Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

DP darbiniekam par premjera vārdā sūtīto vēstuli - disciplinārsods

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gulbis
G
Laikam jau dikti saķēries tas Ēriks ir sevī!
:)
:
Laikam jau dikti saķēries tai Kristīnē mūsu ēriks :)
IN
I
Piekrītu, latviešiem ar humoru tā pašvakāk.. un DP tāpat kā jebkurā iestādē taču nestrādā klonēti roboti. Meitene vienkārši neprot atšūt puisi, jo sacēla nevienam nevajadzīgu vētru ūdensglāzē
Vientulais vilks
V
Cik zel ,ka latviesiem trukst humora izjutas.
Z>vilis
Z
Gluži pretēji-jābūt IZCILI APDAUZĪTAM,lai viltotu premjera parakstu un sūtītu viņa vārdāvēstuli.Par dokumenta viltošanu KL ir pants -sankcija : cietumsods līdz četriem gadiem .Tu,cik var saprast esi no tā viltotāju kantora un savējos aizstāvi. Turklāt, pateicoties šim gadījumam, var apšaubīt jebkuru vēstuli sūtītu no šī kantora -a, ja nu viltots paraksts?
Vilis
V
Jābūt IZCILI APDAUZĪTAM cilvēkam lai noticēt ka premjers sūtīs vēstuli !!! Viņu pašu vajadētu sodīt par policijas darba aizņemšanu !!! KAUT KĀDA SLIMA TĀ KRISTĪNE !!!!!!
GG
G
Domāju, ka viņš savas dāmas ir sveicis visos svētkos, arī Lieldienās, Ziemassvētkos un Jaungadā, nerunājot jau par 11. un 18. novembri un 1. un 4. maiju. taču katru reizi kā cits politiskais līderis, arī kā Kalvītis, Freiberga, Repše un Šķēle. Reiz bija arī Santa Klaus un Donalds Ducks.
Z
Z
Vai šī vestule ir bijusi vienīgā? Varbūt , ka arī ar Reinika parakstu kāda ir nosūtīta....
Z
Z
Nez cik vēstules vinš ir nosūtījis ar Reinika parakstu? Pēc Dombrovska vārdā parakstītās un nosūtītās vēstules taču ir pamats domāt, ka bijušas arī citas....
BonoM
B
Kapēc visu laiku tiek jautāts, vai Ēriks Cinkus nav saistīts ar premjera apsardzi? Ir taču skaidri zināms, ka viņš strādā DP Pretterorisma centrā. Spriežot pēc publiski pieejamajiem datiem, Ē.Cinkus savu karjeru ir sācis Aizsardzības ministrijā, kurā strādāja no 1999. līdz 2005.gadam. 2001.gadā viņš bija AM Plānu un NATO integrācijas departamenta Ilgtermiņa stratēģijas un analīzes nodaļas vecākais referents. Pēc visa spriežot, no 2005.g. tālāk viņš savu karjeru turpināja premjera pārraudzībā esošajā Informācijas analīzes dienestā. Un visbeidzot, ap 2008.-2009.g. nonāca Drošības policijā, kas saskan ar IAD likvidācijas laiku.
ancuks
a
Bet kā tad īsti ir ar to paziņu - ar paviršiem, pāris reizes redzētiem paziņām neviens nepūlētos tādus vai jebkādus jokus izspēlēt. Joka būtība taču ir kaut kad uzzināt, kā izjokotais reaģējis - nu un pārsvarā ne jau caur avīzi. Vai tik tā mammīte kaut ko neslēpj, agresīvi apgalvodama, ka Cinkusa kungs ir vien paviršs paziņa? :)
kriminālanalītiķis
k
manuprāt šajā jokā nav smieklīguma pazīmes
xxx
x
Īsts puišelis. Un tāda līmeņa cilvēki strādā DP!?
james bonga
j
man kauns par mūsu valsti un tās došībsargiem.. :(( Manuprāt, bez kādām ierunām, no šitādiem tukšpauriem jokdariem ir jāatbrīvojas .. pie tam nekavējoties!
tante
t
Bet meitene, tomēr dīvaina.. Man pat grūti iedomāties motivāciju sacelt tādu traci.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas