Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Dripe atkārtoti pārsūdzējis lēmumu izbeigt izmeklēšanu lietā par viņa iespējamo piekaušanu

Lauris Dripe atkārtoti pārsūdzējis Valsts policijas Cēsu iecirkņa lēmumu izbeigt izmeklēšanu lietā par Dripes iespējamo piekaušanu brīdī, kad viņš 2008.gada novembrī tika aizturēts par maluzvejniecību.

Prokuratūra sūdzību ir saņēmusi, taču tās izskatīšana vēl nav notikusi. Kā paskaidroja virsprokurore Ingrīda Andersone, atbilstoši likumā paredzētajai kārtībai sūdzība tiks izskatīta maijā.

LETA jau ziņoja, ka marta beigās Valsts policijas Cēsu iecirknī nozieguma sastāva trūkuma dēļ atkārtoti izbeigta izmeklēšana lietā par Laura Dripes iespējamo piekaušanu, pastāstīja iecirkņa priekšnieks Jānis Goba. Lietā vēlreiz saņemti ārstu atzinumi, pratināti liecinieki. Izmeklētāji secinājuši, ka dabas aizstāvju rīcībā nav noziedzīga nodarījuma sastāva, uz kuru iepriekš norādījis Dripe.

Policija jau atkārtoti secinājusi, ka miesas bojājumi Dripem nodarīti aizturēšanas brīdī, kad viņš centies bēgt un viens no biedrības "Mēs zivīm" inspektoriem viņam uzkritis uz sāniem.

Arī pirmajā reizē policija izmeklēšanu šajā lietā izbeidza. Dripe turpināja lēmumu pārsūdzēt, līdz pārsūdzības nonāca pie Vidzemes tiesas apgabala prokuratūras virsprokurora Jura Sūruma. Viņš pagājušā gada lietu nodeva atkārtotai izmeklēšanai.

Kā zināms tagad, arī atkārtotās izmeklēšanas laikā vides aizstāvju rīcībā pārkāpumi netika konstatēti. Dripe šo policijas lēmumu var turpināt pārsūdzēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas