliedzami, viņu paveiktais ir tā vērts, un centīsimies paši noticēt tam, ka mēs varam sasniegt vēl vairāk," aicina premjers.Dombrovskis norāda, ka tieši attieksme ir atslēga un ceļš uz tādu Latviju, kas varēs lepoties ar sasniegto pasaules mērogā un par ko būsim patiesi lepni arī mēs paši.Premjers uzskatam ka šajos krīzes gados mēs jau esam pierādījuši, ka varam būt piemērs citām valstīm, tomēr ar to ir daudz par maz: “Ja patiesi vēlamies redzēt Latviju kā izaugsmes valsti, no kuras cilvēki nedodas prom darba un labākas dzīves meklējumos, tad mums ir jānotic pašiem sev. Tikai ar tādu attieksmi dzīvojot un strādājot ikkatrs nākamais 18.novembris būs patiesas gaismas piepildīts!”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas