Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Dzelzceļa satiksme Jūrmalas virzienā atjaunota

Šobrīd bojājumi dzelzceļa līnijā Jūrmalas virzienā ir novērsti un visi vilcieni otrdien kursē pēc paredzētā grafika, informē _Pasažieru vilciens _pārstāvis Egons Ālers.

Elektrolīnijas bojājuma dēļ kopš pirmdienas pēcpusdienas bija traucēta dzelzceļa satiksme Jūrmalas virzienā. Kustību pār vienu no sliežu pāriem neļāva veikt elektrolīnijas balsta deformācija, taču otrs paralēlais sliežu ceļš bija brīvs, tāpēc satiksme nebija apturēta. Tomēr pasažieriem bija jārēķinās ar būtiskiem kavējumiem. Uzņēmums prognozēja, ka līdz rītam bojājumi būs novērsti un vilcieni kursēs ierastajā grafikā.

Pasažieru vilciens pārstāvis Egons Ālers uzsvēra, ka vakarā paredzētie vilcienu reisi nav atcelti, bet gan to kustības grafiks ir koriģēts dēļ infrastruktūras bojājumiem posmā starp Mellužu un Pumpuru dzelzceļa stacijām. Nācies pārtraukt to elektrovilcienu kustību, kuri tobrīd atradušies reisā un tiem pārtrūkusi elektropadeve bojājuma dēļ.

Bojājuma dēļ Pasažieru vilciens nav vērsies pie autopārvadātājiem, lai tie palielinātu apkalpojošo reisu skaitu, jo jau iepriekš pierādījies, ka sabiedriskie autopārvadātāji nespēj tik ātri mobilizēt papildus resursus. Tomēr E. Ālers nedomā, ka vilcieni būs pārpildīti un būtu nepieciešamība pēc papildus autobusu reisiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas