Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Dubultslepkavība norāda uz iespējamām nepilnībām bruņojuma glabāšanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dārznieks
D
Jāsāk domāt, ka Latvijas NBS veic ļoti plašas militāras(vai tikai?) kaujas operācijas visā plašajā pasaulē, ja tik grūti veicas ar to ierocu un munīcijas uzskaiti. Tā jau var nonākt tik tālu, ka nemaz nezinām cik mums ir atomzemūdeņu, kreiseru , torpēdlaivu un auzu maisu dienesta zirgu barošanai.
Hassell
H
Kamēr ar armijā sazagtiem ieročiem šaudās(un cik vēl gadijumi nav atklāti, jo kkur jau tos ieročus arī tirgoja) tikmēr Veldre sēž savā zirgā un nemaz kaunu-atbildību nejūt. Mait..
Vārds
V
Nevajag te tagad vilkt paralēles ar Bruņotiem Spēkiem, Veldri un Toyota Land Cruizer. Citas rēbes un citi iemesli, kapēc tas tā notika. Ja Veldrem ir par kaut ko jāatbild, tad par savu mutes vārstīšanu - Pārbaudīt, kapēc virsleitinats brauca ar Toyota!!!! To Toyotu cilvēks nopirka par savu naudu, ko saņēma par to, ka māca citus lidot!!! Pārbaudiet reiz savus failus, vai tad tiešām Jūs to nezinājāt? Vai vienkārši šāds fakts ir neinteresants ne presei, ne arī valdošai elitei, kurai tagad ir izdevība uzgrūzt us šiem diviem bojā gājušiem kaut kādus negodīgus darījumus ar ieročiem.
sieva
s
Es jau minēju, ka nevajag jaukt ieņemamo amatu "kuģa bocmanis" ar dienesta pakāpi "bocmanis". Katram bruņoto spēku kuģim ir viens kuģa komandieris, viens kuģa bocmanis utt., un tikai šīs amatpersonas ilgākas prombūtnes ( piem., atvaļinājuma) laikā tiek nozīmēts pienākuma izpildītājs. P.S. ko nozīmē maininieks?
Ilmārs
I
Skumji. Kur grozies, tur nepilnības. Uz kurieni ejam...
kapteinis
k
Nedomaaju, ka tavs viirs dienee 24h dienaa, 7 dienas nedeelaa un 12 meen. gadaa, Vinam drosi vien ir maininieks...
bbc
b
īsts Martina Skorsēzes filmas scenārijs par savstarpējo rēķinu kārtošanu...
Pss
P
O! Jauni fakti!
Visiem žultainajiem žurnāli
V
Tas virsleitinats sesdienās un svētdienās mācija cilvēkus lidot. Viena stunda 25LVL. Dienā lidoja kādas 7 stundas. Kad aizgāja no armijas, viņš kļuva par vecāko instruktoru "KD Company", Spilves lidostā. Varat paši pārbaudīt ww.airtraining.lv. No turienes viņam bija nauda, lai maksātu līzintu par Toyota Land Cruiser. Beidziet tagad liet savas spekulācijas un žulti par cilvēku nelaimēm.
Seržants
S
Izskatās, ka armija krievu būšana vien ir. Veldri - uz lopkautuvi!
Anna
A
Acimredzot,visi valsts dienesti ieslegusies sacensiba par LATVIJAS 90.gadadienas "cienigu" sagaidisanu,tapat ka psrs laikos,tikai neizprot kada virziena jaizversas,jo nepietiek saprata.
who cares
w
Vienīgais, ko tuvari izdarīt, ir uzmest mezglu savam krānam - LV gāze sāks aptrūkties kādu gadu pēc "krāna aizgriešanas".
zaika
z
Mjā... Un visizsmeļošāko informāciju par personu X varat iegūt www.draugiem.lv ... Īsti gan nezinu, bet šāda veida nopietnās ziņās raksta autores iestarpinājums par draugiem.lv nu gan ir nevietā.
Krievijas uzņēmējs
K
Lūk, no kā baidās jūsu baņķierīši, ja neatdos mums parādus. Tagad viņiem papīri tīri. Uzmeta jūs, gojus. Bet no valsts mēs šā kā tā dabūsim- ja vajadzēs, aizgriezīsim gāzes krānu.
blins
b
....VELDRE,JAKAANS ir krauklji kuru neuzmaniigaa paaraudziibaa notiek ierochu tirdznieciiba,valsts muitas kriminaals,kareivju slepkaviibas,avaarijas,nodoklju mahinaacijas netiek sodiiti ar atstaadiishanu no amata,bet citaa vietaa baltais zvirbulis LOSKUTOVS ir pataisiits par vainiigu pupu mizaas un tiek atstaadinaats no amata.KAUNS;KAUNS godmanim un klikkkkkkjei.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA:


Dubultslepkavībā iesaistīto armijnieku motīvus neatklāj (09.11.08.)

Veldre uzdod padziļināti pārbaudīt NBS munīcijas uzskaiti (24.10.08.)


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas