Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Domburs LTV vadībai sūta kritisku vēstuli par plāniem priekšvēlēšanu laikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
3 klase
3
kadas Vienotibas... kadi sociki??? DEBATES= MILZU CIINAS, Smites kundze! Konkretas pirmsvelesanu debates, nevis pa daziem cilveciniem dazadaas dienaas piesienot ikdienas raidijumiem. Velasanas naak tacu!!! Laiks jauniem risinajumiem kaut uz so laiku! Un jauninajumi vienmer piesaista jaunu publiku!!!!. Videja redaktorite programmu direktore, ko brinities, ka nejedz programmas veidosanu.
pamela
p
Tu re ,pie mums pat bērni pelna un var uzturēt ģimeni?!Tas taču brīnišķīgi,vecāki - atpūšas.Kur problēma?Kalv'iša treknajos gados taču sapelnīja uz velna paraušanu!Par Burkovski pilnībā piekrītu - viens iedomīgs plānprātiņš ar savu ēzelisko zviegšanu un pastāvīgu intervējamā pārtraukšanu,Tāds "pervij pareņ v derevņe",trūkst vosmikļinkas ar rozi!Nu Domburs ja GRIB,tad VAR.Re kā Šķēli izķidāja!Nu ideja ar 100.p.ir galīgi garām,JO Gailītis norej tikai Vienotību,bet (AŠ)2 vai vienam Lesčinskim dod ekrānu monologiem,zaudejot vai nu saprašanu vai valodu. Viņi abi ar Kotu un + Kļockinu triecami uz 100 latnieku programmu. "tutū" jūsu komentam nav ko piebilst.TAgad jau Dienas portāls ir (AŠ)2 un SC VOTČINA!
Šampēteris
Š
Stendzenieks ne par kādu naudu nespēj savu gara bērnu(abi cilvēki izgrābs Latviju) radīt konkurētspējīgu - lētāk samaksāt Kotam, lai kastrē LTV.
Vienotības triumfs
V
Uzskatu , ka jāmeklē gudri un nesautīgi cilvēki ārpus partijām un tāds saraksts jāiesniedz Saeimas vēlēšnās, jo šo partiju saraksti ir pretrunā ar Latvijas Satversmi, bet te tik iet kulšanās ap Vienotību un vecajiem taukumiem TP, LPP/LC un ZZS. Vēlēšanās jābūt vienmandātu apgabaliem ar atsaucamiem deputāiem. Pirmos , kurus es virzītu ir esošie vai bijušie augstskolu rektori , kuri ir jau izgājuši vēlēšanu sietu un par kuriem tauta katrā konkrētā vietā ir savs viedoklis. Katram šādam tautas kandidātam priekšvēlēšanu cīņās jāiegūst atklāts 500- 1000 vēlētāju atbalsts, atkarībā no vēlēšanu iecirkņa lieluma, lai viņš tiktu par deputāta kandidātu nevis tā kā šobrīd partijās - kurš lielāku piķi atnesīs un kurš suniski būs paklausīgs partijas bosam.
izbijis valsts patriots
i
tad piedāvākaut ko labāku. neesmu neko dzirdējis par citiem no tevis izņemot Vienotība ir pakaļas. tad tā konkrētāk ,kandidatūras nu vuismaz kādas 2-3. drošāk vecīt.
Skaidrs....
S
....Tā ir bezkaunība,» komentē J. Domburs, lēšot, ka 10 diskusiju cikls izmaksātu apmēram 50 tūkstošus latu.................... - nu protams, domburplirstiķaprāt, bezkaunība- tāds čungurs aiziet gar degunu un kur tad vēl iespēja raidijumu upurus pārtraukt, demonstrēt savas "gudrības"un mēģināt virzīties uz to savu pusīti!
Vienotības triumfs
V
Ja tev nav galvas, tad tik stutē savas vecās pakaļas no Vienotības. Tikai pēc gada nekauc, ka tie ir tie paši lielkapitāla vēži , bet tikai citā kulītē! Un tautiņai -FIGA! Malacis. Tikai bez manis, jo esmu labi redzējis kā rižais meituks no Vienotības aplec TP barokļus un otrādi. Paldies par kūkām. Un vecais lejiņš tikai murkšķēt par socdemokrātiju prot, bet kā Vienotība šim sili piešķīra tā šis aulekšiem iekšā gan> malacis.
Vienkārshi Askolds Pekssss
V
Ko kriitam virsuu Jankam, ar Janku visss kaartiibaa.......Buutu jaaparmaaca uz augshu pasistais Haraldinjsh Burkovskis!!!!!tas buutu jaaliek pie sienas, tas ir nodevies kompaanijai Par labu Latviju!!!!Nu ja, kaa nu ne, Ekjis baro, taadeelj ariii taada dziesminja jaadziet......Nolaadeetie sunjpurni, nodeveeeji!!!!!
izbijis valsts patriots
i
Bet labāk pasaki tad reāli ko lai liek Vienotības vietā jo līdz vēlēšanām tiešam nav reāli neko jaunu izveidot.Kā teikt ja nav kazai piens tad nava. Nu nav izvēles.Man var patikt var nepatikt ,bet lai kaut ko vispār te mainītu sākumās kaut vai jānomaina tasw TP ar to pašu Vienitību. Alternatīvas nav ZZS atkrīt.Par LNNk vispār var aizmirst. es domāju ka A Lejiņš kaut ko uizveidos ,bet viņam piekritēju pagaidām tā pamaz ,bet žēl.
Vienotības triumfs
V
lai cik nebūtu paradoksāli arī es labprāt pateiktu ka Vienotība ir Pakaļas ,bet par Tp pakaļām vispār nav pat ko murgot. Tās visas ir norakstamas. _____________________________ Nu ko tad rausties? Tā arī pasaki TP un Vienotība ir vecās pakaļas par kurām nav vērts ne debatēt, ne balsot. Un sākam diskusiju , kur un kā meklēt Latvijas īstos patriotus!!!!!!!!!! Nu ko teiksi?
tutū
t
brīnos gan par komentāriem, kuru stulbumam robežu nav! Ja šodien jau mēdijos ziņo, ka AŠ2 apvienojas ar SC un ZZS, tad taču viegli būs balsot par visiem Latvijas naudas, valsts un tautas tīkotājiem. Kas gan vēl, ja ne Dombura raidījums ļaus objektīvi izanalizēt visas apvienības, partijas, deputātus, visas pašreizējās un iespējamās cūcības? Vai vēlamies turpināt būt visos rādītājos pēdējās vietās ES un...pat pasaulē, jeb saņemsimies, kā mūsu kaimiņi igauņi, kas taisās lēkt "tīģerlecienu", līdzīgi kā bagātās Saudu Arābija, Katāra vai vēl citi, kur tauta PELD naudā? Labāk ļausim Stendzeniekam nopelnīt kārtējo Šķēles miljonu, Šleseram buldozerēt Latviju pa mūžam bedrainiem ceļiem, Lembergam sēdēt brīvībā uz mūsu miljardiem, bet Brigmanim ar mēli nolaizīt visu, kas nokrīt no bagātīgā galda? Un kur tad vēl Urbanovičs ar abiem Parex varoņiem, kas viņu tur īsā pavadā ar naudu? Kopā skaista buķete, kas var aizklāt skaidru skatu jebkuram "muļķu zemes" kandidātam, bet to, kā zināms, mums ir pārpārēm...
izbijis valsts patriots
i
lai cik nebūtu paradoksāli arī es labprāt pateiktu ka Vienotība ir Pakaļas ,bet par Tp pakaļām vispār nav pat ko murgot. Tās visas ir norakstamas.
Vienotības triumfs
V
Nu atslābsti , Vienotības propogandist! Ārzemnieki patiešām vainīgi, jo vienmēr sev patīkamies lunkan muguraiņus stutē.. Un ne jau tikai Latvijā... Un tu to zini, bet šeit fleitē. Vai galīgi esi šodien zālīti sapīpējies? Kā neslavēju Tavus Vienotībēnus, tā tu pat lasīt vairs neproti. Kur esmu tavus AAA esmu slavinājis? Nu jā , melošana jau Vienotības biedrīšu galvenais propogandas ierocis. Ja neesi ar Vienotību, tad esi ienaidnieks... tas nekas, ka no staļina laikiem šāds viedoklis, bet ko citu no Vienotības vecajām pakaļām sagaidīt kā vecos padomijas saukļus atgremojot...
izbijis valsts patriots
i
Jā jā tev vissi ārzemnieki vainīgi.Starp citu paskaties tajās vizītēs pārteicās vai neveikli izsakās ļoti bieži. Tavām smadzenēm to nesaprast. Tu vienkārši neko vairs nespēj ieraudzīt izņemot akli skatīties Šķēlem mutē. lai nepalaistu garān nevienu viņa vārdu ,bet pēc tam automātiski mesties virsu tiem kuri domā mazliet savādāk.
..par šo VZ, JD klusē ,kāp
.
Vai jaunais Latvijas premjers Dombrovskis ASV Klintonei pastāstīja ,kā dzīvo 89% LV iedzīvotāju ,kuri dombrovska valdīšanas laikā slīkst nabadzībā un bezcerībā . Latvijas skolnieki uztur savas ģimenes ,atdodot ģimenes budžetam 42,4 Ls pa visu vasaru nopelnītos/ 42,4 Ls./. Kalvīša laikā 20x lielāku vasaras peļņu bērns varēja atļauties paturēt sev /par to nopērkot vai nu velosipēdu,vai mobilo,vai datoru ,vai mūzikas centru/ Laba gan dzīve ir tagad ,lāčuka kalpošanas svešiem kungiem laikā,KAD BĒRNAM JĀUZTUR ĢIMENE,JO DAUDZIEM VECĀKIEM NAV NE DARBA ,PAT PABALSTI VISI JAU NOĒSTI, UN, ...CERĪBAS ARĪ VAIRS NAV......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas