Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Domei nav tiesisku iespēju aizliegt pasākumu, kuru atļāvusi tiesa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
glebis
g
не так давно я был в Святогорском монастыре и знаю что при отступлении немцы заминировали могилу Пушкина. интересно, чем им помешал русский поэт? наверное в тех самых русских школах должны были проходить Гейне, Данте и иже с ними?
par faktu
p
Lai nu kurš, bet šis 9.maija skrējējs, kurš nācis no ZOO būtu paklusējis, jo 9.maijs un 17 jūnijs arī ir valsts netkarības zaimošana, bet Zatlers palekdamies aizskrēja uz Maskavu svinēt 9.maiju, kurš pats zaimo latviešu netkarību tas nav jauzklausa. 17.Junijā ar vērienu Ušakovs svinēja Krievu armijas ienākšanu Latvijā baigā gada sākumu pie Monstra. Ja nevariet apturēt 9.maija un 17 jūnija pasākumus, tad valsts augstākajām amatpersonām nav tiesību kritizēt vai izteikties arī pret 1.jūlija gājienu, kurā viens okupācijas režīms nomainījā otru, kurš no tiem bij ļaunāks priekš latviešu tautas protams pirmais. Šādi iteikumi no valsts augstāko amatprsonu puses, kas piekopj libērālu idiotisma vai zušu politiku man, kā latvietim nav ne tikai pieņemami, bet es tos sāku jau nieredzēt. Domāju, ka tikai nacionāli konservatīva politika var izglābt latviešu tautu un Latvijas valsti, jo ja šāda nacionāli konservatīva politika būtu bijusi šos 20 nosacītos netkarības gadus, tad iespējams Latvijā nebūtu ne 9.maija, ne 17. jūnija, ne 1.jūlija tas ir ne Krievijas okupācijas, ne Hitleriskās Vācijas okupācijas slavināšana.
Ak vai!
A
...jo te ir Latvija, te ir gaujmala... Protams, ka rīkotājam maksā un maksā arī TIESAI, citādi šo idiotismu izskaidrot nav iespējams. Bičkovskim vajadzētu steidzīgi pārlūkot savus kadrus, ar tādu garīgo attīstību, varbūt pat šizofrēniju ... ak vai! Tas iespējams tikai pie mums!
karlo
k
Padomājiet,kam ir izdevīgs šis šovs un kādas būs sekas.Pasaule to neuztvers kā-viens okupants padzina otru ,bet-fašisms atdzimst Latvijā.Manas domas,ka vai nu rī kotājs ir debils,vai viņam maksā pasūtītājs.
bāleliņš
b
Man tev gribas teikt nolaidies uz zemes ja man latvietim tas ir jāpiedzīvo uz Salaspili aizbrauc un paskaties droši esi kāds no tiem reitumu latviešiem ,kas šo zemi 20 gados ir izzaguši un turpina zakt ,cilvēkiem maize nav par ko nopirkt to tienesi no darba ir tūlīt jāatbrīvo un bez domāšanas.
Andis
A
Skumjākais šajā situācijā ir pats raksts Jau visai bieži esmu runājis par samākslotu vēstures mocīšanu Pēc šāda milzu pretspara (kā šeit stāv rakstīts) šķiet neiespējamas šādas noskaņojuma izpausmes tāpēc neviļus manas domas nonāk pie konsensusa ka te nekā slikta nav Ir svarīgi-kā uz to skatās Ja rīt kāds mēģinās atcerēties 1812.gadu vai Leišu Vitautu vai varbūt pat vēl cienījamāku nu tādu ar kroni galvā mūsu zemes "atbrīvotāju" tad arī to varētu dēvēt par garīgās audzināšanas deficītu ...
pienacis laiks
p
ziedu nolikshanu pie Brivibas pieminekla 1987. g degenerati ari saukaja par "saujinjas extremistu" provokaciju,tapat smirdeja psrs rezhima nesodito pakalpinu -vdk bandas rokaspushi ,kuri ka traki sunji kauca par fashistiem un nacionaljistiem,kudot psrs kolonistus interfrontes rindas pret musu tautas tiesibam uz pashnoteikshanos un valstiskuma atjaunoshanu...sho psrs agentu/spiegu banda joprojam ir palikusi nesodita par pretvalstisko darbibu...
Aforisms
A
Neviena no okupācijas varām nav atbalstāma, jo īpaši, zem saukļa "Tēvzemei un brīvībai" pie mūsu Brīvības pieminekļa. Tā nav vārda brīvība, bet gan drauds mūsu sabiedrības labklājībai un demokrātijai, kā tas atrunāts Satversmē.
TanteSidra
T
bravo un, lai tev veicas :)
un
u
Un Novgorodas apgabalā vācu okupācijas laikā nebija bada. Īsts bads iesākās kolhozos, kad ienāca Sarkanā atbrīvotāju armija. Uzprasi atbēgušajiem uz Latviju cilvēkiem, īstiem krieviem. Protams, čekisti badu necieta.
Valdis
V
Ne jau Pabriks regulēs, ko latviešiem savā valstī atzīmēt un ko nē! Būtu labāk Ušakovam izskaidrojis, kādus noziegumus ir pastrādājuši nolādētie padomju mērgļi 1940. un 1941. gados un kas 1941. gadā, atbrīvoja Latviju no tiem debīlajiem radījumiem, kuri šāva cilvēkus un mātes ar bērniem izsūtīja uz savas nolādētās dzimtenes ziemeļiem. Latvijā vēl atceras, kā tie debīlie tbrīvotaji uzvedās. Gāja pa mājām zagdami un bieži vien uzskatīja par lielu godu izkārnities uz galda. No tiem urlu izkārnījumiem tad ari vajadzeja celt pieminekli "atbrīvotajiem". Vispirms, padomju deģenerāti kopā ar Hitlera nacistiem dala Eiropas valstis, tad kopā okupē Poliju, maršē kopīgās "uzvaras" paradēs un vēl smird, ka ir "atbrīvotāji"! Vienkārši, debīli radījumi un civilizācijas mēsli! Labak, lai tie padomju "uzvaretāji" pastāsta, kā Sevastopolē, atkāpjoties uzspridzināja kara hospitāli ar apmēram 3000 ievainotiem padomju karaviriem. "Atbrīvotaji"...
humors un satīra
h
Ja kādam nebija zināms, tad SA vienības zaudēja ietekmi pēc 1934. gada, kad Hitlers izrēķinājās ar Ernstu rēmu un vēl dažiem SA līderiem. SA nekad nav bijis militārs spēks. Sākoties karam neviens nekur nepārcēla Krimas tatārus un čečenus, jo nevienam tad vēl nenāca prātā, ka vācieši aizies līdz Krimai un Kaukāzam! Krimas tatārus un čečenus deportēja karam beidzoties.
un
u
Pieteicis gājienu Uldis Freimanis, no kuras partijas? No Ziepju partijas?
un
u
Diemžēl, es pat nepaskatījos, kuras partijas šo gājienu rīko. Pagaidi, paskatīšos.
Владимир
В
Недавно мне в руки попалась одна книга времен немецкой оккупации. так вот, интересно было узнать, что во время оккупации в Риге существовали школы для русских!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas